Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אשמח לעזרה

האם קיה סורנטו 2014  מנוע בנזין עם היסטוריית טיפולים מלאה שהוחלפה לה מנוע גם בקיה יש תעוד לפי המוכרת יד 2 עם 100אק"מ שווה מחירון? 

אני יודע שסורנטו שמורות נמכרות מעל המחירון בדרך כלל..

עריכה אחרונה על ידי Shay m3
פורסם

לי היה דיזל 2013 ומכרתי אותו לפני כשלוש שנים. הרבה מעל למחירון. לא מכיר לעומק את דגמי הבנזין (היה לי 2015 שכור כחודשיים), אבל אחלה רכב. חפש את הדגם המאובזר.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

למנועי 2.4 של קונצרן יונדאי יש בעייה. לכן גם הוחלף המנוע. לבעיה אין פתרון. גם המנוע הזה רגיש. חפש דיזל או רכב אחר

• רעיון טוב! 1
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 9.7.2023 בשעה 12:00, guy.a כתב:

למנועי 2.4 של קונצרן יונדאי יש בעייה. לכן גם הוחלף המנוע. לבעיה אין פתרון. גם המנוע הזה רגיש. חפש דיזל או רכב אחר

אשמח שתסביר מה הכוונה "מנוע רגיש", והיכן נתקלת בבעיות כשהוא חדש/הוחלף?

פורסם

אענה על זה בפשטות: קיה סורטנו זה לא למבורגיני הוראקן פרפמונטה, משמע שיש עוד מאות אם לא אלפים כאלה זמינים.

למה דווקא לבחור כזו שהוחלף לה מנוע, לא משנה הסיבה, ולא רכב אחר, או אפילו לשקול דגם אחר?

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, Fraysa כתב:

אענה על זה בפשטות: קיה סורטנו זה לא למבורגיני הוראקן פרפמונטה, משמע שיש עוד מאות אם לא אלפים כאלה זמינים.

למה דווקא לבחור כזו שהוחלף לה מנוע, לא משנה הסיבה, ולא רכב אחר, או אפילו לשקול דגם אחר?

הדגם הזה, אם כבר, רק חתיכה שהוחלף לה מנוע, כי אם לא הוחלף כבר, אצטרך אני על חשבוני בבוא העת.

ולכן, חיפשתי דווקא כזו שהמנוע שלה חדש ע"י קיה.

ומשום כך שאלתי אם ישנן בעיות נוספות שצריך לחשוש, או שאם המנוע הוחלף לחדש, אז הכל בסדר, או שלא..

או שאני טועה גם בהנחת יסוד הקודמת?

עריכה אחרונה על ידי יעקב כלפה
פורסם
לפני כשעה, יעקב כלפה כתב:

הדגם הזה, אם כבר, רק חתיכה שהוחלף לה מנוע, כי אם לא הוחלף כבר, אצטרך אני על חשבוני בבוא העת.

ולכן, חיפשתי דווקא כזו שהמנוע שלה חדש ע"י קיה.

אני מבין את הטיעון הזה, והוא לגיטימי. אבל צריך לזכור שני דברים:

1. אתה לא יודע מה הסיבה בגינה הוחלף המנוע. האם זו הבעיה המוכרת שהוזכרה כאן בנושא או בעיה אחרת.
  2. אתה בישראל, ואתה לא יודע מה טיב העבודה - סבירות גבוהה שהיא ברמה נמוכה.

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 17 דקות, Fraysa כתב:

אני מבין את הטיעון הזה, והוא לגיטימי. אבל צריך לזכור שני דברים:

1. אתה לא יודע מה הסיבה בגינה הוחלף המנוע. האם זו הבעיה המוכרת שהוזכרה כאן בנושא או בעיה אחרת.
  2. אתה בישראל, ואתה לא יודע מה טיב העבודה - סבירות גבוהה שהיא ברמה נמוכה.

המנוע הוחלף בקיה. כך שכנראה הבעיה היא הבעיה הידועה.

וכנ"ל לגבי 2.

על פניו זה נראה שאחרי החלפת המנוע, אין בעיה, ככה קיבלתי רושם מקריאה וחפירה בפורום..

רק אני מעדיף לשמוע דעה גם מבעלי נסיון, כאלו שהוחלף להם המנוע, ושיתנו חוו"ד איך הרכב.

• תוכן חדש...