Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קרוז "החדשה" 2018-19

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מנסה לקבל תמונה מבחינת אמינות של המנוע שיש ברכב. 1.4 טורבו של GM 153 כ"ס.

יש לי היום רכב שני בבית שברולט סוניק 1.6 2013 שסה"כ אמינה וזולה לאחזקה - וחשבתי לשדרג לקרוז החדש דגם פרמייר.

נתקלתי באחת אצל מגרש סוחר (לצערי...) שקרוב אליי פיזית,  מבחינת תקציב מתאימה לי והוא מוכן גם לטרייד אין במחיר הוגן יחסית.

הרכב היה יד ראשונה ליסינג פרטי, עבר לסוחר, יד פרטית ואז שוב סוחר עכשיו. הרכב עם 75K ק"מ.

על פניו עד כה הסוחר הגון וישר סיפק את כל המידע שביקשתי והציג לי היסטוריית טיפולים מלאה, יש לי את הרשיון מ2022 והנוכחי והק"מ מסתדר לא נראה שעשו דיאטה כלשהי. שלח לי גם רישיון רכב הוצאתי מסלקה יש תיקון של כ11 אלף לטענתו החליפו טמבון וכנף, אין לסוחר את הדוח שמאי. החור השחור היחיד זה התקופה של הליסינג מה קרה שם אני אקח לבדיקה לסגור את הפינה.

סה"כ נראה סביר והמחיר הנמוך גם מתאים למצב הרכב והשוק. עשיתי סיבוב ברכב הוא מרגיש טוב בלי בעיות מיוחדות.

יש לי היסטוריית טיפולים מלאה מתחילה לא נראה שהיה משהו משמעותי למעט טיפולים שנעשו כל 15 בלי קשר לפרק הזמן, הרכב כרגע בלי טיפול כבר 13 אלף ק"מ מעל שנה וקצת אז אם אני אתקדם איתו נעשה טיפול גדול.

הטיפולים במוסך מורשה UMI משום מה בחלק שמו שמן 0W20 וחלק שמו 5W30, לא ברור.

בכל מקרה, ההתלבטות היחידה שלי זה לגבי האמינות של המנוע.

מצד אחד נתקלתי בפורומים בפייסבוק ברכבים האלה שהחליפו מנוע עם ק"מ מאוד נמוך (שאלתי אנשים בפרטי ציינו כשל בבוכנה כנראה LSPI) ומצד שני יש מספר לא מבוטל של רכבים כאלה שהגיעו מעל 150K ויותר. בקיצור מאוד מבלבל וזה לא חד משמעי. חיפוש קצר בגוגל גם נתקלתי בLSPI אבל גם לא בכמות גדולה מאוד של תלונות.

אשמח לשמוע את דעתכם, בהנחה ואני אטפל ברכב כל 10K בשמן איכותי בתקן DEXOS1 GEN3 לקחת מרווח ביטחון ולמנוע LSPI.

פורסם

אם אתה לא חייב מבנה סדאן, עדיף לחפש את האופל אסטרה המקבילה, שהגיעה בשנים האלה עם מערכות בטיחות מקוריות מרמת אבזור אנג'וי פלוס ומעלה, נמכרו מהן יותר וגם בשיעור גבוה יותר לפרטיים, לכן כנראה יש יותר סיכוי למצוא רכב שמור ומטופל כמו שנדרש, ללא עבר ליסינג.

לפחות לגבי האסטרה, יצא עדכון תוכנה במהלך 2019 יחד עם המעבר לתקן השמן דקסוס 1 ג'ן 2. מהידוע לי לאחר מכן הפסיקו בעיות ה- LSPI ברכבים שהקפידו על כך.

• אהבתי 1

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...