Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או עומדם לקנות רכב חדש ממש ממש בקרוב וככל הנראה זה יהיה או מאזדה 3 שנת 2005 הדגם של הליסינג או טויוטה קורולה 2005 SUN...

כמה שהמאזדה יפה, אני אישית יודע שטויוטה זה טויוטה ולא יעזור כלום...

ורבים אמרו לי שהמאזדה היא זבל לעומת הטויוטה, ורציתתי לשאול את דעתכם בנושא.

תודה מראש, אייל.

Maserati.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. שנת הדגם 2006 התחילה כבר אצל שני היבואנים. ממש לא בטוח שיש מלאי של 2005.

2. לצרכן הפרטי זה קצת חבל לקנות את הרכב בגרסת הליסינג. תוסיפו עוד כמה אלפים בודדים (כ-5% מהמחיר) ותקנו את הגרסה היותר מאובזרת.

3. טויוטה זה אכן טויוטה ולא יעזור כלום. בדיוק כמו שפורשה זה פורשה ולא יעזור כלום. בעצם, בדיוק כמו שאפולו תדיראן זה אפולו תדיראן ולא יעזור כלום. ובמילים אחרות - מה לעזאזל המשפט המיותר הזה אומר? שטויוטה זה כל כך טוב? באיזו אשליה אתה חי?

4. מי אמר לך שהמאזדה היא זבל לעומת הטויוטה? בעצם עזוב מי - האם טרחת לשאול אותו מדוע?

5. תן לי לחדש לך, מאזדה 3 וטויוטה קורולה הן שתי משפחתומטיות 1.6 סטנדרטיות לגמרי. הכנס לשתיהן בעינים עצומות וסע, ולא תדע להבדיל ביניהן כלל (בעצם, עדיף שלא תסע בעינים עצומות, זה לא בריא, אבל הבנת את המטרה). בקיצור - שתיהן טובות, שתיהן עושות את העבודה. אף אחת לא משמעותית פחות טובה מהשנייה. קח נסיעת מבחן על שתיהן וקנה. ברכותיי על הבחירה המשעממת מכולן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סליחה? מתישהו התחייבתי להיות אובייקטיבי בתגובות שלי בפורום? מה גם שמלבד המשפט הזה, כל שאר התגובה הייתה אובייקטיבית לחלוטין (ואף הגיונית) - אתה לא מסכים?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

חמוד, תגובה לעניין.

משעממת? ככל הנראה, אבל בשביל ריגוש יש לי את הלאנצ'יה, מספיקה לי, לא מחפש יותר.

מי אמר לי שהמאזדה 3 היא זבל? חבר טוב של אבי שהוא סוחר מכוניות .

ובין האמינות של טויוטה שלמאזדה אתה לא יכול להתווכח.

בכל מקרה, תודה על התגובה הפלצנית.

Maserati.

פורסם

נו באמת. זה לא שמפריע לי שאתה רוצה לקנות מכונית משעממת. וטוב שיש לך את הלנצ'יה בשביל הכיף. אבל אתה חייב להודות שהשאלה שלך הייתה קצת מוזרה. מלכתחילה נדמה כי בחרת בטויוטה, אז בשביל מה לשאול בכלל?

ובכל זאת אני אנסה להמשיך:

1. האם החבר הטוב הזה אמר גם למה המאזדה היא זבל?

2. האם אתה דוקטור לאמינות, שאתה יודע שהטויוטה אמינה משמעותית יותר מהמאזדה?

3. האם באמת נראה לך שאני לא יכול להתווכח עם ה"עובדות" שאתה מציג בפני?

4. בכל מקרה, בשמחה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

שמע, אני לא הולך להתווכח או משהו בסגנון.

בעיקרון אנו דיי סגורים על טויוטה, זה נכון, אך לפי שסוגרים עיסקה על 100 אלף ש"ח מתייעצים כמה שאפשר גם אף על פי שאבי, אני וחבריו דיי מבינים ולא סתם יש לנו לנצ'יה 2.4 ידנית.

ואני לא הולך להכנס לקורות חיים של איך כמה ולמה וכולי..

שאלתי את דעתכם כאן בפורום על מה אתם ההיתם הולכים וזורקים 100 אלף שקל...

וככל שהבחירה, השאלה או אפילו שניהן יהיו משמעממות ככל שיהיו, זה לא אמור להזיז לך כל כך ואני לא מבין למה נפלת על זה כך...

רכב "לא משעמם" כהגדרתך כבר יש לנו, אז רכב משעמם זה הדבר היחיד שנשאר לשאול :)

Maserati.

