Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שואב אבק אלחוטי מומלץ

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בבית כמה כלים נטענים של בוש עם 2 סוללות 18Vי  4 א"ש איכותיות ומטען מהיר.

האם יש שואב שאפשר להפעיל עם סוללות כאלה (או עם מתאם אליהן)?

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ.

הגיע זמני להחליף את הדרימי בן ה 3.

אני רואה שהמחירים התעדכנו כלפי מעלה. 

יש משהו מומלץ עד 1000 שח? 

נ.ב

יש למישהו ניסיון עם זה? 

https://bstore.bezeq.co.il/electrical/70821?ref=&utm_campaign=remarketing&utm_medium=dpa&utm_source=google&WT.mc_id=google-dpa-remarketing&ad=1&paymentType=card&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwouexBhAuEiwAtW_Zx8ye2UsiSSNv4h0kpVX3CfylZCRlI8xEcwWsoNOCMWH_GLkenKNDWxoCzjUQAvD_BwE

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אישית, מעדיף לרכוש מכשירים שיש לגביהם חוו״ד משתמשים.

ראה https://www.amazon.co.uk/dp/B0C3M36NYW?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details

עלה לי (כולל משלוח ומיסים) כ-930₪ עד הבית לאחר השוואת מחירים בין אמזון ארה״ב, גרמניה ובריטניה)

נכון, אין אחריות וצריך להוסיף מתאם שקע (כ-15₪ בקייאספי) אך לטעמי, מוצר בנוי היטב המצדיק את מחירו 

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

כנראה הגיע זמן להחליף שואב אלחוטי  דייסון V10 שעושה בעיות.

הצרכים - אנשים מבוגרים, דירה קטנה. אין מיליון אורחים.

נראה ללכת על דייסון זה אובר קיל. השאלה מה מספיק. רצוי גם משהו לא כבד, אנשים מבוגרים כאמור. אם אפשר גם עם הפעלה רצופה עוד יותר נחמד.

הדייסון האמור, הגיע רק עם מברשת שטיחים הגדולה המסתובבת, בעוד רוב הבית הוא ללא שטיחים.

כיום הראש שאיבה עובד רבע שנייה ומפסיק. חיבור ללא המברשת, עובד בסדר, אבל משהו במנוע וואקום של הדייסון לא נשמע טוב- הוא מייצר צליל עולה ויורד כזה. אני מכיר שהם אמורים לעבוד עם צליל/רעש קבוע.

אין להם את המברשת הרכה שהיא זאת שמתאימה לרצפה. הראש פורק, לא נמצאה בעיה ויזואלית. אז בלי המברשת הזאת, השואב מושבת.

עצות? המלצות לשואב אחר? אם אפשר עד סדר גודל של 1000 שח? אלא אם כן יש סיבה ממש ממש טובה להשקיע יותר.

פורסם
בתאריך 7.5.2024 בשעה 16:39, waterman כתב:

אישית, מעדיף לרכוש מכשירים שיש לגביהם חוו״ד משתמשים.

ראה https://www.amazon.co.uk/dp/B0C3M36NYW?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details

עלה לי (כולל משלוח ומיסים) כ-930₪ עד הבית לאחר השוואת מחירים בין אמזון ארה״ב, גרמניה ובריטניה)

נכון, אין אחריות וצריך להוסיף מתאם שקע (כ-15₪ בקייאספי) אך לטעמי, מוצר בנוי היטב המצדיק את מחירו 

חודש אחרי, מאד מרוצה.

הדרכתי את הנכדים (3 עד 9) בשימוש (כן, בן ה-3 זקוק ליד מכוונת…) והם ממש שמחים להעביר וישים לאחר ארוחה🥰

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם (נערך)

מעדכן שקנו דייסון V12 במחסני חשמל. שיהיו בריאים. צרכנים גרועים. אמרתי להם להתקשר אלי. לא התקשרו. לא פתחו זאפ.

היה לי ברור שברגע שלקוח כמוהם נכנס לחנות ריטייל גדולה, זה לא יסתיים באיזה דגם זול, פשוט ויעיל וסיני. כי ככה אנשי מכירות מקבלים עמלות.

אמרו שנתנו להם הנחה במחסני חשמל. בטח התחילו ממחיר גבוה ומונפץ , כנראה 2999 וירדו רק למחיר גבוה, שזה 28xx.

ממה שאני מבין מחמש שניות בזאפ, אפשר היה לחתוך עוד איזה 200 300 שח ממה שהם שילמו,  ועל אותו המוצר ועם אחריות בנזכ.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
פורסם

מעליש... כפרות.

לנוחות של ללכת ולקנות מהמדף ולחזור עם המוצר הביתה יש מחיר.

במיוחד למבוגרים שלא מכירים היטב את הרשת ואפשרויותיה,

ולא תמיד מרגישים נוח לבקש/לקבל עזרה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לפני כמה ימים קניתי דייסון v15 באושר עד, 1999 ש"ח. בזאפ קצת יותר יקר, אם כי אני לא סגור האם זה בדיוק אותו וריאנט. אחד השיקולים - יש לנו סט אבזרים עשיר שהגיע עם ה-v7, מקווה שיתאים.

סוללות ואבזרים לדייסון אפשר לקנות בזול בעליאקספרס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

2000 זה בערך 300 מהמחיר הכי זול בזאפ, מפתיע מאוד (וחבל שלא ידעתי לפני שקניתי במחיר הזה v11 השבוע)

מה הגיע בערכה?

Insane things comes from insanely people.

פורסם

השיומי היחידי מבינהם שגם שוטף.. אני לא סובל דייסון. פעם בדגם קודם מישהו פירק את הסוללה וגילה שהן מתוכננות להכשל, לא הרכיבו נגדים שעולים עשירית הסנט שיאפשרו איזון בין התאים. לחברה כזו לא הייתי חוזר בחיים.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

@S^M הערכה עדיין סגורה, מחכה שאחד הבנים יחליט שהוא רוצה את ה-v7 הישן שלי שעדיין תלוי בחדר הכביסה.

האמת שיש לי מזל, אחד הבנים שלי עורך את הקניה השבועית באושר עד וראה את המבצע, וששתי הכלות שלי יושבות חזק בקבוצות הפייסבוק הנכונות, צדות מציאות ומעדכנות את המשפחה במה שצריך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 28.11.2023 בשעה 10:53, BoazB11 כתב:

יש לי בבית כמה כלים נטענים של בוש עם 2 סוללות 18Vי  4 א"ש איכותיות ומטען מהיר.

האם יש שואב שאפשר להפעיל עם סוללות כאלה (או עם מתאם אליהן)?

ראיתי באמאזון

יש לי את ה 12V והוא בסיסי מאוד. המחיר שלו עכשיו מאוד זול. לקידוחים בקירות ולעבודות קטנות הוא מעולה. גם לשאיבה באוטו מדי פעם הוא בסדר.  

ויש את ה18V. לדעתי הוא חזק משמעותית מה12V.  

• רעיון טוב! 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...