Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 18 דקות, Pika007 כתב:

מילה של גבר זה בגיל 8 ימים וגם עם זה אני לא בדיוק מסכים. הלאה.

קרעת!!:rofl:

ולגופו של עניין-

אחלה סקירה,שאפו
ותתחדש!

פורסם (נערך)

לצערי אני לא מופתע מהסיפורים ביד השניה.

גם רכבים סטנדרטיים הרבה פעמים קשה למצוא במצב טוב.

החל מאנשים שלא מבינים את ההבדל בין יד שניה לבין יד 01 (ואז כותבים לך יד ראשונה) או כל מיני דברים מוזרים כאלו, דרך כאלו שמשקרים בקטנה (הרכב נשטף ידני בלבד אבל שם תמונה של הרכב במכונת שטיפה) ובין כאלו שכבר משקרים או מייפים מידע או פשוט לא מוסרים אותו.

הרכב הקודם של אחותי עבר תאונה לא קלה בכביש 6, היה אובדן להלכה, כמה שזכור לי כשפורסם למכירה אף אחד לא הזכיר את התאונה. לא יודע מה קרה בפועל אבל במודעה לא היה כתוב כלום כצפוי.

גם לא מעט פעמים ראיתי רכבים שרשום עליהם "לא עברו תאונות" ואז אתה מתעמק טיפה בתמונות ורואה הפרשי צבע בין דלתות או טמבונים וכו'. זה לא עבר תאונה?

גם אותו סיפור עם טיפולים, אנשים מדלגים על טיפולים ואומרים לך "אה אחי הרכב טופל כל 15 אלף ק"מ כמו שהיצרן מגדיר" (בפועל את ה-15 אלף ק"מ האלו הוא עשה ב-3 שנים, אז הוא דילג על שני טיפולים בפועל) וכל מיני סיפורים דומים.

אני יכול עוד איכשהו להבין דברים שנובעים מחוסר הבנה או ידע, נגיד הסיפור עם הידיים או זה שבן אדם מסמן רמת גימור לא נכונה (למרות שאת זה אפשר לוודא ברישיון), אני לא יכול להבין שקרים לגביי בעלויות קודמות, הסתרת מידע (הרי אם אני אתאמץ קצת אני אגלה אותו ברוב המקרים) או דברים שאפשר לראות בקלות כמו הפרשי צבע למשל.

בנימה אופטימית יותר, שמח בשבילך שבסוף מצאת רכב שמור, תתחדש ותהנה!

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 17 דקות, dorsht כתב:

החל מאנשים שלא מבינים את ההבדל בין יד שניה לבין יד 01 (ואז כותבים לך יד ראשונה)

זה לא שלא מבינים, זה פשוט משקרים. 

אני עוזר לחבר למצוא רכב בתקציב נמוך, ויש לו שריטה אחת שאין לו בעיה גם לשלם עליה פרמיה- רכב חייב להיות יד 1. 

מתקשר לכאלה והקרקס מתחיל- הרכב יד 1? כן. 

השאלה השניה היא :" מה רשום ברשיון בבעלים קודמים ? 00 או 01? חלק פשוט מנתקים, חלק אומרים שהם לא יודעים אבל יבדקו ויחזרו אלי וכמובן לא חוזרים, וחלק אומרים 01 אבל אני היד ה-1 אחרי ליסינג. 

אני חושב בממוצע ברכבים כאלה, 1 מ-3 הוא באמת יד 1. השאר פשוט שקרנים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תתחדש ותהנה. רכב מגניב!

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
לפני 52 דקות, davemustaine87 כתב:

זה לא שלא מבינים, זה פשוט משקרים. 

אני עוזר לחבר למצוא רכב בתקציב נמוך, ויש לו שריטה אחת שאין לו בעיה גם לשלם עליה פרמיה- רכב חייב להיות יד 1. 

מתקשר לכאלה והקרקס מתחיל- הרכב יד 1? כן. 

השאלה השניה היא :" מה רשום ברשיון בבעלים קודמים ? 00 או 01? חלק פשוט מנתקים, חלק אומרים שהם לא יודעים אבל יבדקו ויחזרו אלי וכמובן לא חוזרים, וחלק אומרים 01 אבל אני היד ה-1 אחרי ליסינג. 

אני חושב בממוצע ברכבים כאלה, 1 מ-3 הוא באמת יד 1. השאר פשוט שקרנים. 

אני באמת ראיתי מצבים של אנשים שלא מבינים.

לא מבין גם למה החלו שם שיטה של Zero based, היו צריכים לעשות משהו אחר כמו כמות בעלים, אם רשום 1 אז זה יד ראשונה ואחרת בהתאם לרישיון, במקום לסבך את זה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני שעתיים, Pika007 כתב:

מצרכי חובה בחיפוש רכב: סבלנות, יסודיות, החלטיות.

