Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא סומך על גוגל תרגום, ומלבדו אין לי את מי לשאול... התרגום יוצא "צולע" לדעתי, אני לא חושב שהוא נכון. מאמין שיש מונח יותר מקצועי מאשר accounting card.

אני צריך לבקש מספק בסין את הכרטסת שלו. אני לא סגור על המונח הטכני הנכון עבור זה. 

אם יש פה מישהו שיודע את המונח המדוייק בסינית, עוד יותר טוב- אדרבה ואדרבה, ויזכה ממני לתודה כפולה. 

כבר ביקשתי בעבר, ואני חושב שהוא לא הבין את הכוונה (כי עדיין לא שלח, נו מה אני יכול לעשות).

זה מוזר לי לשאול שאלה שקשורה לאנגלית, בדרך כלל אנשים שואלים אותי שאלות כאלו... :LOL: אבל מסתבר שאני לא יודע הכל, איזה קטע ["תראי המומה"].

תודה רבה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

An accounting card is a physical or digital record that is used to track financial transactions. It can be a simple index card, a specialized ledger sheet, or a digital spreadsheet.

Common uses of accounting cards include:

Tracking accounts receivable: Keeping track of money owed to a business by customers.
Managing accounts payable: Monitoring bills and payments due to vendors.
Recording inventory: Maintaining a record of products or materials in stock.
Tracking expenses: Keeping a detailed record of business expenses.
.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

תודה רבה לכולם,

תודה כפולה לטום_22 כמו שהבטחתי :LOL: על הלינק בסינית.

מסתבר שבמייל הקודם ביקשתי נכון מהספק (LEDGER). 

או שלא הבין, או ש... לא יודע. 

עזרתם לי. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

Statement of my  account with you as from XXX till today

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...