Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 20.10.2024 בשעה 16:17, EliC25 כתב:

וזהו, בסך הכל רכב מעולה, יוצא לי לתדלק בערך פעם בחודש, צריכת דלק לא משמעותית טובה יותר משל הקיה (בערך 1 ל14.5 בתוואי שהקיה הייתה עושה 1 ל13). בטסט משקל הרכב היה 1.9 טון, כך שמדובר בחתיכת ג'מוס.

אתה בטוח שלא מדובר במשקל כולל של 1.9 טון? בעיקרון הסטיישן צריכה לשקול טיפה פחות מ-1600 קילו משקל עצמי

• תגובות 241
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לקרוא את השתלשלות האירועים הזכירה לי את הסרט מטאליק בלוז.
תהנה מהאוטו ושמח לשמוע שמצאת אוטו שלוחץ על אותם הנקודות כמו הקיה הידנית.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

שלום וברכה

מניסיון שהיה לי עם משרד התחבורה שגם כן לא ענו וכשענו הקטינו ראש וכו' וכו', פניתי למבקר המדינה בהליך כל כך פשוט דרך האתר, לאחר כמה ימים יצר איתי קשר עו"ד מטעמו ובירר איתי שוב את הפרטים, והוא טרטר את המשרד התחבורה ורק התקשר לעדכן שאני אקבל תשובה ממשרד התחבורה שהענין סודר וכך היה.

זה בעצם שירות של המדינה שעו"ד מטפל לך בבעיות מול גופים מסורבלים, בלי עלות כלל מצדך.

העו"ד מנצל את השם של מבקר המדינה בשביל לקדם את הענין, ורוצה להוכיח הצלחות כמובן...

• אהבתי 5
פורסם
בתאריך 20.10.2024 בשעה 16:17, EliC25 כתב:

. בכל אופן הזמנתי אחד חליפי מעלי אקספרס כדי למדל רק את חתיכת הפלסטיק שנשברה

עדכונים בהמשך...

IMG-20241030-WA0032.jpg

IMG-20241030-WA0033.jpg

IMG-20241030-WA0024.jpeg

מבהיר שהחלק שצילמתי זה לא החלק המודפס, אלא פורק מבית מצערת שרכשתי בעלי אקספרס כדי למדל אותו.

• אהבתי 5
פורסם

זה לא כזה מידול פשוט מה שעשית שם אלי - מאיפה למדת להשתמש בתוכנות? מה הרקע? 

מה הסוד שלך סבא? 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 15 שעות, EliC25 כתב:

פורק מבית מצערת שרכשתי בעלי אקספרס כדי למדל אותו.

עבודה יפה!

אני תוהה עד מתי חברות ימשיכו להגן על המוצרים שלהם כלכך...

בימינו שדי פשוט להשיג מדפסת תלת מימד וגישה למכונות חריטה אחרות, די מאכזב שאי אפשר לקנות רישיון לקובץ dwg של חלק מסוים ישירות מהחברה.

פורסם

זה אני מבין אבל אני רוצה לדעת מאיפה אלי למד למדל ועל איזה רקע 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא למדתי, למרות שזה לא נראה מסובך מדי. נעזרתי בבחור שעוסק בזה, ואני עוד בודק אופציות עם חומרים שונים לגבי ההדפסה. דוגמא ראשונה תגיע אליי מחר או מחרתיים. אעדכן

לפני 5 שעות, avargel כתב:

ולחשוב שרצית להשלים הכנסה משיוף פנסים

זה היה יותר ההנאה מאשר התשלום

אחרי אנשים שלא אנקוב בשמם שנתקלתי בהם, ויתרתי על הרעיון. זה היה נחמד לשעתו...

• אהבתי 1
  • חודש מאוחר יותר...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...