Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי אתה קצת (הרבה) מגזים.

הוא מדבר על "הנדימן" שזה הרמה הבסיסית ביותר של עצמאים. 

בעסק שלנו אנחנו נותנים שירות ללא מעט בעלי מקצוע מהרמות האלו (בעלי מקצוע כמו חשמלאים/גבס/איטום ושות')

לאף אחד מהם אין אתר לדוגמא, כולם מתגלגלים לזה מעבודה לעבודה, וחלקם מרויחים יפה מאוד.

הקמת עוסק מורשה מבחינת הרשויות זה עניין של כמה מאות שקלים לחודש. ובהתחלה אפשר להסתפק בעוסק פטור שזה עוד יותר זול.

פרסום בסיסי באזור+ רשתות חברתיות, הלקוח הראשון יגיע וזה יזרום.

הבעיה היא שעד שפות"ש יגיע למעגל לקוחות שיספיק למשכורת מלאה כמו בהייטק כנראה יקח זמן....

• אהבתי 1
פורסם

מסכים.

כל בעלי המקצוע שאני מזמין אלי (עבור עבודות שאני לא יכול לבצע לבד) אלו אנשים מהמלצות, מפה לאוזן.

אתר נחמד, מושקע עם SEO אף פעם לא משך אותי, זו לא ערובה לשום דבר.

פרופיל במידרג זה כבר משהו אחר

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם
לפני 3 שעות, yd b-4 כתב:

לדעתי אתה קצת (הרבה) מגזים.

לא ממש...

לפני 3 שעות, yd b-4 כתב:

פרסום בסיסי באזור+ רשתות חברתיות, הלקוח הראשון יגיע וזה יזרום.

אה. אוקיי. 

כמה עולה "פרסום בסיסי"? איפה מפרסמים את זה? למי ניגשים בכלל?

יש לך מושג בסיסי לגבי אחוזי ההצלחה של פלאיירים לדוגמא (שלא מתחום משלוחי המזון)? עלויות הצטרפות לעלוני פרסום\מגנטים לדלתות שאני נתקל בהם שמאגדים כמה בעלי מקצוע יחד?

איך עובד הפרסום ברשתות חברתיות? פרסום בתשלום או פוסטים? האם לשלם כדי להגיע ליותר תפוצה? איך עושים פרופיל שמצד אחד מושקע, מצד שני נראה אמין ומצד שלישי מעביר את המסר הנכון?

יש אנשים שעבורם זה בסיסי, טריוויאלי, ברור, קל ופשוט לביצוע. 

יש כאלו שלא. 

יש כאלו (כמוני) שהשקיעו הרבה מאד בללמוד את התחומים הללו כדי לשפר את התוצאות.

יש כאלו שלא מנסים אפילו להבין ורק זורקים חכה- לפעמים הוו נכנס לאגם, לפעמים לים, לפעמים נופל בתוך מגרש החנייה מאספלט, ולפעמים נתקע בפרצוף של עובר אורח. 

כמו שאמרתי גם צריך הרבה יותר מזל משכל בחיים. לראייה, כל מה שלמדתי בסוף לא ממש עזר לי להצליח :lol: אבל נשארתי עם ארגז כלים גדול של ידע ויכולות.

ולחלוטין כן, לגבי פרופיל במידרג. בהנחה שאתה עונה על הדרישות קבלה שלהם (שבכנות אני כבר לא זוכר אותן, ייתכן שמצריך וותק של X שנים ומספר מסויים של לקוחות שיוכלו להמליץ עליך - שוב, לא זוכר כבר, עברו אי-אילו שנים מאז שהייתי שם).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...