Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם יש דרך להקל על חגירה מאחור לילדים שיושבים על בוסטרים? האבזם חצי מוסתר במושב, לא יוצא עד הסוף ולילדים קשה לחגור.
ראיתי מאריכים למכירה אבל לא מצאתי אישור לכך שזה בטיחותי
416033260_10168349834675612_604042021641

416012476_10168349834665612_813382018612

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

כשהילדים שלי היו בגילאים האלה הייתה לי BMW E46. את חגורת הבטן של המושב המרכזי החלפתי לחגורת 3 נקודות מקורית של היצרן.

את חגורת הבטן הישנה לקחתי לרפד, שתפר לי ממנה מאריך קטן בדיוק לבעיה הזאת.

אם המאריך עשוי מחלקים של יצרן הרכב, הייתי מנסה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אני אגיד משהו אחר -

הרלבד זה גוף מטומטם. קצת מתחת למשטרת ישראל אגף התנועה.

היה צריך לפרסם הערת אזהרה למוצרים כאלה. לא לשלול אותם. 

הרלבד גם היה צריך לפסול את נקודות העצירה בכביש 6 שהקימה צרת התחבורה - מסכנות חיים ולא תקניות ככל הנראה.

היצרנים גם לא עשו מבחנים ריסוק עם 3 ילדים מאחור, או 3 מבוגרים, אפילו מבוגר 1. למה מותר לנסוע ככה בכלל?
שהרלבד יתכבדו ויעשו מבחני ריסוק ויגלו מה עדיף - ילד שחגור תקנית (5%), ילד שלא חגור הכי טוב  בגלל המאריך, או ילד שלא חגור בכלל (95% להערכתי).
באותה מידה אפשר לשים הגבלת מהירות על 130. או לאסור על נסיעת קורקינט במדרכה (אה סליחה עשו את זה).

אם המאריך קצר יחסית, ואין לו חלק שממוקם גבוה מדי - זה טוב.

ההוראה של הרבלד נכונה אבל אם בנסיעה קצרה העובדה שכמעט בלתי אפשרי לחגור ולא יחגרו, אז הם עושים שירות דוב.

ואז מי שרוצה לשמור על בטיחות ילדיו, ויש לו יותר מ2 - פשוט אוכל קש. בכל נסיעה זה ממש מעצבן. קצרה עוד יותר, גם ארוכה.

אי אפשר לדחוף לשם ידיים - מבוגרים גדולות מדי, הילדים לרוב לא מצליחים לנעוץ את זה.

בשורה התחתונה, נוסעים עם בוסטר תחת במקרה הטוב כאשר היה עדיף להשתמש בבוסטר טוב, או מוותרים על הבוסטר, כי החוק הישראלי שווה לתחת (ותודה למחוקק הישראלי שנותן לנו להכניס מוצרים אירופאים ואמריקאים, לא בציניות).

שיקול חשוב נגד המאריך -  אין לך אינדיקציה אם הילד חגור.

אני בדיוק הזמנתי מאריכים מעלי. תוהה אם זה יעצר במכס. מקווה שלא.

בעבר הזמנתי מהאתר האמריקאי, משלוח ראשון מעולם לא הגיע, שני הגיע.

אם מישהו ראה כאלה בארץ - שיגיד לי בפרטי איפה.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
פורסם

לא חושב שהייתי סומך על עליאקספרס בנושא הזה.

https://www.seatbeltextenderpros.com/

נראה רציני.

תבקש שיכתבו חגורות למכנסיים, ככה יש סיכוי שזה גם יגיע.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

בעבר הזמנתי מהאתר הזה. לא היה זול. לא היה מאוד יקר. הבעיה שהמשלוח לא הגיע והם שלחו בלי מעקב.  בסוף הם שלחו עוד פעם. גם בלי מעקב. בסוף הגיע. 

אז הזמנתי עכשיו מעלי. נראה אם יגיע.

הבעיה שרציתי מאריך של 5 אינץ וזה יש רק באתר האמריקאי. נראה לי נוציא הזמנה גם מהם.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, zvit כתב:

הביקורת שאני קראתי עליהם מתייחסת לארוכים, אלה שמשנים בפועל את הצורה שבה אדם חגור:
image.thumb.png.41a63dda60e8edb0fd4e12992a5d98b8.png

(תמונה לקוחה מכאן)

https://thecarseatlady.com/seat-belt-extenders-2/

אני הייתי רוצה דווקא את הקשיח.

