Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

האם יש מישהו בעלי רכב אקליפס קרוס של מיצובישי. אצלי רכב הזה מ2018. משנה הראשונה של שימוש הרכב יש בעיה עם מערכת stop and go. בהתחלה זה עבד באופן עקראי ומשנה שניה בכלל הפסיק להופיע סימן של פונקציה הזאת.התשובה סטנדרטי של מוסך שיא שנותן שרות במסגרת אחריות הייתה שאני לא נוסע מספיק כדי להטעין מלא מצבר.בשנה שלישיית זה בכללל לא הופיע והחליפו לי מצבר באחריות. אחרי זה המערכת עבדה במשך בארך שנה לא באופן סדיר אחרי שנה המצבר חברת שנאפ הפסיק לעבוד כמו שצריך בדיוק כשנגמרה אחריות. אני החלפתי מצבר לVarta EFB. בשנה השניה אותו דבר היה גם עם מצבר חדש הסימן של stop and go הפסיק להופיע לגמרי אבל החברה ACE סירבה להחליף מצבר במסגרת אחריות בטענה שהוא תקין. השאלה שלי האם הבעיה הזאת אופייני לדגם של רכב שלי או פשוט צריך למצוא מצבר שמתאים למערכת של הרכב.

תודה מראש.

פורסם

הלוואי שלא יעבוד... בשביל מה אתה צריך את הדראק הזה?

שהמצבר קצת נחלש המערכת מפסיקה לעבוד, תגיד תודה

זאת לא תקלה ואין מה לגעת במצבר. סע לשלום

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה רבה על תגובות מהירות. אני כבר התרגלתי שמערכת stop and go לא עובדת. רק בגלל הסקרנות יש מישהו עם הרכב כמו שלי של 2018 או 2019 שמערכת הזאת עובדת כראוי? תודה מראש על התגובות.

• תוכן חדש...