Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואלה, מעניין שכחתי מזה בכלל.

עכשיו כנראה יכנסו חזק לעניין הזה בגלל הרישוי.

מעניין איזו עירייה תתחיל להתעסק בזה ראשונה.

מניח שתל אביב אבל לכו תדעו אולי תפציע איזה עירייה אחרת..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

@DareDevil ראית איזה קנס? זה כמעט שכר חודשי ממוצע של 1960 (מן הסתם ה-275 ל״י בטבלה בעמ׳ 121 הן שכר ברוטו). חתיכת נשיכה.

• מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 13 שעות, ירון דורפמן כתב:

אתה כותב מידיעה, או שאם אפשר להשמיץ, אז למה לא?

אוטובוסים ונהגי אוטובוסים זה משאב מוגבל, זה לא שהשר יכול להגדיל פתאום את היצע האוטובוסים והנהגים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סופרייז סופרייז. מגיעים לתאריך היעד ורק 3% נרשמו.

ועוד לא התחילה המלחמה בצפון\משרד התחבורה התפרק בגלל בחירות וכו' וכו'.

image.thumb.png.5174062df6720a903a7f422a6d0ec35d.png

אמרתי לכם. זה יתמסמס! במיוחד שחובה רק באינטרנט. אפילו לא התייחסו אליי. וזה דיי מובן כי עכשיו מלחמה ובלאגן כלכלי מי ישים עליי?

חבר מאוד קרוב עובד כבר כפקח "רב תכליתי" בעריית ירושלים ואמר שממש אבל ממש לא דיברו איתם על סמכויות לתת דוחות לרוכבי אופניים והוא ממש לא מעוניין לעשות את זה. אמר לי במילים האלו:

"אלעד, מה אני אתן לו דוח" הוא יתן לי דוך בפנים יסע לי יעלם לי במדרגות וכו'. אין לי איך לבצע מרדף ממונע אחריו וגם הנוהל שידוע לכולם- שאין לבצע מרדף ממונע במשטרה אלה כן מדובר בסכנת חיים ממשית לסביבה.,

• רעיון טוב! 1

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

נגיד יתנו 3 חודשי הסתגלות בהן יתנו אזהרות ולא קנסות, ואחר-כך אתה תפתח שרשור מתבכיין שקיבלת קנס.

לא ברור לי מה אתה רוצה להוכיח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

3 חודשים ואז נכנסים לחורף מי יסע על אופניים חשמליות?

ומה אני רוצה להוכיח?

שמתעלמים מזה שיש אוכלוסיה גדולה מאוד שנוסעת על הדברים האלה שלא מעוניינים להגיש בקשה לקבל לוחית באינטנרנט {חיים מאושרים רק ללא אינטרנט וסרטים} ומתעלמים ממנה ולא מעוניינים שיגיעו לפקידי משרד הרישוי המסכנים ושם יתנו להם את האישור ללוחית אישית על שמם.

ובוא, בהצלחה למשטרה לתת דוחות במאה שערים \ נווה יעקב.

אני עוד צועק להם: אחי, שים קסדה, זה 1000 שקל קנס! לא חבל? הוא אפילו לא מתייחס אליי!!! ויש תחנה משטרה ליד שתבין מה הולך 

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

תשמע, זה לא קשור למשרד התחבורה, זה קשור לירושלים - הפקחים בירושלים לא עושים כלום באופן כללי, אז גם את זה הם לא...

• מצחיק 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

השנקל שלי,

כל מי שמכיר מקרוב אדם שנפגע ל"ע מתאונה עם קורקינט חשמלי,

יסכים שצריך להתחיל לזוז עם החוק קדימה, ויפה שעה אחת קודם.

האם החוק יעיל כבר עכשיו? לא. האם הוא מושלם? ממש לא.

אבל אין אכיפה בלי זיהוי של כלי הרכב, ולכן זה בפירוש צעד בכיוון הנכון.

אגב, במקרה שאני מכיר אישית מדובר בהולך רגל מבוגר שנפגע מקורקינט שנסע על המדרכה.

אסון מצער, ואובדן שקשה לתאר במילים.

• מבאס 1

הדרך עצמה היא היעד.

פורסם
בתאריך 10.6.2024 בשעה 01:21, DareDevil כתב:

וואלה, מעניין שכחתי מזה בכלל.

עכשיו כנראה יכנסו חזק לעניין הזה בגלל הרישוי.

מעניין איזו עירייה תתחיל להתעסק בזה ראשונה.

מניח שתל אביב אבל לכו תדעו אולי תפציע איזה עירייה אחרת..

חכם עדיף מנביא. תל אביב שיאנית קנסות הנסיעה בנת"צים כבר מכינה את הקרקע למהלך הבא. 

https://www.mako.co.il/news-money/tech12/Article-9408d0ced465091027.htm?sCh=31750a2610f26110&pId=173113802

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

חוק.חוק .בינתיים גנבו לי אופניים בבניין,הכל צולם במצלמה,גנב צולם איך שהוא עובד 3 שעות עם כלים מקצועיים ביותר ושובר פלדלת ואחרי זה חותך 4 שרשראות 14 מיימ לבסוף מצדיעה למצלמות. למשטרה לא איכפת כלום סגרו את התיק תוך מספר שעות בלי בושה.

מה קורה שאותם זבלים יגנבו לוחיות רישוי ייסעו ללא חוק ? אז שוב פעם בעלים נורמטיבים נדפקים כי לך תוכיח שזה לא אתה .

מי יבדוק שלוחית רישוי שייכת לאותו כלי ?

פורסם
לפני 17 שעות, alechko01 כתב:

מי יבדוק שלוחית רישוי שייכת לאותו כלי ?

לדעתי לא יאכפו את חוק הלוחית, כמו שלא אוכפים חוקים אחרים, אבל אם יתחילו, פשוט נראה מכת גניבות של לוחיות בנוסף על גניבות האופניים שיש היום.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...