Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הרכב שלי קיבל מכה/שפשוף בחלק של הפגוש הקדמי, הייתי במוסך ונאמר לי שאפשר לבצע תיקון של פחחות וצבע, אבל אפשר גם להחליף את הפגוש הקדמי לאחד חדש.

בעל המוסך אמר שתמיד עדיף להחליף לחלק חדש ולא לתקן, אבל אני מעוניין למכור את הרכב בחודשים הקרובים ואני רוצה כמה שיותר לצמצם נזק מבחינת ירידת ערך או קושי למכור עקב החלפה של חלקים.

העליתי תמונה של הנזק, חשוב לציין שיש גם מגן טמבון שקצת יצא מהמקום וחלק מהקליפסים מתחת לפגוש גם נשברו, לא פירקו עדיין כלום אז לא יכלו לתת חוות דעת מלאה.

איזה תיקון כדאי לבחור כדי לשמור כמה שיותר על הערך של הרכב?

תודה לעוזרים!

unnamed.jpg

פורסם

האם במידה וקיימת האופציה להחליף לטמבון חדש עדיין יש עדיפות לתיקון? אני גם בטוח שינסו למצוא חליפי לפני שיחשבו להחליף למקורי.

השאלה העיקרית, מה עדיף מבחינת שמירה על הערך של הרכב בזמן מכירה. האם בתיקון כזה יש ירידת ערך?

רב תודות!

פורסם

הבנתי, אני גם חשבתי שיותר הגיוני לתקן ולא להחליף. 

האם כדאי להביא שמאי כדי לוודא שאין פגיעה בשלדה?

פורסם

אין סיכוי לפגיעה בשלדה בכזה שפשוף

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם

המחיר סביר כשמוציאים את זה מביטוח.

בפרטי אפשר למצוא גם 1,000/1,500 ש"ח להערכתי ממקרים דומים.

כך שאם הפוגע מעוניין שלא תירשם עליו תביעה ואם יש לך אינטרס לעזור לו - תוכלו לסגור את זה ביניכם בסכום נמוך בהרבה.

פורסם

התקשרתי לחברת ביטוח ואמרו לי שאני חייב להזמין שמאי כדי להעריך את הנזק, האם על תיקון כזה תהיה ירידת ערך?

המוסך אמר שהוא יכול לדאוג לשמאי, אבל אני חושש שהשמאי מטעמם אולי יפריז בהערכה ויקבע ירידת ערך.

פורסם

2 שאלות:

1. האם יש פגיעה מתחת לפגוש.

2. האם יש נזק לפנס(ים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 31 דקות, sperial כתב:

2 שאלות:

2. האם יש נזק לפנס(ים).

פות"ש - אם התשובה היא לא ולא, חבל על הזמן, לא שווה לערב ביטוח.

תסגרו את זה בניכם בתיקון מקומי + צביעת הפגוש ושני הצדדים יהיו מרוצים. כנ"ל לרכב שנת 2011 וכנ"ל לרכב חדש.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

2 שאלות:

2. האם יש נזק לפנס(ים).

1. ויזואלית לא רואים שיש פגיעה מתחת לפגוש, אבל בעל המוסך אמר שצריך לפרק את הפגוש כדי לדעת בוודאות.

2. אין נזק לפנסים.

הפגיעה נראית די שטחית לפחות מבחינה חיצונית, הפגוש קצת התנתק בפינה וכנראה חלק מהקליפסים נשברו כי לא היה ניתן בלחיצה להכניס את הפגוש למקום.

בעל הרכב הפוגע רוצה לערב את חברת הביטוח בלי קשר לעלות התיקון, מדובר על רכב חברה אז הוא מעדיף שהם יטפלו בזה.

האם צריכה להיות ירידת ערך על צביעה ופחחות של הפגוש?

• רעיון טוב! 1
פורסם

אם זה רכב חברה והוא מעדיף להפעיל ביטוח אז לא אמור להיות אכפת לך, אתה לא תפסיד מזה.

את ירידת הערך - אם תהיה כזו - חברת הביטוח תשלם לך, כך שמה שתפסיד במכירה תקבל מהביטוח.

אבל רצוי לתעד את הנזק ואת התיקון, ולבצע גילוי נאות לקונה ולהראות לו במה מדובר, במקום לחכות שהוא יגלה את זה לבד ברישומים ויאבד אמון בעסקה.

• תוכן חדש...