Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש עזרה עם ווטסאפ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתנצל על הבורות, אשמח לעזרתכם. ברצוני להוסיף מס' טלפון לווטסאפ. חיפשתי הדרכה בגוגל. באתר של ווטסאפ כתוב שכדי להוסיף מס' טלפון/איש קשר - יש לגשת ללשונית "צאטים" ולהקיש על איש קשר חדש. כך ניסיתי לעשות אלא שכאשר אני פותח את הווטסאפ, לשונית הצ'אטים מוארת ומשמאלה מופיעה הסיפרה 1. בזה נגמר העינין. אני נוגע בלשונית אך ללא תגובה. כנראה צריך למחוק את ההודעה או לנקוט פעולה אחרת, אבל כאמור הנגיעה בלשונית לא מניבה כל תגובה. אודה לעזרתכם.

פורסם (נערך)

משהו אצלך לא תקין.

תשמור את המספר בתור איש קשר חדש ( לא דרך וואטסאפ ). אחרי זה תוכל לשלוח אליו הודעות ווטסאפ. אי אפשר לשמור רק מספר.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 21 דקות, vladclar כתב:

משהו אצלך לא תקין.

הבנתי שמשהו לא תקין, בדיוק זו הסיבה שביקשתי עזרה.

פורסם

לא מובן לי איפה אתה רואה 1.

מצרף תמונות מסך מהאייפון שלי, אולי באנדרואיד זה קצת שונה.

בצ'אטים אתה לוחץ על כתיבת צ'אט, בפינה השמאלית העליונה (מוקף בעיגול אדום בצילומסך שלי) ואז יש לך אפשרות להוסיף איש קשר חדש.

IMG_6716.jpeg

IMG_6717.jpeg

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 54 דקות, פינדר כתב:

לא מובן לי איפה אתה רואה 1.

מצרף תמונות מסך מהאייפון שלי, אולי באנדרואיד זה קצת שונה.

בצ'אטים אתה לוחץ על כתיבת צ'אט, בפינה השמאלית העליונה (מוקף בעיגול אדום בצילומסך שלי) ואז יש לך אפשרות להוסיף איש קשר חדש.

IMG_6716.jpeg

מסתבר שבאנדרואיד זה באמת שונה. אני לא יודע איך לצלם את המסך, אנסה לתאר בקצרה. יש חלק עליון ירוק של המסך. בתחתית החלק התחתון ישנן שלוש לשוניות - "צ'אטים" (כאמור כאן מופיעה לי הסיפרה 1) בצד ימין, "סטטוס" במרכז ובצד שמאל "שיחות".

פורסם

זה סך הכל אומר שיש הודעה בצ'אטים שלא קראת, לא רלוונטי לאנשי קשר.

כדי להוסיף איש קשר, תוסיף אותו באנשי קשר של המכשיר, ואז וואטסאפ יסתנכרן ויציג אותו גם באנשי הקשר של האפליקציה.

פורסם

יש לך את הלחצן העגול הירוק בתחתית העמוד?

Screenshot_20230609_134907_WhatsApp.jpg

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 17 דקות, Amired כתב:

זה סך הכל אומר שיש הודעה בצ'אטים שלא קראת, לא רלוונטי לאנשי קשר.

כדי להוסיף איש קשר, תוסיף אותו באנשי קשר של המכשיר, ואז וואטסאפ יסתנכרן ויציג אותו גם באנשי הקשר של האפליקציה.

זה בהחלט הגיוני אבל כמו שציינתי קודם, כאשר אני מקליק על ה"צ'טים" לא קורה (ולא קורא...) כלום. כנראה לא מאפשר לעשות כלום עד שפותחים את הצ'אט - מה שאני לא יודע איך עושים, אבל כנראה שכן יש לזה השפעה על האפשרות להוסיף אנשי קשר.

לפני 16 דקות, vladclar כתב:

יש לך את הלחצן העגול הירוק בתחתית העמוד?

