Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 42 דקות, tinoki כתב:

רגע אלי.

אז אתה מודה שזה רכב ’עוצמתי’!?

ככל הנראה

לפני שעתיים, lanosforce כתב:

מילא היתה מדבר על THP180 היברידי מגרסאות הפרפורמנס - זה רכבים של 300-400 אלף שקלים בגרסאות הDS7 ממה שזכור לי

הייתי מוכן לקבל את זה על גרסת הrxh,

181 כוח סוס, סטיישן מוגבהת, 4 על 4 היברידית עם פיצרים מכאן עד לחלל..

Peugeot_508_RXH_HYbrid4_–_Frontansicht,_15._Juli_2012,_Düsseldorf.jpg

• תגובות 241
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, איציק נ. כתב:

כן, בשילוב פוסט עתידי עם האוטו על גרר ללא מספרים  שיוצא מן הרחוב לרקע צליליו של השיר "נפרדנו כך..." של אבנר גדסי.

אשמח לשמוע על התלאות ועל הרכב..

חיפוש באינטרנט מעלה את זה באתר הנ"ל

https://carimport.co.il/אגרת-רישוי-רכב-קבוצות-רישוי-רכב/

ציטוט

במקרה של רכב ביבוא אישי, נתקלתי בתקלה – אין התאמה בין מחיר הרכב ביבוא אישי ע"פ הצהרת יבוא / רשימון לבין האגרה שנקבעה לו – פניתי לממונה על חופש המידע בעניין ואני ממתין לתשובה.

לפי הטבלה נראה לי שמדובר על פרסום של 2023.

כאמור יש פה בעיה גדולה שאין באמת מענה עליה.

יש פה lope hole של מיסים שהמדינה לא מתייחסת אליו ובעצם "דופקת" אנשים נורמטיבים.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 22 דקות, DareDevil כתב:

אשמח לשמוע על התלאות ועל הרכב..

לא רוצה לחטוף לאלי את השרשור... בקצרה: שום תלאות. אפשר לומר שההחלטה הבשילה אצלי במשך החודש האחרון בעקבות תלאות מחשבתיות רבות (מה הרכב הבא\האם חשמלית\מה לעשות).
קיבלתי רוח גבית מהמדינה\חברות הביטוח, שכן מחירי הביטוח רק ממשיכים לעלות - והבנתי שזה הזמן לסיים את הרומן (במקור מאז 31/12/2015 אבל האוטו אצל אישתי בלבד מ- 2019) עם הגיר המקרטע (זה רכב שלישי בבית), ולהיפרד.

יהיה זמן לדסקס על הדברים בשרשור של ה C4 בעוד שבועיים~ שהיא תרד מהכביש וניפרד.

בחזרה אליך, אילדיס :-P 

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 1 דקה, איציק נ. כתב:

יהיה זמן לדסקס על הדברים בשרשור של ה C4 בעוד שבועיים~ שהוא תרד מהכביש וניפרד.

לזו היתה כוונתי, ממש לא צריך לחטוף לאלי את השרשור..

יהיה את הזמן והמקום לחפור על הרכב שלך.😂

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

בתחילת הפוסט קינאתי קצת שהצלחת לשים יד על רכב נדיר כזה בארצנו, אבל כשקראתי על התלאות שעברת כבר ירדה לי הקנאה, בכל מקרה רכב מדהים ומקווה שתנצח בסיפור איתם, הופתעתי שלא וויתרת כי אני כבר הייתי מוותר וחי עם זה איכשהו. המיילים מחרידים ואין ספק שצריך לפנות לביהמ״ש ולקוות שהשופט.ת תקרע אותם לגזרים

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

פורסם
לפני שעתיים, DareDevil כתב:

חיפוש באינטרנט מעלה את זה באתר הנ"ל

יפה שמצאת, את האתר הזה מצאתי רק בגלל שחיפשתי את השם של אותה בכירה שדיברתי איתה (באתר הוא דווקא משבח אותה...)

פניתי לבחור הזה, נראה אם יענה.

לפני שעתיים, DareDevil כתב:

יש פה lope hole של מיסים שהמדינה לא מתייחסת אליו ובעצם "דופקת" אנשים נורמטיבים.

לופ הול רציני, אבל אנחנו חיים במדינת אי-חוק

לא רוצה לחטוף לאלי את השרשור...

טראפיק זה תמיד טוב, תחטוף.

..... אופניים!

