Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, tinoki כתב:

ממליץ לך, מנסיון, לפנות לסגן השר מקלב, אדם מסור, סגפן משהו, שרק טובת האזרח לנגד עיניו.

לטובת העניין ממליץ לך לפנות אליו בקשר לדרגת הרישוי בלי להזכיר כלל את נושא ההחזר על 9 חודשים, סתם מבלבל.

את ההחזר קיבלתי לבסוף, כפי שציינתי. אז אין עניין פה (רק שהאכילו אותי קש וטמטום בדרך)

איך אפשר לפנות אליו?

לפני 4 שעות, topop כתב:

יש השפעה כלשהי לתמחרור של המדינה אצל הביטוח? (עלות הביטוח/ מחירון במקרה של אובדן/גניבה)

לא כי אני מבטח צד ג

• תגובות 241
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 1 דקה, EliC25 כתב:

את ההחזר קיבלתי לבסוף, כפי שציינתי. אז אין עניין פה (רק שהאכילו אותי קש וטמטום בדרך)

איך אפשר לפנות אליו?

[email protected]

0548410000

מגיע לעוזרת שלו (נדמה לי ששמה שרה)

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 23 שעות, DareDevil כתב:

אשמח לשמוע על התלאות ועל הרכב..

חיפוש באינטרנט מעלה את זה באתר הנ"ל

https://carimport.co.il/אגרת-רישוי-רכב-קבוצות-רישוי-רכב/

לפי הטבלה נראה לי שמדובר על פרסום של 2023.

כאמור יש פה בעיה גדולה שאין באמת מענה עליה.

יש פה lope hole של מיסים שהמדינה לא מתייחסת אליו ובעצם "דופקת" אנשים נורמטיבים.

דיברתי היום טלפונית עם מוטי

הוא "קצר" כלומר ממהר להגיב ומגיע למסקנות מהר מדי לפני שמספיק להבין על מה אני מדבר, אבל יש לו כוונה טובה.

אחרי שיחה ארוכה כשהבין במה מדובר היה בהלם, ואמר שמשרד התחבורנ לא אאחראי, שאני צריך לפנות למכס

פורסם (נערך)
בתאריך 2.9.2024 בשעה 07:22, EliC25 כתב:

לא ידעתי שאפשר לעשות דברים custom made

אפשר גם אפשר.

כמעט כל דבר מכרית עם תמונה של הילד ועד חריטת מפתח לרכב  לפי תמונה

יש הרבה סגנונות https://he.aliexpress.com/item/1005002861275627.htmla!IL!925437026!X&curPageLogUid=8VhyK4gmrhlD&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A

עריכה אחרונה על ידי ארי62
פורסם
לפני 21 שעות, EliC25 כתב:

לופ הול רציני, אבל אנחנו חיים במדינת אי-חוק

כאמור אני לא אחזור על מה שכבר כתבתי, אבל כן אתן את ההיגיון העקום שיש לפעמים במערכת גדולה, הייתי חלק קטן בעבר במערכת דומה שגם בה, הדברים שנפתרו הכי מהר היו דווקא עם הפקידות ולאו דווקא עם הבכירים (אל תהרוג אותי כי חזרתי על זה..).

ההיגיון שלי הוא שהמצב שלך הוא מצב מאוד מיוחד ומניח שלא קורה כמעט ביוםיום, יעני.

גם דיפלומט שמוכר את הרכב שלו, גם בנאדם פדנט וגם אחד שמתעסק ביוםיום שלו ברכבים ומכיר את נבכי הרישיונות רכב.

אדם מהשורה לא קונה ומוכר רכבים בשנה בכמות כמו שלך (ד"א מאוד לגטימי למכור ולקנות כמות כזו ומבלי להיחשב סוחר).

אם המצב היה עם ישראל ישראלי, מניח שהוא לא היה שם לב עד לרגע שהוא מקבל את הרישיון החדש בדואר לתשלום, שנה לאחר מכן.

בסיטואציה הייחודית הזו, נוצרה בעצם בעיה של תמחור [שאני טוען/מנחש שמדובר בעניין פעוט מול עמיל מכס בעת כניסת הרכב לארץ - קרי לא בוצעה הערכת שווי רכב], וכך נוצר באג (עוד פעם ניחוש אחושלוקי ניחוש - אין לי שום יכולת לבדוק את זה בשטח) שמקפיץ את שווי הרכב לרמה הגבוהה ביותר קרי רכבי יוקרה.

הדרך לפתרון שהכי הגיוני עבורי (ניחוש וכו'), ללכת לבית המכס ולברר שם בנוגע לקניית רכב מדיפלומט ולשאול בדרך אגב איך עושים את השווי של הרכב.

ההיגיון שלי אומר שבוודאות יש איזו וועדה כלשהיא שמתכנסת ואפשר לערער על העניין אבל זה לא באחריות של משרד התחבורה. 

ועוד יותר קשה לי להאמין שאין פה איזה עמיל מכס שמתעסק עם רכבים ביום יום שלו ולא רוצה לעזור לך.

לפני כשעה, EliC25 כתב:

דיברתי היום טלפונית עם מוטי

הוא "קצר" כלומר ממהר להגיב ומגיע למסקנות מהר מדי לפני שמספיק להבין על מה אני מדבר, אבל יש לו כוונה טובה.

אחרי שיחה ארוכה כשהבין במה מדובר היה בהלם, ואמר שמשרד התחבורנ לא אאחראי, שאני צריך לפנות למכס

מרגיש מטומטם אחרי שהשקעתי בהודעה :lol:

ואם אתה רוצה להיות מניאק, תשלח את כל השתלשלות העניינים למבקר המדינה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

זה כנראה בידי המכס. בתור התחלה אגיש בקשה למידע הזה, כפי שמוטי הציע.

לגבי המקרה היחודי, אל תשכח שמדובר גם בדגם שלא יובא לארץ סדיר, כלומר יש מספיק דגמים אחרים שמיובאים אישית אבל אפשר לשייך אותך לרכבים שעברו תקינה תחת יבואן סדיר ואז אין בעיות כאלו.

פורסם
לפני 1 דקה, outnex כתב:

כאלה מפגרים עובדים במשרד רישוי שבשוק הפרטי לא יכלו לקבל יותר מ6 אלף משכורת.
ההתעקשות על עניין הקבוצת רישוי נובע רק מרצון לאגרה נמוכה יותר?

כן. יש מצב גם שכששילמתי מכס "זלג" לשם מס יוקרה בגלל שזה מעל 300 אלף שקל. אבל בטח מדובר בכמה עשרות שקלים אם זה אכן המצב.

בנושא אחר, מודעה שקיבלתי מ @TDI...

מסתמן שעשיתי עסקה טובה.

Screenshot_20240903_201723_ 2.jpg

פורסם

רכב מעניין לכל הדעות -> https://meshumeshet.com/c/9541872

וקשה לי להאמין שתהגר עכשיו לגרמניה. לא עוזבים את צרפת כל כך בקלות..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 13 דקות, DareDevil כתב:

רכב מעניין לכל הדעות -> https://meshumeshet.com/c/9541872

וקשה לי להאמין שתהגר עכשיו לגרמניה. לא עוזבים את צרפת כל כך בקלות..

לא אקנה גרמניה מתוצרת ואג בחיים כנראה

ובטח לא במחיר כפול ממה שמכרתי רכב דומה מאותו שנתון לפני שניה.

הפיגו עולה עליה בכל פרמטר, מהנתונים היבשים, דרך העיצוב, עד לרמת האבזור 

• אהבתי 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...