פורסם

כמו שכבר אמרתי, ממש לא מזיז לי שאתם מעוניינים ברכב משעמם. שיקול שלכם. אני מדבר כרגע אך ורק על המאזדה מול טויוטה. אם אתם מבינים ובטוחים שהטויוטה עדיפה פי אלף, אתם מוזמנים לחיות באשליות שלכם ולקנות אותה, לרגע לא טענתי שהיא קנייה לא טובה ובטוחה. פשוט ניסיתי להעיר אתכם קצת - זה לא שההבדל בין המכוניות הללו הוא שמיים וארץ, הוא הרבה הרבה יותר קטן ממה שנדמה לך. ואם אתה רוצה ייעוץ, אז לפחות תהיה פתוח לאפשרות שאתה לא יודע הכל...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

חס וחלילה, אם ההיתי מתיימר לדעת הכל לא ההיתי כאן ומתייעץ זה דבר ראשון.

דבר שני, זה דיי ברור שאין הבדלים של שמיים וארץ, ולא טענתי אחרת.

ושוב, אתה חוזר על שאנו חיים בחלום דבר הגורם לי לחשוב שאתה בבחירתך לוקח מאזדה.

וטויוטה טובה יותר מהרבה בחינות, בחינה אחת וחשובה היא שהטויוטה באה עם ארבעה כריות אוויר לעומת המאזדה.

ובמבחני בטיחות בארה"ב לפני כחודשים ספורים מאזדה 3 נמצאה כרכב מאוד לא בטיחותי.

Maserati.

פורסם
ברכותיי על הבחירה המשעממת מכולן.

רוני

אני רק רוצה לשאול שאלה אחת..

אם ההחלטה כל כך משעממת, מה היית מציע במקום?

פורסם

וטויוטה טובה יותר מהרבה בחינות, בחינה אחת וחשובה היא שהטויוטה באה עם ארבעה כריות אוויר לעומת המאזדה.

בגרסת הSUN יש 4 כריות אוויר?

קשה לי מאוד להאמין.

כשאמרת 2005 האם התכוונת לכך שאתה הולך לקנות רכב משומש מסוחר הרכב שהוא חבר של אבא שלך?

מניסיוני : הקורולה עדיפה מבחינת מנוע וגיר

ה3 עדיפה מבחינת התנהגות

הנוחות ביניהן דומה, והעיצוב זה כבר עניין של טעם.

אני אישית לא הייתי מסוגל לקנות אף אחד מהשתיים כי קשה לי לנסוע ברכב שמצוי בכמות כ"כ גדולה.

נ.ב. אף פעם אל תאמין לסוחרי מכוניות, גם אם הם חברים של אבא שלך , או אפילו אם הם אבא שלך... :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קשה לי מאוד להאמין.

בגירסת ה-SUN 4 כריות אוויר משנת הדגם 2005

(ירד הסטריאו האורגינלי והוספו הכריות הנוספות.)

אגב בהחלט יכול להיות שאחת או יותר מחברות הליסינג קנו מלאי של 2005 בזול, ועכשיו מנסות לקמבן...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קשה לי מאוד להאמין.

כשאמרת 2005 האם התכוונת לכך שאתה הולך לקנות רכב משומש מסוחר הרכב שהוא חבר של אבא שלך?

מניסיוני : הקורולה עדיפה מבחינת מנוע וגיר

ה3 עדיפה מבחינת התנהגות

הנוחות ביניהן דומה, והעיצוב זה כבר עניין של טעם.

אני אישית לא הייתי מסוגל לקנות אף אחד מהשתיים כי קשה לי לנסוע ברכב שמצוי בכמות כ"כ גדולה.

נ.ב. אף פעם אל תאמין לסוחרי מכוניות, גם אם הם חברים של אבא שלך , או אפילו אם הם אבא שלך... :wink:

והפולו ממש נדירה אהה?:wink:

פורסם

חברה צאו בבקשה מהקטע של "הבחירה משעממת"...

בארץ 99.9 מהבחירות של הרכבים הן משעממות בניגוד למקומות אחרים בעולם.

מה שפה נחשב ספורט בעיניי רבים נחשב נורמלי לחלוטין שם.

בחירות משעממות בארץ זה דבר שכיח ותתפלאו אבל לדעתי גם הלנצ'יה שלנו היא בחרה משעממת, הכל יחסי.

ZVIT, הרדיו האורגינל ירד ואפשר להכניס אם כך HU משלי?

Maserati.

פורסם

מלבד עניין הבטיחות, במה עדיפה הטויוטה?

כשאמרתי שאתם חיים בחלום התכוונתי שההבדלים פשוט לא משמעותיים. ולא אמרתי שאני לוקח את המזדה מבין השתיים, אבל כנראה שזו תהיה הבחירה שלי (פשוט לא מהשיקולים שאתה ציינת)

ובנוגע למה הייתי מציע במקום - אם נידונו לחיים עם 1.6-אוטומט, אז מגאן 2 או סיטרואן C4 הן בחירות משעממות הרבה פחות (אבל כמובן שמיד תגידו שהן לא אמינות). גם פוקוס חדשה עדיפה ברוב התחומים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...