Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד שבוע עבר ועוד דיון נפתח, אם הזמן אני רואה שכמות התגובות יורדת, חבל שזה המצב.. יש המון צופים מהצד שלא מגיבים, נקווה שזה ישתנה.

הפעם נדבר על הנעליים של הרכב, ג׳אנטים וגלגלים.

באיזה חומרים אתם משתמשים?

כל כמה זמן אתם משתמשים בתרסיס לניקוי מתכות?

באיזה מברשות אתם משתמשים?

חומר הגנה שאתם מיישמים?

עד היום אני השתמש בשילוב של adams wheel & tire cleaner וגם פעם בחודש מרסס carpro iron x

השבוע עברתי להשתמש בשילוב של p&s brake buster יחד עם Gyeon Iron WheelCleaner, הבדל קטן לטובת הצמד השני גם באיכות הניקוי וגם במחיר. 

לגבי המברשות  יש לי כמה סוגים שמחזיקים שנים.

הראשונה היא EZ detail brush big וגם סט של 3 מברשות מיקרופייבר של חברת ABN car wheel brush שאפשר לקנות מאמזון 

ועוד כמובן מברשת לצמיג עצמו.

ובסוף של כל המסע הזה אני מיישם carpro perl  בתקווה לקנות בזמן הקרוב carpro darkside.

דיון מהנה!

פורסם (נערך)

דיון מעניין. פשוט לא משתמש בחומרים אז אין תגובה 

אם יש מישו ששוטף את האוטו שלו ואפשר להגיע לילמוד אני ישמח

עריכה אחרונה על ידי דובצע
פורסם

עוד דיון מעולה.

מבחינת מברשות, האמת, אני משתמש בסט שקניתי באיביי. מתחיל בצמיגים, עובר לפני הג׳אנטים עם מברשת מרובעת עם סיבים ארוכים, אחרי זה מברשת ארוכה לפנים הגלגל, אחרי זה מברשת קטנה לכל מני נקודות קטנות, ואז כפפה. כמובן לא לשכוח את בתי הגלגלים.

מבחינת חומרים, אני משתמש בשילוב של Iron Remover של Griot's, יחד עם APC של מגווירס (שלא מקציף מי יודע מה), ובדלי לפעמים שמפו Iron Remover של Gyeon או שמפו כחול של אדאמס. בסוף, מדי שטיפה שנייה נאמר, אני מיישם WetCoat של Gyeon.

האמת שאני מחפש חומר ניקוי לג׳אנטים שגם עושה עבודה טובה, וגם שאינו רעיל או שנטול ריח סופר רעיל. מה אתם אומרים על Brake Buster מהבחינה הזו? או אפילו החומר של אדאמס המקביל אליו?

פורסם
לפני 18 שעות, imprezadude כתב:

עוד דיון מעולה.

מבחינת מברשות, האמת, אני משתמש בסט שקניתי באיביי. מתחיל בצמיגים, עובר לפני הג׳אנטים עם מברשת מרובעת עם סיבים ארוכים, אחרי זה מברשת ארוכה לפנים הגלגל, אחרי זה מברשת קטנה לכל מני נקודות קטנות, ואז כפפה. כמובן לא לשכוח את בתי הגלגלים.

מבחינת חומרים, אני משתמש בשילוב של Iron Remover של Griot's, יחד עם APC של מגווירס (שלא מקציף מי יודע מה), ובדלי לפעמים שמפו Iron Remover של Gyeon או שמפו כחול של אדאמס. בסוף, מדי שטיפה שנייה נאמר, אני מיישם WetCoat של Gyeon.

האמת שאני מחפש חומר ניקוי לג׳אנטים שגם עושה עבודה טובה, וגם שאינו רעיל או שנטול ריח סופר רעיל. מה אתם אומרים על Brake Buster מהבחינה הזו? או אפילו החומר של אדאמס המקביל אליו?

גם האדמס וגם הp&s  מעולים, פשוט היחס דילול של p&s יותר טוב

פורסם

אדמס לצמיגים ושמפו של רכב לחישוקים. יש לי ציפוי של gtechniq c5 , אז הכל יורד ללא בעיות.  מייבש צמיגים עם מגבת ומיישם תחליב של cg

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...