Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי לבדיקה פונטו GT והיא יצאה נקייה חוץ מהדברים הרגילים הרכב עומד על 165 כ"ס

הבעיה היחידה זה שהוא יד 9 הרכב מושקע הוא הראה לי קבלות על הכל טורבו חדש ועוד

מה אתם אומרים...?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מתלבט בגלל שהרכב יד 9?

נניח שאתה מוותר על הרכב, אתה חושב שתוכל למצוא רכב אחר עם פחות ידיים?

לדעתי מחוייב המציאות שהאוטו יימכר בשיקלול מספר הידיים בעברו. מה לעשות. 9 ידיים זה הרבה (בלשון המעטה) ואני לא בטוח שזה אוטו נדיר כ"כ. מצד שני, אם אתה כ"כ רוצה את האוטו והבחור הראה לך קבלות, ונראה לי שחוץ ממס' הידיים אין כלום, אז לדעתי אולי תשקול לקחת את האוטו. כי לפי מה שאתה מתאר הוא במצב טוב.

אולי תעלה את הבדיקה שלו ונוכל לייעץ לך יותר.

נ.ב - RS תודה על התיקון :)

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

בקשר לשילדת הרכב היו ליקוים בעלי משעמות נמוכה מכות פח קלות הרכב עבר פחחות וצבע כלליים.

לבדוק תצרוכת שמן בנסיעה רעש מהמנוע שסתומים (מנוע שקט יחסית) לתאם מנוע.

חור בצנרת של האגזוז דוד לא מקורי מסנן אויר לא מקורי חלון חשמלי לא תקין טורים לא יציבים צמיגים תקינים (חדשים) קלאץ' קשה

מחוונים תקין מערכת תאורה כולל מצבר תקין מזגן תקין מערכת היגוי תקין

?

פורסם

תתרחק מזה כמו אש לפי דעתי...

אין כל כך שוק גם ככה, ואתה תהיה כבר יד עשירית שזה ממש מבריח קונים.

ועוד עם כל התקלות האלו שהעלתה.

Maserati.

פורסם
לקחתי לבדיקה פונטו GT והיא יצאה נקייה חוץ מהדברים הרגילים הרכב עומד על 165 כ"ס

הבעיה היחידה זה שהוא יד 9 הרכב מושקע הוא הראה לי קבלות על הכל טורבו חדש ועוד

מה אתם אומרים...?

זה אוטו ספורט

מכוניות כאלה מחליפות ידיים

יד 9 או 10 או 11 זה לא הרבה לאוטו הזה

עשית לו בדיקה והוא יצא טוב

אני לא רואה סיבה לא לקנות אותו

106 ראלי \ XSI נמכרות מעל המחירון עם יד 15 ו-20 אז שיד 9 תפריע לך באוטו במצב כל כך טוב - לפי מה שאתה מתאר מהבדיקה?

אני חושב שההתלבטות מיותרת - תתחדש

רון.

-ולכל החכמים שמעירים על יד 9 ו10, נשמות, זה לא לאנטיס מחברת השכרה, זה רכב ספורט, ולרכבי ספורט תחלופה גבוהה של ידיים היא עניין אלמנטרי-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אם האוטו נראה לך אז לך על זה

עזוב אז היד כמו שהחברה לפני אמרו

היתה לי 205 GTI הייתי גם כן יד תשיעית ומכרתי אותה מעל המחירון

כל מקרה שיהיה לך בהצלחה

פורסם

לפני שאתה סוגר תגיד עוד פרטים!

איזה שנה היא?

כמה קילומטר עברה?

והכי חשוב גם כמה הוא דורש ?וכמה זה יוצא מעל למחירון (כנראה שזה מעל למחירון)?

פורסם

נניח שאתה מוותר על הרכב, אתה חושב שתוכל למצוא רכב אחר עם פחות ידיים?

זה המשפט הכי חכם שקראתי בפורום בזמן האחרון.

אם יורשה לי להוסיף לסהר, אני פשוט אומר שהכי הגיוני שאם הרכב במצב טוב, שווה את המחיר והכל בסדר בגלל היד, כדאי לקנות אותו?

אני אומר שאם האוטו במצב טוב (זה הכי חשוב), ואתה באמת (אבל באמת) רוצה אותו, אתה יכול להרשות לעצמך לוותר עליו? אם אתה נעול על פונטו GT, אתה חושב שתמצא אחרת בעסקה יותר משתלמת?

אם כן אז תוותר, אם לא אז בהצלחה עם זאתי. אם אתה מתכוון להשאיר אותה אצלך שנה או שנתיים לפחות, אל תחשוש ממספר הידיים.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

למה אתה מפרסם את המקור? אתה רוצה שמישהו יציע למוכר 28K ויחטוף לך את הרכב מתחת לאף, אחרי שכבר השקעת בבדיקה?

עניין הידיים אמור לשחק תפקיד רק אם אתה מתכוון למכור אותה בזמן הקרוב. אם הרכב תקין ושמור, אז למי בכלל אכפת מהיד?!

פורסם

ברכבים שכאלה יד 9 זו לא סיבה שמצדיקה להימנע מרכישת אחת. אם לדעתך הרכב במצב טוב ואתה אכן מעוניין בה אז אל תתן לעניין הידיים להפריע לך.

פורסם

אחי תיבדוק טוב טוב את הקילומטרג' 122 אלף ליד 9 זה יותר מידי חשוד...מעניין שהאוטו שכב כל כך הרבה בחניה זה יוצא ממוצע של 12 אלף בשנה...נראה לי חשוד ביותר!

פורסם

אתה צודק אחי אבל תעשה חישוב 9 ידיים במשך 10 שנים בממוצע כל שנה וחודשיים יד שעשתה בממוצע 12000 ק"מ נשמע קצת יותר הגיוני אבל יש משהו במה שאתה אומר בכל מקרה בעל הרכב אמר לי שהוא קנה אותו עם 103000 והרכב אצלו שנה וחצי והוא לפחות לא נגע בקילומטרז' .

יש אפשרות לבדוק את זה בכלל?

• תוכן חדש...