Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה צודק אחי אבל תעשה חישוב 9 ידיים במשך 10 שנים בממוצע כל שנה וחודשיים יד שעשתה בממוצע 12000 ק"מ נשמע קצת יותר הגיוני אבל יש משהו במה שאתה אומר בכל מקרה בעל הרכב אמר לי שהוא קנה אותו עם 103000 והרכב אצלו שנה וחצי והוא לפחות לא נגע בקילומטרז' .

יש אפשרות לבדוק את זה בכלל?

בעיקרון ניתן לראות אם הבלאי של הרכב מתיישב עם הק"מ (כמובן שלא ניתן לבדוק זאת במדוייק אך זה יתן לך אומדן להערכה).

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תנסה לחשוב איך אתה הולך למכור בשלב מאוחר יותר רכב יד 10...(!!!)

לא הרבה אנשים יהיו מוכנים לקנות.קח את זה בחשבון.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

ותאמין לי שיש רצון טוב אתה תמצא גם יד 3-4 שמורה עם קילומטרג' -+ כזה!

ואחרי זה שתמכור אותה יהיה לך יותר קל!אנשים יעדיפו יד 5 מאשר 10.....תחשוב בהיגיון!

אז מה שהאוטו שמור וכל התוספות.....אבל תמיד צריך לחשוב גם על מכירה כי מתי שהוא אתה תמכור אותה ואז יהיה לך בעיה....ואנשים לא יתלהבו לשלם מחיר כמו שאתה משלם עליה (כמה אלפים מעל למחירון)! ועוד ינסו להוריד אותך מהמחירון בגלל היד הגבוהה!

ותבדוק טוב את העיניין של הסאנרופ כי כל מה שקשור לסאנרופ זה יקר!

פורסם

נשארו עדיין כאלו שמורות וידיים נמוכות!

חבר שלי מוכר בקרוב מאוד את הGT שלו . יד שנייה 96 . ללא תאונות וק"מ נמוך...

יד 10 - קצת מלחיץ.

כאילו כל מי שקנה את הרכב , התייאש ממנו דיי מהר ורץ למכור אותו..

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

תשכח כמה שיותר מהאוטו הזה,

הקילומטראז' מזוייף, יד עשירית זה בדיחה, רכב ספורט או לא.

תמשיך לחפש אם אתה כל כך להוט על הGT, היא לא נכחדה בארץ.

ומה שלא יהיה, אל תקנה את הרכב הנ"ל ! ! !

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

רכב יד 9 עם ק"מ סביר להניח לא מקורי (לא 122K).

רכב ספורטיבי שהוא פונטו. לדעתי כמו שאני מכיר את הרכבים האלו, צפה להרבה תיקונים.

תשאל אם שופץ גיר אם לא אז אתה הבא בתור. מעניין אותי לדעת מה מצבו של המנוע עם כבר הטורבו שבק חיים והוחלף.

הייתי ממילץ לך לא לקנות פיאט ואז אני בטוח שחצי מחברי הפורום היו עולים עליי עם אגרופים.

לחבר שלי הייתה סיביק האצ'בק יד 8 שנת 94 משהו כמו חצי שנה ולמרות מצבו השמור של הרכב הוא התקשה למכור אותו, בגלל היד. העניין שברכב הוכנסו מלא שיפורים שלבסוף לא התבטאו במחיר הסופי.

תשקול את העניין טוב טוב!

נ.ב הרכבים האלו באמת נמכרים 6-8 אלך מעל המחירון?

בברכה L.A

פורסם

בקיצר, אני לא חושב שחכם לבוא ולהגיד שחבר שלי קנה ככה וההוא קנה ככה וזה קנה סיוויק יד 8

בקיצר

האוטו במצב טוב

זה רכב ספורט, היד לא משנה הרבה.

המחיר? לפי דעתי סביר.

אני אישית ממליץ, ואני לא מכיר את הרכב הספציפי, קנה.

מקסימום, לומדים.

אסף.

פורסם

מקסימום לומדים?! זה יהיה כואב...

אגב,

הציטוט שלך ... נאמר על אלפא 75

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

מכסימום לומדים - יש כאלה שלומדים גם בדרך קשה...ופה היא תהיה קשה וכואבת.

החכם חושב לפני כל צעד ומנסה לעשות דברים עם מחשבה נכונה.

פיאט יד 9 , 10000 ק"מ כל שנה,פשוט לא מציאותי, הרכב לאניות דעתי עבר המוווון, הרבה יותר מ 10000 לשנה.

אני מציע להתרחק כמו מאש מרכב כזה,זה יגרום לך רק צרות.

פורסם

דווקא נראה לי שיש מצב, בד"כ זה רכב שצעירים קונים בשביל פוזה, צעירים כאלה שנוסעים רק בעיר.

היה פה איזה ת'רד של מישהו עם אונו שנסע בשנה 5000 ק"מ, אז למה לא ?

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אתה מתכוון ילדים = ערסים מעושים רושם על האויר.

בכל אופן, הצעירים האלה כבייכול גם אם זה נכון מה שאתה טוען שאני בטוח שלא, הצעירים האלה משתמשים בפתגם דפוק וזרוק אם אתה מבין למה אני מתכוון........9 ידיים לא בא ברגל.....

פורסם

כמה דברים...

א) הפונטו זה לא אוטו של ערסים. כמה שהוא ספורט וטורבו אבל זה אוטו עם נפח (הוא נראה מנופח) ערסים

אוהבים מכוניות קטנות כמו 106 XSI מיצובשי קולט והרשימה ממשיכה...

ב) אל תקנה את האוטו לא כל כך קשה למצוא אני גם רוצה לקנות אבל יש לי עוד זמן חודשיים שלוש

תפתח לוח פוקוס יש 3 למכירה- אחת אדומה שעומדת כבר חודש וחצי והוא רוצה 10 מעל המחירון אני בטוח שתצליח להוריד אותו בכיף.

תחפש גם בלוחות באינטרנט יש אחת לבנה במצב מצוין.

לעוד מידע פנה אליי בפרטי

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
פורסם

ראיתי את שתי הלבנות וממש לא נראה לי וזה עם האדומה דורש הרבה. הפונטו הנ"ל עברה בדיקה ואני מאמין שלא פחות טוב מרכב רגיל רק חבל שהיא יד 9 .

בכל מקרה נראה לי שאני יוותר על הפונטו GT (נתתם לי הרבה חומר למחשבה)

ויילך על משהו קצת יותר אמין פחות ספורטיבי

תודה לכולם על העזרה......

וד"א למישהו שמשנה כותרות ,כותרות אפשר לשנות רק צריך לבקש יש אנשים שלא קיבלו ביום היוולדם "יכולות" כמו שלך לכתוב כותרות יפות כמו שלך...........

• תוכן חדש...