Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני נוהג כבר די הרבה שנים אבל תמיד רציתי לעשות קורס נהיגה מתקדמת-כדי ללמוד על המתמודדות עם מצבי קיצון ולשפר הרגלי נהיגה רעים שכנראה הצטברו עם השנים.
אשמח להמלצה לקרוס נהיגה מתקדמת, מהניסיון שלכם. 
חיפשתי נושאים דומים בפורום אבל אני לא רואה שרשורים לגבי זה מהשנים האחרונות, ואני בטוח שדברים השתנו מאז הפעם האחרונה שהיה כאן דיון על זה.

תודה ושבוע טוב

פורסם

וואו מעלה לי זכרונות...

אני עשיתי אצל ראם סמואל לפני הרבה מאוד שנים, עוד כשהוא היה בראש העין ואהב אימפרזות. מאז עברו הרבה שנים והוא כבר לא ב"מסלולים" אלא תחת שם אחר שנקרא פרו דרייב.

למדתי ממנו (מהצוות שלו) המון ותאכלס הם שינו לי את הנהיגה, החל מתנוחת הישיבה באוטו, דרך כיוון המראות ועד לצורה שבה אני רואה את הדרך.

ממליץ בחום על קורס כזה לכל חובב רכב (תאכלס כל נהג צריך לעבור קורס כזה במדינה שלנו שבה כל ליצן עם לוגו גי.טי.איי מעלי אקספרס חושב שהוא קן בלוק).

פורסם

עשיתי אצל פיליפ רוזין.

למדתי המון וזה השפיע לטובה על הנהיגה שלי בצורה ניכרת.

בלי קשר למי אתה הולך, כדאי מאוד שתחשוב מראש מה אתה רוצה להשיג ולתאם את זה עם המדריך.

אני בשעת מעשה נהניתי מאוד, אבל במבט לאחור קצת פחות.

היה מאוד חווייתי וכיף, אבל ממוקד מסלול. איך לבחור קו, מתי לבלום וכו'.

אחר כך קלטתי שבכלל רציתי משהו אחר, רק לא הגדרתי לעצמי מראש ולכן לא יכולתי לומר לו ולעשות תיאום ציפיות.

רציתי יותר ללמוד לשלוט ברכב, לזהות כשאני קרוב למגבלות ולשלוט במצב אם עברתי אותם וכן הלאה.

ועדיין למדתי המון.

בקיצור, מתכנן יום אחד לחזור אליו שוב עם תוכנית סדורה.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...