Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, שאלה קצת מוזרה: איזה רכב עדיף לדעתכם בתקציב של 120K (פלוס מינוס): משהו שהיה עד לא מזמן נחשב ליוקרתי כמו אאודי Q5 או לקסוס NX מאיזור שנת 2016  - או ג'יפון סיני חשמלי מודל 2022 בערך? ההזדמנות לנהוג על רכב מהסוג הראשון מאד קורצת לי אך החשש הוא שמדובר ברכבים שכבר מתחילים להיות מיושנים, פחות מבחינת המנוע ויותר מבחינת הפ'יצרים השונים -  ביחס לשלל הרכבים השוטפים את כבישינו בימים אלה, בטח אם הכוונה היא להחזיק את הרכב לפחות שלוש שנים.

מדובר ברכב שישמש בעיקר נהג אחד שחדוות הנהיגה עוד קיימת בו, פה ושם נסיעות משפחתיות בסופשים ומשהו באיזור 20K ק"מ בשנה. מה אומרים?

-

פורסם

זאת שאלת השאלות.

חשמלי כמובן יצריך ממך עמדת טעינה בבית - אז מקווה שאם זה על הפרק, לקחת בחשבון שזה אפשרי אצלך.

בנוגע לכל היתר, העיצה הכי טובה (שאני באופן אישי יכול לתת) היא פשוט ללכת ולראות + לנהוג.
אם לא תרגיש בשום הבדל בין ה-2, כנראה שתקנה את החשמלי 2022.... מהסיבה הפשוטה שזה רכב חדש, באחריות, עם קצת "שקט נפשי" בקטע של תקלות או בעיות.
אם תרגיש הבדל לטובת ה"מזדקנת", והוא יהיה מספיק משמעותי בשבילך, כנראה שלא יהיה לך ספק ותבחר דווקא בו.
רק אתה תצליח לשכנע את עצמך מה לקנות, ובשביל זה אתה חייב ללכת, לראות ולנהוג.

איציק

• אהבתי 3

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אח שלי נסע שנים על 325i מזדקנת. מהשנים שהיתה בהם מעט אלקטרוניקה והרבה אוטו. אמינות מופלאה של שנות התשעים.

החליף אותה באודי Etron 2019 מאז האוטו בעיקר חונה במוסך.

להמר על אירופאית מזדקנת זה להכין כיסים עמוקים של 5 ספרות לתקלות ומהן לא חסר.

מפתה, אבל הייתי מוותר.

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

יש לי A4 2012 עם כ-260 אלף ק"מ, הרכב היומיומי שלי כרגע, יש לי גם A4 Allroad 2017 עם 210 אלף ק"מ, אותה פלטפורמה כמו ה Q5.

שתיהן מטופלות במוסך השכונתי, לא משהו מיוחד, פעם בשנה-שנה וחצי.

מהניסיון שלי, ומהמידע מהאינטרנט, הדגמים האחרונים של B8 ובכללי רוב הB9 מפגינים אמינות לא רעה, ואני נוסע בערך 30-35 אלף ק"מ בשנה.

עריכה אחרונה על ידי Tair
  • תוכן חדש...