ההגיון שלי אומר שאם הגבהתי את המושב (בעזרת בוסטר) ואני יכול להגביה באותה המידה את נקודת החיבור (בעזרת מעריך קשיח) אז בעצם לא שינית אם אופי החגירה

image.thumb.png.73fd0ed24c1f57daa919101ca822c59b.png

לגבי הטענה שזה לא נבדק:
יכול להיות שזה לא נבדק כי מבחני ריסוק מאוד יקרים ויצרן של קליפסים כאלה לא יכול להרשות לעצמו את הבדיקה וליצרני הרכב אין מספיק ביקוש לעניין אז הם לא יציעו כזה מקורי.

לפני 3 שעות, KipodYam כתב:

אני אגיד משהו אחר -

הרלבד זה גוף מטומטם. קצת מתחת למשטרת ישראל אגף התנועה.

היה צריך לפרסם הערת אזהרה למוצרים כאלה. לא לשלול אותם. 

הרלבד גם היה צריך לפסול את נקודות העצירה בכביש 6 שהקימה צרת התחבורה - מסכנות חיים ולא תקניות ככל הנראה.

היצרנים גם לא עשו מבחנים ריסוק עם 3 ילדים מאחור, או 3 מבוגרים, אפילו מבוגר 1. למה מותר לנסוע ככה בכלל?
שהרלבד יתכבדו ויעשו מבחני ריסוק ויגלו מה עדיף - ילד שחגור תקנית (5%), ילד שלא חגור הכי טוב  בגלל המאריך, או ילד שלא חגור בכלל (95% להערכתי).
באותה מידה אפשר לשים הגבלת מהירות על 130. או לאסור על נסיעת קורקינט במדרכה (אה סליחה עשו את זה).

אם המאריך קצר יחסית, ואין לו חלק שממוקם גבוה מדי - זה טוב.

ההוראה של הרבלד נכונה אבל אם בנסיעה קצרה העובדה שכמעט בלתי אפשרי לחגור ולא יחגרו, אז הם עושים שירות דוב.

ואז מי שרוצה לשמור על בטיחות ילדיו, ויש לו יותר מ2 - פשוט אוכל קש. בכל נסיעה זה ממש מעצבן. קצרה עוד יותר, גם ארוכה.

אי אפשר לדחוף לשם ידיים - מבוגרים גדולות מדי, הילדים לרוב לא מצליחים לנעוץ את זה.

בשורה התחתונה, נוסעים עם בוסטר תחת במקרה הטוב כאשר היה עדיף להשתמש בבוסטר טוב, או מוותרים על הבוסטר, כי החוק הישראלי שווה לתחת (ותודה למחוקק הישראלי שנותן לנו להכניס מוצרים אירופאים ואמריקאים, לא בציניות).

שיקול חשוב נגד המאריך -  אין לך אינדיקציה אם הילד חגור.

אני בדיוק הזמנתי מאריכים מעלי. תוהה אם זה יעצר במכס. מקווה שלא.

בעבר הזמנתי מהאתר האמריקאי, משלוח ראשון מעולם לא הגיע, שני הגיע.

אם מישהו ראה כאלה בארץ - שיגיד לי בפרטי איפה.

הילדים שלי תמיד חוגרים, גם בנסיעות קצרות בעיר (יש לי 3).
זה פשוט קצת סיזיפי, הם צריכים לעזור אחד לשני וזה קצת מעצבן לחכות כל פעם.  

עריכה אחרונה על ידי mcshmupi

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

אני עוזר לבנות שלי לחגור.

ככה גם מוודא שחגרו כמו שצריך.

מאריך? יש לי בתא מטען.

אף פעם לא השתמשתי.

• רעיון טוב! 1

.

פורסם

ילדים חגורים זה עניין של חינוך. הילדים שלי, כשהיו בגיל המדובר, היו מתיישבים וחוגרים את עצמם, בלי ויכוח. אם היתה בעיה היו מתלוננים.

לפני שנה הבכור השקיע כמה אלפים בשני מושבי בריטקס לבת שלו.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...