Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח לסטודנטית מחו"ל

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

אשמח לעזרתכם בנוגע לביטוח חברה שהיא סטודנטית מחו"ל.

היא מתכוונת לקנות רכב בשווי 16-20K (סיטרואן קקטוס ידני) ומתקשה בהוצאת ביטוח.

היא אמרה שהרבה מחברות הביטוח בכלל לא מדברות אנגלית. רק הפניקס בינתיים ענו לה והם נתנו מחיר לא הגיוני.

אני מניח שלרכב כזה צריך רק ביטוח של חובה+צד ג'.

מישהו נתקל בבעיה כזו בעבר? אשמח מאד לעזרתכם, תודה!

פורסם

משיטוט בגוגל. 

https://www.gefner.co.il/אני-עם-רישיון-נהיגה-זר-האם-אני-יכול-לעשו/ 

נ.ב. יש מצב שלא שמעת על הסוכנות הזאת, אבל זו אחת מסוכויות הביטוח הגדולות במגזר החרדי.

• אהבתי 2

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 8 שעות, Merofaza כתב:

היי לכולם,

אשמח לעזרתכם בנוגע לביטוח חברה שהיא סטודנטית מחו"ל.

היא מתכוונת לקנות רכב בשווי 16-20K (סיטרואן קקטוס ידני) ומתקשה בהוצאת ביטוח.

היא אמרה שהרבה מחברות הביטוח בכלל לא מדברות אנגלית. רק הפניקס בינתיים ענו לה והם נתנו מחיר לא הגיוני.

אני מניח שלרכב כזה צריך רק ביטוח של חובה+צד ג'.

מישהו נתקל בבעיה כזו בעבר? אשמח מאד לעזרתכם, תודה!

אתה יכול לעשות את הביטוח על שמך רק שיהיה ביטוח לכל נהג והיא פשוט תשלם לך? - זה משהוא שהוא אפשרי\רלוונטי בהקשר שפתחת את השרשור? 

מאידך - שתיעזר במישהו שיתרגם או שתנסה לפנות ל"נציג צ'אט" של חברות ביטוח או דרך וואטסאפ ותבקש דובר אנגלית - מאמין שיחזרו אליך תוך יום לכל היותר. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ובחקרה של תביעה חלילה? החבר שעשה טובה בעצם ירשם על שמו אירוע ביטוחי? 

מה גם שחובה לוודא שרישיון הנהיגה הזר הוא בתוקף בארץ, לפי האמור בקישור שצירפתי תוקף רישיון זר בארץ הוא עד 12 חודשים מיום הכניסה לארץ, לאחמ"כ יש להמיר לרישיון ישראלי.

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
בתאריך 18.7.2024 בשעה 16:37, לב טוב כתב:

בחקרה של תביעה חלילה? החבר שעשה טובה בעצם ירשם על שמו אירוע ביטוחי? 

אם הוא לא נהג - זה עדיין עליו? 

מה גם שאני לא יודע באיזו רמה של "חבר" מדובר כאן ומה האינטרס שלו - נתתי כוון מחשבה לפתרון אפשרי - אידאלי? לא. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

התביעה נרשמת על שם בעל הפוליסה.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...