Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו זרק לי שעל פגיעה כזו יכולים להכשיל טסט (שיש בקרוב אגב) נשמע לי הזוי קצת.. כדי לתקן לפני שניגש?

WhatsApp Image 2023-12-10 at 14.21.18_f5da83c2.jpg

WhatsApp Image 2023-12-10 at 14.21.19_1022baf8.jpg

פורסם (נערך)

דבר ראשון, לפני הטסט כדאי לך לעבור על המדריך שפרסמתי ממש היום על הכנת רכב לטסט:

להגדרתי זו פגיעה בינונית ולא 'קלה' - פגיעה קלה תהיה שפשוף, שקע קטן או שריטה. לגבי הכשלה - תלוי במכון טסטים. יתכן שיכשילו מאחר וחלקי המרכב הבולטים יכולים לגרום לפציעה אפילו לעובר אורח במדרכה.

מעבר לכך, הפנסים שלך דהויים, מה שגם יכול לפגוע בפיזור האור וכך להכשיל בטסט.

כדאי ללטש אותם לפני הטסט.

עריכה אחרונה על ידי EliC25
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
פורסם

משהו שלא ברןר לי מהתמונות: האם הקיפול בכנף לא מפריע לסיבוב הגלגל? כי אם כן אתה חייב לתקן מיד.

שנית, אם אני רואה נכון הכנף מתחילה להעלות חלודה. את זה כדאי לתקן, או לפחות לנקות ולצבוע, בהקדם. חלודה שמתפשטת זה נזק שלא נעצר והתיקון רק יתייקר. ובאיזה שלב תרצה לתקן, כי לא תוכל למכור את הרכב כך.

שלישית - האם הפנס נפגע? האם הוא "יושב" יציב? האם התושבת שלו שלמה? אם התשובה לאחת משאלות אלה חיובית לא תעבור טסט.

לדעתי הפגיעה הזו מספיק משמעותית כדי לקבל הצעת מחיר לתיקון, שממנה תבין מה חומרת הנזק.

אגב: כיצד התרחשה התאונה? מה קורה מבחינת ביטוח?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...