Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מונע בגפ"מ

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך רכב עם נסיעות על ציר ירושלים -בית שמש.

מישהו אמר לי שכדאי לי להסב רכב לגז לחסכון בעלות דלק. 

אם הייתי קונה רכב היברידי כנראה זה היה באזור ה30-40 א"ש, ובגז זה גם מכוון על התקציב הזה.

מה יכולים לומר לי בעד / נגד?

תודה רבה

פורסם

כמה נקודות למחשבה

1. קח מחשבון ותחשב עלויות רכב + התקנה של גז, ובכמה זה יחסוך לך, מדובר על נסועה לא כל כך גדולה.

2. לא כל רכב מתאים לגז. תברר.

3. אולי מתאים לך רכב מיני חסכוני ואמין ששותה כמעט 1 ל 20 במקום משפחתית ששותה 1 ל10, ואז אין צורך בגז.

4. אני לא הייתי מתקין גז על רכב שעשה מעל 150 א"ק (לא מידיעה אלא מפחד)

5. יש לי רתיעה מהיברידית ב 30,000 ש"ח תבדוק טוב בטריה ואחריות.

• מעניין 1

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם (נערך)

עקרונית גז זה הדבר הכי טוב בעולם אם אתה שונא את עצמך ואת כל הסובבים אותך… העלויות אומנם זולות ותוך שנה אתה מחזיר הוצאות ומתחיל להרוויח. אבל חוץ מזה שלא יהיה לך תא מטען. זה ככ ככ ככ מסוכן לנסוע עם בלון גז בבגאז׳. כל תאונה שלא נדע יכולה להיגמר קשה מאוד.

תקנה הונדה ג׳אז ותהנה

עריכה אחרונה על ידי הייהייהיי

~הונדה ג׳אז הייבריד 2014~ ז״ל

כרגע ~ הונדה סיוויק האצ׳באק 2016 

פורסם
לפני 9 שעות, הייהייהיי כתב:

עקרונית גז זה הדבר הכי טוב בעולם אם אתה שונא את עצמך ואת כל הסובבים אותך… העלויות אומנם זולות ותוך שנה אתה מחזיר הוצאות ומתחיל להרוויח. אבל חוץ מזה שלא יהיה לך תא מטען. זה ככ ככ ככ מסוכן לנסוע עם בלון גז בבגאז׳. כל תאונה שלא נדע יכולה להיגמר קשה מאוד.

תקנה הונדה ג׳אז ותהנה

אם תוכל להסביר לי יותר. למיטב ידיעתי זה בא ע"ח הגלגל הרזרבי ולא ע"ח תא המטען. יש מערכות בטיחות. תסתכל כאן.

בנוגע לתאונה ח"ו, אני באמת לא יודע.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...