תרשה לי לתקן אותך.

מצרכי החובה הם הבנה בסיסית בתחום, הכרות עם הכלים בהם השתמשת, הבנה של המכורים ויכולת לגלות מתי מנסים לסובב אותך.

לך יש את זה, כל ה 27 מכוניות ימכרו בכייף לאנשים שאין להם את זה.

תודה רבה עם הסקירה שכתובה הייטב, נהנתי לקרוא. 

תתחדש!

• אהבתי 1

פורסם
לפני 11 דקות, dorsht כתב:

אני באמת ראיתי מצבים של אנשים שלא מבינים.

איך אפשר אבל לא להבין? 

חוץ ממקרים מאוד ספציפים של אנשים שקנו ב-0 קילומטר ומשום מה חושבים שהם יד ראשונה, אין הרבה התלבטות. 

קנית רכב חדש מהיבואן = אתה יד ראשונה. קנית רכב משומש= אתה לא יד ראשונה 

פורסם

המוכר עשה טעות פטאלית - העביר בעלות על הרכב לפני קבלת תשלום. אם היה נופל על אדם לא ישר, היה יכול לאכול אותה בגדול.

תתחדש.

• מעניין 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 18 דקות, davemustaine87 כתב:

איך אפשר אבל לא להבין? 

חוץ ממקרים מאוד ספציפים של אנשים שקנו ב-0 קילומטר ומשום מה חושבים שהם יד ראשונה, אין הרבה התלבטות. 

זה אפשרי אם רימו אותו כשמכרו לו רכב יד 01 כיד ראשונה. 

אז כשירצה למכור הוא יפרסם אותו כיד שניה בלי להבין שזו בעצם יד שלישית. 

• מעניין 1

פורסם
לפני 3 שעות, Pika007 כתב:

• הרבה סוחרים שלא בחלו בשלל שקרים יצירתיים. קיבלתי 3 "אני עושה לך טובה אתה בחיים לא תמכור"+איום אחד "אני אדאג שאתה לא תמכור את הרכב הזה אם אתה לא מתגמש"

אשכרה איום, לא להאמין את גודל החוצפה והתעוזה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
לפני 15 דקות, Buki כתב:

זה אפשרי אם רימו אותו כשמכרו לו רכב יד 01 כיד ראשונה. 

אז כשירצה למכור הוא יפרסם אותו כיד שניה בלי להבין שזו בעצם יד שלישית. 

זה ברור, זה בהחלט יכול לקרות. 

אבל ספציפית לא ברור לי איך זה יכול לקרות אם מישהו טוען שהוא יד 1, חוץ ממקרים מאוד יחודיים. 

פורסם
לפני כשעה, davemustaine87 כתב:

איך אפשר אבל לא להבין? 

ראיתי למעשה אדם תמים או 2 בעבר שמאוד בלבל אותם הקטע עם המספרים ברשיון וחשבו שיש דבר כזה "יד אפס". אז זה לא תלוש מהמציאות, אם כי הרוב המוחלט של האנשים שטוענים כך משקרים.

לפני כשעה, Buki כתב:

תרשה לי לתקן אותך.

מצרכי החובה הם הבנה בסיסית בתחום, הכרות עם הכלים בהם השתמשת, הבנה של המכורים ויכולת לגלות מתי מנסים לסובב אותך.

לך יש את זה, כל ה 27 מכוניות ימכרו בכייף לאנשים שאין להם את זה.

תודה רבה עם הסקירה שכתובה הייטב, נהנתי לקרוא. 

תתחדש!

אני יוצא מנקודת הנחה שמי שלא מבין כלל- יצטייד במישהו שמבין. כך או כך, ה 3 שכתבתי הם חיוניים ובלעדיהם זה לא יגמר בטוב לדעתי.

הרבה מהמקרים בהם מנסים לסובב אנשים לא יצלחו את הבדיקה.

לפני 3 שעות, Gauss כתב:

קרעת!!:rofl:
ולגופו של עניין-
אחלה סקירה,שאפו
ותתחדש!

וגם @Pavlik

תודה רבה!

פורסם

תתחדש, ותהנה,

כל מילה פנינה,

רק כואב הלב שהמדינה לא מסדירה את כל הנושא,

במקום שיהיה מסלקה ביטוחית פתוחה לכל דורש, וכל רכב שהוגדר טוטולאוס יכתב ברשיון רכב, ועוד ועוד,

+ להעביר חוק נגד כל הנוכלים בענף,

אבל במדינה שלנו כלום לא יקרה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
  • תוכן חדש...