Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסך מולטימדיה ברכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה יכולות התצוגה של מסכי מולטימדיה ברכבים חדשים?

האם למשל אפשר להקרין בהם סרטים מהטלפון, לרבות נטפליקס?

או לראות נניח וובינארים שמועברים בשידור ישיר בטלפון?

או להבדיל, חדשות ערוץ 12 דרך הטלפון מאתר האינטרנט של הערוץ?

האם למסכים האלו יכולת להתחבר לאינטרנט?

חייב להדגיש!

כל הנ"ל כמובן לא בזמן נהיגה!!!

פורסם

את כל זה אתה יכול לקבל במחשב נייד שיושב לך על הבירכיים, או בטבלט שעולה לא יותר מאלף שקל.

הרי מדובר לא בנסיעה.

בנוגע לרכבים תלוי ברכב.

אני מניח שבטסלה שעולה 200K+ המסך  שלה גדול ומאיר עייניים, קיבל שבחים מפה ועד ל..

לרנו החדשות גם כן יש מסך גדול (מידי לטעמי) אבל הוא עומד לאורך, בדיוק ההיפך ממה שהייתי רוצה בסרט. לא שיש לי כוונה לבדוק את זה.

בהרבה מכוניות לא חדשות (מזדה, BMW רק לדוגמא) המסך ממוקם פיקס, אבל הוא קטן ופונקצונלי, לא תענוג גדול לראות סרט במסך כזה.

פורסם
לפני 3 שעות, IsraCar כתב:

את כל זה אתה יכול לקבל במחשב נייד שיושב לך על הבירכיים, או בטבלט שעולה לא יותר מאלף שקל.

הרי מדובר לא בנסיעה.

בנוגע לרכבים תלוי ברכב.

אני מניח שבטסלה שעולה 200K+ המסך  שלה גדול ומאיר עייניים, קיבל שבחים מפה ועד ל..

לרנו החדשות גם כן יש מסך גדול (מידי לטעמי) אבל הוא עומד לאורך, בדיוק ההיפך ממה שהייתי רוצה בסרט. לא שיש לי כוונה לבדוק את זה.

בהרבה מכוניות לא חדשות (מזדה, BMW רק לדוגמא) המסך ממוקם פיקס, אבל הוא קטן ופונקצונלי, לא תענוג גדול לראות סרט במסך כזה.

לא שאלתי על גודל מסך, והתשובה שלך היא קצת פילוסופית. במקום רכב שעולה עשרות אלפי ש"ח, יכולתי לרכוש קטנוע...

פורסם

יש ענייין בטיחותי ומשפטי - אסור לך לך לצפות בסרט על מסך הרכב, המצאות מסך כזה היא עבירה הגוררת הזמנה לדין.

תיאורטית אפשר להתקין מנגנון המנתק את התצוגה בנסיעה, אני מסופק האם מישהו טורח לעשות זאת.

טכנית - כל מסך ומאפייניו. אבל מנגנוני הציצמוד למקורות תצוגה אמורים לחסום תוכן אסור, כלומר כל מה שאינו קשור לתפעול הרכב ולניווט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

BMWSCREEN-MAIN_i.jpg

עם יש לך כסף לBMW סדרה 7, יש מסך מובנה מאחורה כולל הצללת חלונות. 

כמו שרשמו לך מסכים יש בכל אוטו, רובם די פונקציאונלים לממשק של הרכב , אנדרויד אוטו/אפל קאר המתחבר למסכים בד"כ גם לא תומך באפליקציות של צפיה. בטסלה למשל יש לך משחקים, ויביוב,נטפליקס וכו' מובנה (כולל זום לפגישות).

כעיקרון כל תוספת ברכב מעלה בצורה משמעותית את ההוצאה של היצרן ולכן הוא ממעט להשקיע בדברים כאלה, מוצרי אפטר מארקט לא חסר. 

פורסם

עקרונית אפשר הכל, לכל מסך כמעט כיום ניתן להתקין מכשיר ש"פותח" את המערכת עם מערכת אנדרואיד שמאפשרת להתקין אפליקציות ואם המערכת מבוססת אנדרואיד אז אפשר לפרוץ ולהתקין מה שרוצים. 

פורסם
לפני 2 דקות, Supertigre כתב:

עקרונית אפשר הכל, לכל מסך כמעט כיום ניתן להתקין מכשיר ש"פותח" את המערכת עם מערכת אנדרואיד שמאפשרת להתקין אפליקציות ואם המערכת מבוססת אנדרואיד אז אפשר לפרוץ ולהתקין מה שרוצים. 

כן, רק שזה יהווה תירוץ ליבואן לא לעמוד בתנאי האחריות (יש איזה סעיף כזה שאסור לבצע שינויים בתקופת האחריות וכול').

פורסם

אם זו "פריצה" למערכת כפי שעושים במערכות מבוססות אנדרואיד אז אולי, אבל ברוב המערכות מאירופה לדוגמה ניתן להתקין מכשיר חיצוני ואין קשר לאחריות, זה בסך הכל לשתמש במסך שיש ברכב לשימוש אחר. 

• מעניין 1
  • תוכן חדש...