לפני שעתיים, Or05230 כתב:

בתחילת הפוסט קינאתי קצת שהצלחת לשים יד על רכב נדיר כזה בארצנו, אבל כשקראתי על התלאות שעברת כבר ירדה לי הקנאה

זה בגלל שאני אוהב מלחמות ולהתעקש על צדקת דרכי. תזכורת לגבי היסטוריית הטיפולים שלא קיבלתי בקלות מטלקאר כשקניתי את הקיה 

לפני שעתיים, Or05230 כתב:

אין ספק שצריך לפנות לביהמ״ש ולקוות שהשופט.ת תקרע אותם לגזרים

זה כבר מעבר לאנרגיות שאני מוכן להשקיע.. אבל לך תדע אם יקרה משהו שיקפיץ לי את הפיוז שוב.

• אהבתי 2
פורסם

לגבי הקבוצת רישוי - מכיר מקרה הפוך. טויוטה סיינה שנרשמה כקבוצה 3. פה כמובן העובד שהוצמד לו הרכב לא התלונן ונהנה משווי שימוש נמוך יותר. הזויים שם.

Screenshot_20240903_072423_WhatsApp.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מכיר את הבדיחה על תיאוריה לעומת בפועל?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 17 שעות, איציק נ. כתב:

לא רוצה לחטוף לאלי את השרשור... בקצרה: שום תלאות. אפשר לומר שההחלטה הבשילה אצלי במשך החודש האחרון בעקבות תלאות מחשבתיות רבות (מה הרכב הבא\האם חשמלית\מה לעשות).
קיבלתי רוח גבית מהמדינה\חברות הביטוח, שכן מחירי הביטוח רק ממשיכים לעלות - והבנתי שזה הזמן לסיים את הרומן (במקור מאז 31/12/2015 אבל האוטו אצל אישתי בלבד מ- 2019) עם הגיר המקרטע (זה רכב שלישי בבית), ולהיפרד.

יהיה זמן לדסקס על הדברים בשרשור של ה C4 בעוד שבועיים~ שהיא תרד מהכביש וניפרד.

אם אתה תתחיל לזמר לי עכשיו שPSA זה קונצרן שלא מסוגל לייצר רכבים אמינים ומי קונה בכלל צרפתיות - אני מזכיר לך אני יודע איפה אתה גר ואני יודע טוב מאוד שמקום מנוחתך הוא מתחת לצרפתיה אז לא תהיה בעיה לאתר אותך. 

• מצחיק 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני שעתיים, Zorly כתב:

אם פות"ש מעמיד הרכב ביד 2 עם מחיר "מציאה" של 300 אש"ח.

יש מצב שפספסת

מחיר הרכב 'כחדש' -  463 אלף שקל

היום הרכב שוויו, כנראה כעלות המיסים ששילמתי (X2) כלומר סביב ה30 אלף שקל.

אגב, רכבים בגזרת המחיר הזו כ'חדשים' שווים היום בסביבות ה80-120 אלף שח.

פורסם

ממליץ לך, מנסיון, לפנות לסגן השר מקלב, אדם מסור, סגפן משהו, שרק טובת האזרח לנגד עיניו.

לטובת העניין ממליץ לך לפנות אליו בקשר לדרגת הרישוי בלי להזכיר כלל את נושא ההחזר על 9 חודשים, סתם מבלבל.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

בחירה מעניינת, תמיד חיבבתי את ה- 508 (ועברו אצלנו במשפחה כל הקודמות לה, 405-406-407) ובגרסא הזו הבעיה העיקרית של הדגם (THP) לא קיימת. העובדה שהיא סטיישן כמובן מוסיפה.

זכור לי דווקא מקרה הפוך, של רכב יוקרה שהגיע ביבוא אישי (חושב שאלפא 166 ידנית) שהמוכר התפאר במודעת המכירה שמסווג כקבוצת רישוי 1 ולכן עלות הרישוי שלו זעומה.

אני גם בסיומה של התקלות מאוד מעצבנת ויקרה עם משרד הרישוי, שלא הצלחתי לפתור במשך חצי שנה למרות חלופת תכתובות עשירה ושני ביקורים בסניף. לטענתם הם בסך הכל רובוטים שאין להם כל דרך לשנות את מה שיוצא מהמחשב (וראיתי את המחשב, זו תוכנת 'מסך ירוק' משנות השמונים). 

• אהבתי 1

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...