Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 308 שנת 2012 חום מנוע

מעבר לפיתרון נפתר ע"י Buki,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום לכולם 

ברכב שאני נוהג בו כרגע ישנם שתי תקלות או אולי הם אינם תקלות אשמח שתחוו את דעתכם .

1. טמפרטורה של המנוע במחוג תמיד תקינה ... נמצא על 90 ולא מעלה אחת יותר , אך כשאני מחבר חיבור obd מראה לי שהאוטו מגיע גם ל106107 ואז יורד בקירור לפחות מ90 תקין?

2. הסלד כשהרכב עומד נמצא על 900 בשונה משני רכבים כאלו שהיה לי בעבר תמיד היו נמצאים על 700 מקסימום 750 

תודה רבה 

פורסם

1.במכוניות מודרניות שעון טמפרטורה לא מראה את הטמפרטורה המדוייקת אלא טווח - "תקין", "גבוה", "נמוך". 

נגיד היצרן הגדיר שבין 80 ל 110 מעלות זה הטווח התקין, בכל הטווח הזה השעון יראה 90 מעלות בשביל לא לשגע את הנהג.

2. לא יודע אם זה תקין. 

• אהבתי 1

פורסם

2. לא ציינת איזה מנוע הרכב וכו' והאם צרכנים אחרים פועלים... תחפש קודם כל את הסל''ד הנורמלי לרכב (idle rpm), ותבדוק את הרכב שלך בלי מזגן וצרכנים אחרים שיכולים להעמיס ואחרי שהרכב הגיע לטמפ' עבודה.

פורסם

המנוע vti 120 כס 1.6 ליטר 

יש לי גם בעייה בשסתומי vvt של המנוע

נורת מנוע דולקת והקוד תקלה מופיע על שסתום אחד אני מחליף עובר לשני אפילו ששניהם חדשים .

מבדיקה , הסיבובי מנוע סרק האידיאלים למנוע הזה הוא 750 ולי יש בערך 870 900

פורסם

מעדכן שנפתרה הבעייה 

הבעיה היתה חשמלית , היה עומס חשמל על המנוע ולכן הטורים עבדו גבוהה מהרגיל 

תודה לכל המסייעים 

לגבי החום מנוע הבנתי שיש איזה כיול שצריך לעשות במחשב רכב 

מכירים משהו על זה ?

• פיתרון
פורסם
לפני 14 שעות, לומד כתב:

לגבי החום מנוע הבנתי שיש איזה כיול שצריך לעשות במחשב רכב 

מכירים משהו על זה ?

ביקשת הסבר והסברתי לך שהשעון הזה מראה כל הזמן 90 מעלות כל עוד הטמפרטורה בתחום התקין.

היה לי ברלינגו דור ישן ועכשיו יש את החדש יותר, שניהם עם אותו מנוע. 

בישן השעון היה מראה את הטמפ' באמת, כביש מהיר יורד ל 82, עליה תלולה ביום חם - עולה ל 105. 

בעיר 90-95. 

בחדש השעון עומד קבוע על 90 כמו אצלך,  בכל התנאים האלו שתארתי למרות שטמפ' המנוע משתנה בדיוק אותו דבר. 

רק בשלב מסיים היצרנים החליטו שלא צריך לשקף את השיניים האלו. 

• רעיון טוב! 1

פורסם
בתאריך 2.2.2024 בשעה 07:55, Buki כתב:

ביקשת הסבר והסברתי לך שהשעון הזה מראה כל הזמן 90 מעלות כל עוד הטמפרטורה בתחום התקין.

היה לי ברלינגו דור ישן ועכשיו יש את החדש יותר, שניהם עם אותו מנוע. 

בישן השעון היה מראה את הטמפ' באמת, כביש מהיר יורד ל 82, עליה תלולה ביום חם - עולה ל 105. 

בעיר 90-95. 

בחדש השעון עומד קבוע על 90 כמו אצלך,  בכל התנאים האלו שתארתי למרות שטמפ' המנוע משתנה בדיוק אותו דבר. 

רק בשלב מסיים היצרנים החליטו שלא צריך לשקף את השיניים האלו. 

תודה רבה

החכמת אותי

• תוכן חדש...