Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לא ברור לי מה השכלתך, אבל אני מבין שיש לך עניין בתחום הציוד הרפואי.

הייתי בודק שני כיוונים:

1. תמיכה טכנית בתוך בית חולים, זה יכול להיות במחלקה העוסקת בציוד עצמו או ביחידות שתומכות בפעילות קלינית, כמו טכנאים (המונח טיפה מטעה) בחדרי ניתוח, יחידות טיפול נמרץ וכו׳.

2. תומכים טכניים אצל יבואני ציוד רפואי - להתרוצץ ברחבי הארץ ולהיות האיש הטכני התומך בשימוש בציוד רפואי, ממרפאות ועד חדרי ניתוח. מהדרכת הצוות הרפואי על חידושים בציוד ועד השתתפות פעילה בניתוחים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על התגובה.

אין לי פטיש מסויים לתחום הציוד הרפואי😃

יצא שב20 שנים האחרונות התעסקתי בזה, והיום קיבלתי שיחה מה HR של חברת הבת של קופת חולים כללית שמתעסקת בתיקון וטיפול ציוד רפואי של רשת כללית להיתקבל לצוות של טכנאי השטח והמעבדה, אמנם זה רק ראיון ראשוני אבל חשבתי לעצמי שאולי ישנו חבר פורום שכבר עוסק בזה ויוכל לענות על מספר שאלות לגבי העבודה לפני שיזמנו אותי לראיון הבא

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 27.8.2024 בשעה 09:27, michaelbe6 כתב:

כללית הנדסה רפואית

סליחה על הדילאיי 

מוזמן להיכנס לאתר theworker, נדרשת הרשמה ומתן ביקורת על מקום עבודה שעבדת בו. (לא חייב שזה יהיה מהמקום העבודה האחרון).

https://www.theworker.co.il/company/reviews/כללית הנדסה רפואית/Clalit biomedical engeeniring

אני רואה שהתקבלת, מקווה שתצליח בעבודה.

בהצלחה (:

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 3 שעות, michaelbe6 כתב:

דרך אגב, הם מגדירים את התפקיד כמהנדס שירות ולא טכנאי.. סתם אנקדוטה...

ברכות על הג'וב החדש, מקווה שזה הסיפתח לעוד 20 שנה של התקדמות בארגון.

'מהנדס שירות' זה ה'מנהלת משרד' של התמיכה הטכנית (כי כבר לא אומרים 'מזכירה') בערך מאז תחילת המילניום. לאחר פיצוץ בועת ההייטק השוק היה רווי במהנדסים מדופלמים, מה שאפשר לתעשיות המולטידיסציפלינריות לשכור אותם ולא רק הנדסאים/שוליות/אינטגרטורים לשעבר וליישר את הטייטל לפי המכנה המשותף הגבוה לשם שינוי. מאז המצב חזר לקדמותו והמשכורות הגבוהות יחסית למהנדסים לא ממש הוכיחו את עצמן, אבל הטייטל נשאר כי מי לא רוצה להיקרא מהנדס אפילו אם בקושי סיים תיכון. וזו אגב לא רק תופעה ישראלית, אלא משהו שדי נפוץ גם באירופה ובתעשיות מסויימות בארה"ב.

פורסם

תודה על ההארה המלומדת... תפור עלייך קואצ'ר 😁

טייטלים מעולם לא עשו לי את זה, מבחינתי שיקראו לזה באיזה שם שרוצים.

כל עוד השכר, התנאים , סביבת העבודה  והיחס מתאימים לי, כל השאר זה רעשי רקע.

עד כה , הדרך שעשיתי בעולם התעסוקתי ,הוכיחה את עצמה לאורך השנים ומבחינתי תפקידים או שכר מעולם לא היו שיקול שגבר על נוחות או משפחה, אני מאמין בלב שלם(לא בקטע דתי) שכל דבר מגיע בזמנו ואני מקווה שגם במקום החדש אדע לפלס את הדרך למקומות גבוהים יותר עם הזמן , לפי הצרכים והתנאים שלי.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 59 דקות, michaelbe6 כתב:

כל השאר זה רעשי רקע.

מסכים מאוד

איחלתי לדרדס בהצלחה!

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 3 שעות, michaelbe6 כתב:

תמחק את המשפט הזה מיד.

עוד לא התחלת להיות עובד הסתדרותי וכבר אתה מסתכסך עם הועד?

שיהיה לך המון בהצלחה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כללית אינה שייכת להסתדרות בערך 30 שנה.

ועדיין, ועד העובדים הסתדרותי

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 דקות, sperial כתב:

כללית אינה שייכת להסתדרות בערך 30 שנה.

ועדיין, ועד העובדים הסתדרותי

יודע שהיא לא בבעלות ההסתדרות אבל הועד הסתדרותי על כל המשתמע מכך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...