Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה ידוע שבצרפתיות אין גישה טובה מדי לשום חלק / בורג...

היום החלטתי שיש זמן אז אני ארכיב את הנעילה המרכזית.

התחלתי עם דלת הנהג ודלת הנוסע.. חרא גישה אבל בסופו של דבר [שעתיים בערך...] המנועים מותקנים, מגיבים טוב ולא מפריעים לחלון.

המשכתי לדלתות האחוריות...

אבוי! זה בלתי אפשרי להתקין שם... לא רק שאין גישה, אין גם איפה לחבר את המוט של המנוע...

לאחר 3 שעות בערך שנקרעתי, התמלאתי בשחור של הדלתות, דיממתי כמעט למוות והברגתי בורג ישר לתוך האבצע.. החלטתי לוותר כי זה פשוט היה חסר טעם..

מחר אני אלך לחשמלאי שישבור ת'ראש לבד עם הדלתות האחוריות...

לא מומלץ להרכיב לסבד כלום בצרפיות..

אלא אם כן יש לכם עצבים מברזל וחודש אחד פנוי...

פורסם

גם אני הרכבתי נעילה מרכזית ברנו 5 זה סיוט לכוון את המנוע ולחבר אותו צריך לעקם את הברזלים ובכלל מאחורה יותר גרוע לא ראים כלום וצריך לקדוח חורים כי אין איך להעביר את החוטים ולפרק את המנגנון של הנעילה בשביל להלביש את המוט הקיצר איזה 5 שעות עבודה אבל בסוף יצא בן ז**ה

פורסם

לא צריך הלחץ. לחובבים שכ דבר עושים פעם ראשונה וקח יותר זמן מאשר למי שכבר עשה את הפועלה הנ מספר פעמים.

יחד עם זאת כדאי ללמוד את כל התהליך של פרוק והרכבה לפני תחילת הפרוק...ואז יש פחות הפתעות באמצע.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

לא קשור לחובבים או לא...

פשוט ההכנה של המנוע בדלת מאחרוה היא ב23490 מעלות ו349023 ק"מ מהכפתור עלמו או מהמוט ברזל שמוביל לידית של הדלת...

הרכבתי נעילה מרכזית בסובארו ושם הרבה יותר קל ונוח מאשר ב205..

צרפתים ז***ת

פורסם

לי לקח 3 שעות להחליף פילטר שמן בקליו ואני לא מדבר על זה שחיפשתי אותו שעתיים

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

פורסם

שמע, אם הרכב לא תוכנן להכיל נעילה מרכזית, ולא מכיל אותה באף אחת מרמות האיבזור, אז אני דיי מבין אותם שלא תכננו את הרכב לכך.

אני מניח שאם היית מבצע את זה ב205 מהשנים האחרונות של הדגם, אז סביר להניח שכבר היה שם מקום לנעילה מרכזית, או היא אפילו היתה באה כבר עם אחת קומפלט.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תראה...

שמע, אם הרכב לא תוכנן להכיל נעילה מרכזית
ההכנה של המנוע בדלת מאחורה היא ב23490 מעלות ו349023 ק"מ מהכפתור
פורסם
זה ידוע שבצרפתיות אין גישה טובה מדי לשום חלק / בורג...

...

חוץ מהבורג שפותח את הג'ק:roll: (שנמצא תחת מכסה המנוע:shock: )

מניסיון עבר,אם אתה מתכננן התקנה של כל דבר שהוא ב205 רצוי לגלח שערות מהידים (לא נעים שהן נדבקות אחת לשניה עם דם).כמו כן רצוי להצתייד בשק איגרוף נייד להוצאת עצבים ליד הרכב (במקרה שלא ניתן להשיג ניתן להשתמש בחתולה שעולה על המכסה מנוע מידי פעם). וזהו אתה מסודר.

אבל כמו שאמרו כבר כל הסיבוכים האלה נובעים מחוסר ניסיון.

ד"א,לדעתי צריך לחסום לך את הגישה לפרויקטים שאיציק צילם....לא יכולתה לצלם את זה?:wink:

sani

פורסם

אין מה לעשות, הצרפתיות הכי גרועות בכל מה שקשור לתיכנון, אמינות, פלסטיקה, בקיצור, חוץ משילדות טובות ונוחות , אין להם כלום.

אני בחיים לא אקנה יותר צרפתיות זה בטוח, הכי טוב יפני אין מה לעשות.

פורסם
אין מה לעשות, הצרפתיות הכי גרועות בכל מה שקשור לתיכנון, אמינות, פלסטיקה, בקיצור, חוץ משילדות טובות ונוחות , אין להם כלום.

אני בחיים לא אקנה יותר צרפתיות זה בטוח, הכי טוב יפני אין מה לעשות.

הן גם טובות בלהביא עצבים ולעלות לך את העצבים עד שכבר בא לך לקחת בקבוק דלק ולהצית אותן

והכי חשוב יש להן את המערכת קירור למנוע "הכי פחות מתוסבכת עם הכי פחות פיצולי אישיות בעולם"

בקיצרר כל עוד הצרפתיוך נוסעות ויש לנו 2 (רנו 5 ו פז'ו 406) אז לעזוב אותן נוסעות וזהו.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

לפעמים זה מתסכל , במיוחד שאתה ממהר או צריך ממש את הרכב - הוא יתקע אותך בכוונה, יש לי חברים עם מכוניות יפניות , מה אני אגיד לך , חוץ מטיפולים שוטפים , מצבר, צמיגים,ברקסים...בחיים לא הולכים למוסך.