Screenshot_20230609_134907_WhatsApp.jpg

כן, יש את הלחצן הירוק ואכן לחיצה עליו גורמת לפתיחה של מסך עם אפשרות להוסיף איש קשר. תודה לכל המגיבים.

פורסם
Just now, avz כתב:

זה בהחלט הגיוני אבל כמו שציינתי קודם, כאשר אני מקליק על ה"צ'טים" לא קורה (ולא קורא...) כלום. כנראה לא מאפשר לעשות כלום עד שפותחים את הצ'אט - מה שאני לא יודע איך עושים, אבל כנראה שכן יש לזה השפעה על האפשרות להוסיף אנשי קשר.

אתה בטוח שלא קורה כלום?

אולי אתה כבר במסך של הצ'אטים?

תנסה לצלם את המסך אחרי שאתה לוחץ על הכפתור של צ'אטים ולא קורה כלום ולהעלות לכאן. צילום מסך באנדרואיד זה לחיצה על כפתור הכיבוי ועל כפתור הנמכת ווליום ביחד למשך שנייה (אם לא עובד אז תנסה כיבוי + הגברת ווליום).

פורסם
לפני כשעה, Amired כתב:

אתה בטוח שלא קורה כלום?

אולי אתה כבר במסך של הצ'אטים?

תנסה לצלם את המסך אחרי שאתה לוחץ על הכפתור של צ'אטים ולא קורה כלום ולהעלות לכאן. צילום מסך באנדרואיד זה לחיצה על כפתור הכיבוי ועל כפתור הנמכת ווליום ביחד למשך שנייה (אם לא עובד אז תנסה כיבוי + הגברת ווליום).

Screenshot_2023-06-09-15-15-27.jpg

פורסם
לפני 14 שעות, avz כתב:

Screenshot_2023-06-09-15-15-27.jpg

אתה כבר במסך של הצ'אטים לכן נראה לך שלא קורה כלום.

יש צ'אט אחד שלא קראת (כנראה ישן), תגלול למטה ותחפש אותו.

לגבי איש קשר - אתה מוסיף איש קשר באנשי קשר של המכשיר, ואז לוחץ על הכפתור הירוק בצד שמאל למטה בתמונה שצילמת ותמצא אותו ברשימה של אנשי הקשר באפליקציה.

פורסם
לפני 21 דקות, Amired כתב:

יש צ'אט אחד שלא קראת (כנראה ישן), תגלול למטה ותחפש אותו.

זה בדיוק חלק נכבד מהבעיה. כל נסיון לגלול למטה או להקיש על הלשונית - לא גורם לשום דבר. כאשר אני נוגע בלשונית, היא מקבלת להרף עין מסגרת כאילו יותר מוארת אבל בזה נגמר שיתוף הפעולה שלה. אולי יש לה משהו אישי נגדי.

פורסם (נערך)

שווה בדיקה- לי זה נשמע כמו בעיית הרשאות של WA. 

נסה לראות אם יש לאפליקציה הרשאה לגשת לאנשי קשר ולזיכרון המכשיר. ו\או לכרטיס זיכרון, במידה ואתה משתמש בו לאפליקציה ולאנשי קשר.

שאלה. 

כשאתה מנסה להתחבר דרך WHATSAPP WEB, הבעיה עדיין קיימת? האם בכלל ניסית?

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 21 שעות, ברווז כתב:

שווה בדיקה- לי זה נשמע כמו בעיית הרשאות של WA. 

נסה לראות אם יש לאפליקציה הרשאה לגשת לאנשי קשר ולזיכרון המכשיר. ו\או לכרטיס זיכרון, במידה ואתה משתמש בו לאפליקציה ולאנשי קשר.

שאלה. 

כשאתה מנסה להתחבר דרך WHATSAPP WEB, הבעיה עדיין קיימת? האם בכלל ניסית?

מודה לך על הרצון הטוב אבל הידע שלי בווטסאפ  מ א ד  מצומצם. לא יודע איך לבדוק את ההרשאות שאתה מתייחס אליהן. לא ניסיתי להתחבר דרך ה-WEB משום שאני אפילו לא יודע מה זה.

• תוכן חדש...