Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות טויוטה CHR 2024 חדשה. הרכב מיוצר בבלעדיות רק בטורקיה לשוק הארופאי.

כיצד החרם הטורקי ישפיע על זמינות החלפים במידה ואצטרך? 

ויותר מעניין איך חברות ביטוח יתקנו רכבים שנפגעו בתאונות, כאשר אין חלקי חילוף זמינים בשוק? 

ממה שקראתי בעיתונות (כמובן שהכתבות לא תמיד מייצגות את המציאות) כי יש צפי כי החרם הטורקי ימשך הרבה אחרי סיום המלחמה.

ואם אכן המצב הנוכחי יגרום למחסור בחלפים, אולי עדיף להימנע מרכישת רכבים תוצרת טורקיה ולהמתקד ביצרניות אחרות?

אשמח לשמוע את דעתכם 

פורסם

כן, ארץ המוצא בהחלט צריכה להיות שיקול בבחירת הרכב.

ייתכן שזה לא מהווה בעיה ליבואן במידה והיצרן מספק את החלפים דרך איזה מרלו"ג שנמצא במדינה אירופית אחרת, אבל לך תדע. אישית הייתי נמנע נכון-לרגע-זה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

היבואן חייב לספק לך חלקי חילוף ב7 שנים הבאות, אם לא יביא מטורקיה אז יביא ממקום אחר.

• אהבתי 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

חולק גיר ומנוע וכנראה עוד חלקים עם דגמים אחרים של טויוטה. אז הסימן שאלה העיקרי יהיה לגבי חלקי מרכב פונים ייחודיים לדגם ופחות חלקים מכניים.

פורסם

הרכב מורכב בטורקיה, כמה ממנו ומה מיוצר גם בטורקיה זו כבר שאלה אחרת. באופן אישי לא הייתי רוכש שום דבר כרגע שמיוצר שם, קצת כבוד עצמי לא יזיק. 

• אהבתי 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...