Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמונה נוספת של הgtr, מהדאשקם

B_20260503082308.thumb.jpg.43b0c6f2d019257806313c6ee57c3395.jpg

ואסקלייד חשמלית שלא הבנתי איך בלי אגזוז יוצא לה סאונד של וי8.. ואז הבנתי שזה מרמקולים

אחח, הקדמה המטופשת הזו.

20260503_163355.jpg

• אהבתי 1
  • מצחיק 4
פורסם

הוויליס האלה שימשו לכל דבר, מרכב של מכבסות ועד רכב משטרה, אני זוכר אפילו רכב עם שלט מואר ״סע אחרי״ או משהו דומה.

מוזר מאוד השלט DDR, בכל זאת זה רכב מערבי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, sperial כתב:

אולי הוא השתתף בכיבוש ב-WW2...

לא חסר שם החור של המנואלה?

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
  • מצחיק 1
  • אחראי פורום
פורסם

לאבא שלי היה וויליס 57' בדיוק כזה.

מור"קים מלאי אהבה וגעגועים.

שנים אחרי אני מוצא אחד זהה למכירה ב-13 אלף ש''ח.

מספר לאמא, בואי נפתיע את אבא.

היא מציעה שאשאל אותו קודם.

"מה פתאום, עגלה מתה, ההגה כבד, אין מזגן וגם נכנסה לי דבורה לעין באמצע נהיגה" (שזה סיפור שסופר בבית כ-2500 פעם).

בקיצור, ממרחק הזמן דברים נראים אחרת.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 50 דקות, BoazB11 כתב:

לא חסר שם החור של המנואלה?

הגזמת. בשנות ה-40 היה סטארטר. 

בכל זאת, יש לו כמה סמלים מעניינים (למשל ממסי), ומצד שני, הפרוג׳קטורים (לא יודע למה, לא בא לי לכתוב זרקורים) מוזרים.

כאמור, אני זוכר את הוויליסים במשטרה, אבל גם. למשל, את הרכב של המכבסה שהיה מגיע לשיכון כל כמה ימים, ירוק בהיר עם ציור של בועות סבון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

הוויליס האלה שימשו לכל דבר, מרכב של מכבסות ועד רכב משטרה, אני זוכר אפילו רכב עם שלט מואר ״סע אחרי״ או משהו דומה.

אותן השאלות לפני כמה חודשים (כמה הודעות אחרי שביט הסביר לגבי 4 הספרות), וגם כמה חודשים לפני כן. 😅

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 20 דקות, sperial כתב:

הגזמת.

זכור לי מהילדות (אמצע-סוף ה-60') שכן עם ויליס כזה בתצורת טנדר

שהיה מניע כל בוקר עם מנואלה. ולא בתור ספורט או גיבוי, באמת לא היה לו סטרטר חשמלי.

הוא אפילו נתן לנו הילדים לנסות לסובב את המנואלה, כמובן ללא הצלחה.

איזה מודל הוא היה אין לי מושג, וכבר אין את מי לשאול... אבל כבר אז הוא נחשב ישן ומיושן.

• מעניין 1
פורסם
לפני שעתיים, גור אדם כתב:

Untitled.thumb.jpg.8347ac7fbdb62632b428240026503156.jpgUntitled-1.thumb.jpg.6695be224a9d444f65e160d3d2131db9.jpg

זוג ווברים כפולים / Bikecarbs + קמשפט + סעפת פליטה נורמלית והאוטו הזה יסע מדהים.

פורסם

אני אנסה להעמיד פנים שאני יודע מה רשמת... 
בסך הכל הרכב הזה נראה במצב טוב, מלבד קצת חלודה בקצוות הדלתות. ואפילו נראה שמשמש כדיילי של הבעלים (לא מכיר).

• מצחיק 1
פורסם

זו 320i למרות הכיתוב. ויש עליה שלט למכירה.

PXL_20260504_122751254.jpg

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...