Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירות לקס מוטורס בע״מ ( Lexus ) - חוויה אישית ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני הכל ,

אני לא עובד אצלם.

אני לא קשור אליהם.

אני לא מקבל דבר מהם.

לא נתבקשתי לכתוב כלל  

מלבד היותי בעלים של Lexus  אין כל נגיעה לחברה או ליבואן.  

ולעינינו. :

ה  Lexus  שלי בת 5 שנים ( is300h high premium )

כך שניתן לקבוע לאורך זמן חוו״ד. 

מהיום הראשון , אני מקבל וחווה שירות מעולה , מקצועי , מכל הלב וללא פשרות. 

רק מילים טובות. 

שנים שאני עם רכבים ( שנרכשו כחדשים מהיבואן ) , מעולם לא קיבלתי שירות וטיפול מצויינים כמו של Lexus. 

כאילו אני חי בארץ אחרת. 

חשוב לי להעלות הנושא בכדי שנדע כולנו שישנם יבואנים שהלקוחות מרוצים מהם. 

IMG_2084.jpeg

עריכה אחרונה על ידי new here
  • אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 16 שעות, yo-av-minus כתב:

האם השירות קשור למועדון HADORI או שהוא טוב גם בלי המועדון?

יש לנו חברים עם שני רכבי לקסוס וגם מאוד מרוצים, מתלבטים האם להצטרף למועדון בסיום תקופת האחריות.

לא , אני לא חבר בשום מועדון. ...

• אהבתי 1
פורסם

חלפים יקרים. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

האם אפשר לפרט מה בשירות שלהם כל כך טוב ?   אני שואל ברצינות בכדי לדעת.  שוקל לקנות לקסוס (התלבטות קשה).

כמו כן, אם ידוע עלויות טיפולים / חלפים ביחס לטויוטה (אצל כולם זה יקר. השאלה עד כמה ההפרש גדול).

ואני קצת נסחף מהנושא - עלות ביטוח ביחס לטויוטה (אני יודע, תלוי בהמון גורמים, אך נניח רכבים באותו סדר גודל של מחיר).

פורסם

אם אתה מגיע לטיפול או כל בקשת שירות אתה מקבל יחס של מנכ"ל, 

אם זה האירוח,

רמת המוצרים של האירוח,

הנכונות ליחס הכי טוב שאפשר לתת ללקוח שיהיה לו נוח,

סביבה יוקרתית שהולמת את הלקוחות,

באים לקראתך ממש בהכל,

ויותר מזה, בטיפולים מקבלים רכב חלופי יוקרתי זהה לרמת הרכב שלך.

כל זה ועוד אירועם אפילו נתנו מתנה לסרט קולנוע ללקוחות,

בקיצור רמת שירות שלא הכיר באף חברה אחרת.

פורסם
לפני שעה, guya72 כתב:

האם אפשר לפרט מה בשירות שלהם כל כך טוב ?   אני שואל ברצינות בכדי לדעת.  שוקל לקנות לקסוס (התלבטות קשה).

כמו כן, אם ידוע עלויות טיפולים / חלפים ביחס לטויוטה (אצל כולם זה יקר. השאלה עד כמה ההפרש גדול).

ואני קצת נסחף מהנושא - עלות ביטוח ביחס לטויוטה (אני יודע, תלוי בהמון גורמים, אך נניח רכבים באותו סדר גודל של מחיר).

עד שהיה לי לקסוס , בחירת רכב חדש התמקדה ברכב עצמו , פחות בשרות...

כעת , מנסיון של 5 שנים , השירות של לקסוס מהווה 50% מההחלטה וה50% הנותרים מהרכב עצמו. 

מה שווה רכב איכותי אם השרות לוקה בחסר  ?  כיום יש לי את הכל. 

למען ההגינות , לא היו לי רכבים גרמנים מהשורה הראשונה ... 

וולוו לדוגמא - היו לי כמה חדשים מהיבואן עד שהבנתי שאני איתם לא ממשיך ( אמינות גרועה של הרכב והשרות )

כנ״ל קבוצת פולקסווגן. 

• מעניין 2
פורסם

משום מה, גבוהים יותר מהטויוטה המקבילה לדגם. אבל זה חלק מהמיצוב.
אם רכשת לקסוס, אל תצפה ל״ארוחות חינם״ . 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אני מעדיף לא לשלם על "אירוח" במוסך...

אבל מצטרף בשמחה להמלצות על נותני שירות בתחום הרכב, יש לי שתי המלצות.

1. מוסך "כיוון פרונט" בגבעת שאול בירושלים

מוסך פשוט במובן הטוב של המילה, יחס אישי, מחירים הוגנים ושירות מעולה.

הרכב הפרטי שלנו - יונדאי i20 דור שני עם מנוע 1.4 אטמוספרי ותיבת 4 הילוכים פלנטרית, הוא רכב פשוט מאוד עם מכלולים ותיקים ולא מתוחכמים. הוא הרכב השני שלו לצד רכב ליסינג מהעבודה והנסועה שלו מאוד נמוכה - 2,000 קמ בשנה.

לפני הטסט השנתי, אני מקבל מהמוסך sms תזכורת לטיפול שנצי וקובע ביום שישי על הבוקר מועד לטיפול שנתי בשעה שבה המוסך נפתח - בתוך כשעה אני מקבל את הרכב לאחר טיפול, ומשם ישירות לטסט השנתי.

2. צמיגי רונדו בגבעת שאול בירושלים - פנצריה עם אנשים מקצועיים ואדיבים למרות הלחץ שישבמקום בגלל שהם עובדים גם חברות ליסינג וציי רכב.

קיבלתי לשם הפניה מחברת הליסינג שלי והם עושים את העבודה במהירות ובמקצועיות.

כשבאתי פעם עם הרכב הפרטי כשחשבתי שיש בעיה בחיישן לחץ האוויר - בדקו ואמרו שהכל תקין ללא עלות

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...