Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטוניק GT Line או וניו Supreme?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר בדיוק בתהליכי קניית רכב חדש,

כרגע נסגר על2 רכבים,

יש לו נסיעת מבחן היום או מחר על הקיה, אני המלצתי לו על הסטוניק, אך אשמח לשמוע את דעתכם,

הוא מחפש ג'יפון קטן בגודל הזה בלבד,

ההתלבטות היא בין סטוניק GT Line

לבין יונדאי וניו Supreme,

ההצעות שקבל עד כה 10k פחות על הקיה שלדעתי היא פשוט יותר רכב,

מה דעתכם?

פורסם

אם אמינות היא הקריטריון העיקרי, הוניו מומלצת או סטוניק עם מנוע 1.4 אטמוספרי וגיר 6 הילוכים פלנטרי.

בשאר הפרמטרים, הסטוניק עדיפה: יחידת הנעה, צריכת דלק, איכות תא נוסעים ולדעתי גם עצצוב ומראה.

פורסם

וזה מבוסס על נתונים מוכחים או סטיגמות?

יש לאישתי סטוניק 2019 טורבו וראשוני הטורבו כבר נמכרו מ 2018, משמע חמש שנים
אני קורא מעט בקבוצות השונות, אין שום בעיות בטורבו או בגיר, ממש אין!
כן... הגיר הרובוטי בדר"כ שורד פחות ק"מ זה לא מפתיע בעיקר אם משתמשים בו לא נכון
למי שקונה רכב חדש ומתכוון להחזיק אותו 3-5 שנים זה בטח לא משנה

שיעשה סיבוב על הטורבו אח"כ על ה 1.4 ויחליט... לדעתי מי שנוהג על הטורבו לא יכול לרדת ל 1.4
אם הוא גר בסביבה עירונית צפופה, לא ממליץ על גיר רובוטי באופן גורף בלי קשר לשם דגם

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

איזה בעיות אמינות יש בסטוניק?

יש את נושא המצמדים בגיר,

שרק עלות הדלק תהווה יתרון ברור לגרסת הטורבו,

השאלה מה יש מעבר לזה?

הוא מתכוון לקנות רכב חדש שזה הדגם אחרי מתיחת הפנים, שעל פניו נראה שעבר שדרוג במנוע ובגיר.

הוא עשה כבר נסיעת מבחן על ה1.4, היה לו חלש מאוד.

פורסם
לפני 11 דקות, wildlands2019 כתב:

איזה בעיות אמינות יש בסטוניק?

יש את נושא המצמדים בגיר,

שרק עלות הדלק תהווה יתרון ברור לגרסת הטורבו,

השאלה מה יש מעבר לזה?

הוא מתכוון לקנות רכב חדש שזה הדגם אחרי מתיחת הפנים, שעל פניו נראה שעבר שדרוג במנוע ובגיר.

הוא עשה כבר נסיעת מבחן על ה1.4, היה לו חלש מאוד.

הרי על כל מה שאני אכתוב, אתה תכתוב הפוך

איזה בעיה יש למצמדים בגיר? (אולי אתה מתבלבל עם גרסת ה 1.6 טורבו של הספורטאז?) או הגיר של ה CEED שם יש הרבה תלונות.
בסטוניק יש בלאי רגיל למצמדים והאמת היא שבקבוצות השונות לא מתלוננים על החלפת מצמדים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

לא הבנתי למה אתה תוקף?

גישת ה"אנטי" הזאת מה בדיוק מועילה למה שאני מבקש כאן?!

לא כתבתי על שום בעיה, רק ציינתי שיש את בלאי המצמדים,

בגיר פלנטרי יש שקט כמעט מוחלט למאות אלפי קילומטרים,

ברובוטי יש את החלפת המצמדים כל כמה עשרות אלפי קילומטרים,

אך ציינתי שגם עם החלפת המצמדים האלה בדגם הטורבו עדיין יש יתרון עצום בצריכת הדלק, שעם השנים עדיין ישתלם יותר לקנות את הטורבו,

תסביר לי בבקשה איך הבנתה אחרת ממה שכתבתי,

ושאלתי, אני מצטט "מה יש מעבר לזה?", שאלתי, כי אני לא מכיר ורוצה לשמוע מאלה שיש להם ניסיון, לך יש ניסיון אפילו עם הדגם לפני מתיחת פנים, שזה מה שאני אשמח לשמוע, וזה בדיוק מה ששאלתי כאן.

עריכה אחרונה על ידי wildlands2019
פורסם

אצלי רכב עם גיר רציף הוא בכלל לא אופציה!

באופן אישי, אני בוחר בסטוניק טורבו בלי להסס.

אני נוהג כבר 7 שנים ברכבים עם השילוב המנצח של מנוע טורבו ותיבה כפולת מצמדים.

אם תשאל אותי איזה רכב ייכנס קודם למוסך למשהו שאינו טיפול או נזק מתאונה - אומר ללא היסוס שהסטוניק תיכנס ראשונה למוסך.

לטיפוסי ה"רק טויוטה' ונגזרותיה -אמינות הוא אחד הקריטריונים הכי חשובים בבחירת רכב.

זו הסיבה שהצגתי את הבחירה בוניו למי שאמינות הוא קריטריון חשוב או הכי חשוב בבחירת הרכב.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי נסיעת מבחן הוניו נפסלה בגלל רמת בידוד בלתי נסבלת בכביש בינעירוני, 

נשראה הסטוניק GT-Line ומצטרפת אחרי שכנוע ארונה 1.0 FR גם חדשה,

יש משהו שצריך לדעת בארונה מעבר למצמדים?

• תוכן חדש...