Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיטרואן4C 2015  123000 ק"מ.

בטיפול האחרון אמרו לי שיש בעייה ברצועת טיימינג. שיכולה להמשך, בתנאי ששימון המנוע יישמר, עוד שנים רבות ללא בעייה. ושיש לשים לב לרעשים.

טיפול בהחלפתה יעלה כ8000 - 7000ש"ח.

החלפת טרייד אין לאותו אוטו (סיטרואן ספייס טורר , 92000 ק"מ מ2019) תעלה 60000 עם אחריות לשנה.

אנחנו מאוד מרוצים מהאוטו הקיים. האם כדאי להחליף,  מה לקחת בחשבון בבדיקת הכדאיות להחליף או לא?

בתודה מראש לכל העוזרים

פורסם

למה שלא תבדוק את הc4 פיקאסו עם מנוע 1.6 בנזין או ספייסטורר דיזל??

מנוע הבנזין 1.2 בספייסטורר זה אותו המנוע שיש לך בc4 הנוכחית ובגדול אין באמת פתרון לעניין הרצועה אז ככה שגם אם תלך על זה מתישהו בעתיד(אולי הקרוב...) תיתקל באותה הבעיה.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

לפי מה שהבנתי, יש לו כרגע את הפיקאסו שהיא עם המנוע 1.6 165 כ"ס. 

אין מה להחליף לדגם 2019 כי הוא מגיע עם המנוע 1.2  וגם שם אתה תקבל בעיות אחרות עם הטיימינג. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

אם ככה אז לא הבנתי נכון, אם אני לא טועה היה שרשור על הנושא של שרשרת הטיימינג במנועים האלה לא מזמן, אם האוטו טוב לך פשוט תמשיך איתו לדעתי.

• אהבתי 1

פורסם

תודה לעונים

האוטו עם מנוע 1600.

לפי מה שאומרים, כדאי להשאר ולברר במוסך אחר כמה יעלה תיקון.

אני מטפל במוסך מורשה.

יש למישהוא המלצה על מוסך אחר- אזור ת"א?

לפני 21 שעות, Jeka88 כתב:

אם ככה אז לא הבנתי נכון, אם אני לא טועה היה שרשור על הנושא של שרשרת הטיימינג במנועים האלה לא מזמן, אם האוטו טוב לך פשוט תמשיך איתו לדעתי.

איך מוצאים את השירשור? תודה

פורסם

תודה.

ובכללי- האם זה נכון (יש כאלה שאומרים לי) שסיטרואן (וצרפתיות בכלל) אינן עמידות וכדאי להחליפן ולכן C4 2015....לא יחזיק ממילא מעמד, גם אם אתקן?

פורסם

אם זה מנוע 1600 אז אין רצועה אלא שרשרת טיימינג,

מוסך מומלץ בת"א גבע רח תושיה 24

מתמחה ברכבים האלה.

• אהבתי 1
פורסם

אם הרכב מושלם לך ומה שמונע ממך להישאר ממנו זה עלות של 7,000 ש"ח (במוסך מורשה - כנראה פחות מזה במוסך מומחה).

לא רואה בכלל חסכון בלרכוש את אותו הרכב בשנתון מתקדם יותר.

במיוחד שגם שם יש פוטנציאל בעיות לא קטן.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 13 שעות, Dudo כתב:

אם זה מנוע 1600 אז אין רצועה אלא שרשרת טיימינג,

מוסך מומלץ בת"א גבע רח תושיה 24

מתמחה ברכבים האלה.

היה סיפור שהשרשרת במנוע 1.6 thp משמיעה רעשים בעיקר בהנעה ראשונה בבוקר, לא יודע עד כמה זה נפוץ אבל היה פה שרשור של מישהו שגם נתקל בזה.

פורסם
לפני 20 שעות, stum כתב:

אם הרכב מושלם לך ומה שמונע ממך להישאר ממנו זה עלות של 7,000 ש"ח (במוסך מורשה - כנראה פחות מזה במוסך מומחה).

לא רואה בכלל חסכון בלרכוש את אותו הרכב בשנתון מתקדם יותר.

במיוחד שגם שם יש פוטנציאל בעיות לא קטן.

מה שמפחיד אותי זה שזה סימן לבאות. האם האוטו הזה מנסיונכם יכול לעבוד גם שנים קדימה ושווה את ההשקעה?

פורסם

יש בפורום גם שרשור לא קטן על מנוע הבנזין 1.6 165 כ״ס.

אם לתמצת אותו לשורה וחצי, אז למנוע הזה יש גם כמה מחלות שנוטות להופיע באיזור 100k ק״מ והתיקון של כולן ביחד מגיע לסדר גודל של 10,000 שקל, אולי אפילו קצת יותר.

אבל אחרי שטיפלת בהן, צפוי לך שקט לכמה שנים טובות, בהנחה שתמשיך לטפל כמו שצריך.

זה לא המצב עם ה1.2 ששם יכול להיגרם נזק למנוע ומשם המנוע על זמן שאול.

אם אתה מבסוט מהרכב ועד עכשיו טיפלת בו כמו שצריך, אני הייתי נשאר עם הרכב ועובר לטפל בגבע.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...