רק אני אוכל חרא

פורסם
לפעמים זה מתסכל , במיוחד שאתה ממהר או צריך ממש את הרכב - הוא יתקע אותך בכוונה, יש לי חברים עם מכוניות יפניות , מה אני אגיד לך , חוץ מטיפולים שוטפים , מצבר, צמיגים,ברקסים...בחיים לא הולכים למוסך.

רק אני אוכל חרא

מילים כדורבנות אחי !! *** אח שלו, תראה כמה אתה חסר לו. דבר איתו בבית ***

תסתכל על סיוויק - כמה שלא תתעלל בה וכמה שלא תרצה להרוג אותה - היא תיהיה יותר חזקה ממך ותחייה לנצח . גם אם ילך משהו קטן - תמיד תמצא את החלק ב50 שקל בחנות הקרובה ותוכל להרכיב אותו בין רגע !

JDM :twisted:

פורסם

כנראה שעוד לא ניסיתם אלפא רומאו...

לנו הייתה 164 סופר! כל דבר לוקח שעות! להחליף נורה זה סיפור! שלא לדבר על לפרק דיפונים של דלת, להחליף כל פלסטיק קטן זה סיפור של שעות!!! צרפתיות זה מתנה לעומת האלפות האלו, רק היום פירקתי דלת של 306 (פעם ראשונה בחיים שלי עם 306) ב10 דק' ועוד 10 ד'ק לפרק את המנגנון של החלון (שנשבר, הצרפתים המנ1@#~#!@# האלו) ועוד 10 דק" להרכיב הכל חזרה (כשהחלון קשור למעלה)...

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
חוץ מהבורג שפותח את הג'ק:roll: (שנמצא תחת מכסה המנוע:shock: )

מניסיון עבר,אם אתה מתכננן התקנה של כל דבר שהוא ב205 רצוי לגלח שערות מהידים (לא נעים שהן נדבקות אחת לשניה עם דם).כמו כן רצוי להצתייד בשק איגרוף נייד להוצאת עצבים ליד הרכב (במקרה שלא ניתן להשיג ניתן להשתמש בחתולה שעולה על המכסה מנוע מידי פעם). וזהו אתה מסודר.

אבל כמו שאמרו כבר כל הסיבוכים האלה נובעים מחוסר ניסיון.

ד"א,לדעתי צריך לחסום לך את הגישה לפרויקטים שאיציק צילם....לא יכולתה לצלם את זה?:wink:

הגבת מאוחר מדי...

זה יותר כואב לגלח את השערות אחרי שהם כבר דבוקות בדם...

אה, ואם פעם יצא לך להבריג בורג ותרגיש שהוא מתברג אבל לא למקום הרצוי... שלח מבט ליד, אולי הוא התברג לשם.

שק אירגוף אין.. חתול / חתולה יש...

אבל יותר מעצבן שאחרי שאתה כבר בשיא הקרזיה החתול בא ומתחיל להתחכך לך ברגל ולגרגר..

בא לך באותו רגע להוציא לו את הגרגורת..

חוסר נסיון - בסובארו ג'סטי הרכבתי בכמה שעות ואפילו לא היתיי צריך לחזור על אותו בורג פעמיים !

אם הייתי מצלם את מה שעברתי בכמה שעות האלא היו סוגרים את הפורום כי זה היה מפר חוק חשוב..

התכנים של התמונות היו פשוט מזעזעים..

בכל מקרה.. מחר אני הולך לנסות לתכנן שוב נסיון הרכבה... הפעם משורטט...

אולי עם הצרפיות זה בא שאתה הולך איתן בהפתעה...

אם לא ילך - יש חשמלאי ערבי שיעשה הכל ב100 ש"ח !

ועוד אפשר להוריד את המחיר בכמה עשרות :-D

פורסם
כנראה שעוד לא ניסיתם אלפא רומאו...

לנו הייתה 164 סופר! כל דבר לוקח שעות! להחליף נורה זה סיפור! שלא לדבר על לפרק דיפונים של דלת, להחליף כל פלסטיק קטן זה סיפור של שעות!!! צרפתיות זה מתנה לעומת האלפות האלו, רק היום פירקתי דלת של 306 (פעם ראשונה בחיים שלי עם 306) ב10 דק' ועוד 10 ד'ק לפרק את המנגנון של החלון (שנשבר, הצרפתים המנ1@#~#!@# האלו) ועוד 10 דק" להרכיב הכל חזרה (כשהחלון קשור למעלה)...

בברכה נדב

חבר שלי החליף נורה ימנית ב405.. שהוא סיים נשרפה לו הנורה השמאלית..

הוא החליף אותה ופתאום נשרפה הנורה של האיתותו האחורי... ככה הוא החליף הלאה והלאה עד שהוא החליף נראה לי גם את הנורה של הבגאז'... חח

צירוף מקרים? לא חושב..

צירוף צרפתי - בהחלט !!!

לפרק לגמרי בצרפיות זה ממש לא בעיה.. זה כמו להרכיב..

פתח את הדלת.. תן לה כמה בעיטות והופה! היא בחוץ...

ההרכבה זהה רק בסדר ההפוך :twisted:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...