Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהנדס מכונות \ מהנדס רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אובד עצות, התחלתי מדעי המחשב לפני שנתיים ויצאתי ממנו היום.

אני כלכך לא ראיתי את עצמי נכנס לעבודה לכתוב ולקרוא קוד כל היום וכלכך הייתי רוצה להגשים את החלום ולהיות משהו בכיר בחברת רכב גדולה.

מישהו שעשה את הדרך? מתעניין על לימודים בתכניון או בבן גוריון, הבנתי שרק שמה באמת אפשר להצליח בתוכניות לימודים של מהנדס מכונות עם ההתמקצעות לרכב.

תודה לעונים.

פורסם (נערך)

ראשית תחתור ללמוד משהו שמספק אותך והוא פרקטי. 

אני חושב שהתחלת משהו והשאלה היא למה באמת עזבת. 

גם במסלול הקריירה תמצא עצמך תקופות לא קצרות שאתה לא מממש עצמך ובכל זאת הן חשובות כדי לצבור ניסיון ורקורד שיסייעו במימוש תוכניות גדולות.

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, JohnyTurbo כתב:

הייתי רוצה להגשים את החלום ולהיות משהו בכיר בחברת רכב גדולה

השאלה היא מה באמת צריך ללמוד בשביל "להיות מישהו בכיר בחברה" (ולא חשוב באיזו  חברה).  היום נראה לי זה לפחות תואר שני במנהל עסקים (אתה לא חייב להבין כלום במוצרים של החברה שלך, אבל אתה חייב להתמצא בבאז וורד העדכניים.  אני מבין שזה התואר).

פורסם
לפני 4 שעות, JohnyTurbo כתב:

להיות משהו בכיר בחברת רכב גדולה.

תגדיר בבקשה יותר מדוייק מה הכוונה.

יצרן רכב? יבואן ? משווק?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני כשעה, zaf כתב:

תגדיר בבקשה יותר מדוייק מה הכוונה.

יצרן רכב? יבואן ? משווק?

אצל יצרן רכב, פולקסווגן, במוו, מרצדס וכו'. 

התכנון כרגע זה לנסות להתחיל בטכניון בתואר מהנדס מכונות עם התמקצעות לרכב. 

פורסם (נערך)

ללמוד מכונות בטכניון זה כיוון אפשרי.

המידע שלי הוא מלפני כמה שנים אבל אני אישית לא מכיר מסלול התמחות בהנדסת רכב בפקולטה למכונות בטכניון. עם זאת, יש קורסים שרלוונטיים לנושא בחלק מהמסלולים.

בנוסף, תכיר שיש לא מעט קורסים בנושאים שקשורים לרכב ותחבורה גם בפקולטה להנדסה אזרחית, תחת המסלולים של תחבורה והנדסה חקלאית.

חשוב גם שתחליט למה בדיוק בתחום הרכב אתה מעוניין להיכנס. תכן של שלדה? מנוע? תחבורה חכמה ורכבים אוטונומיים? כל אחד מהנושאים הללו יקח אותך בכיוונים שונים לגמרי מבחינת הקורסים והמסלולים (ואפילו הפקולטה) שתצטרך ללמוד.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...