Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 12 שנה קניתי יונדאי גטס 08 מאויס , בבדיקה רשמו לי משהו דומה על הגיר , מאז עברו 12 שנה והגיר עדיין עובד רגיל . (אגב בסעיף המנוע רשמו תקין!)

הדבר היחיד שמטריד אותי בבדיקה הזו שחלק גדול ממנה זה באמת הגזמה ושטויות , זה למה לא החליפו צמיגים אחוריים כמעט 6 וחצי שנים

פורסם (נערך)

מודעות...
אני החלפתי עכשיו צמיגים בני 5 שיכלו לעבור טסט, אבל היה לי נשראה מוגזם לנסוע על גומי כל-כך ישן למרות הק"מ הנמוך שהצמיג עבר.
רוב האנשים, אומרים שאם זה עובר טסט זה מספיק טוב בשבילם.

ואגב... ממש אתמול חבר טוב לקח את הסיוויק של אימא שלו 2015 עם 32 אלף ק"מ ושני צמיגים אחוריים מקוריים!
כמובן שכל הרביעיה הוחלפה מיד... מודעות!

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
  • רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

אני מצאתי לבת שלי בשנת 2019 ניסאן טידה מלוקקת משנת 2008 עם 50000 ק"מ אך הצמיגים מ2012 ונראו טוב. 

לאחר שנה החלפתי אותם לפי מה שנאמר לעיל. 

רוב האנשים היו אומרים "עבר טסט , למה להחליף" 

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
  • תוכן חדש...