Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אני מחפש רכב יד שנייה, חיסוני בדלק ובמוסך, אוטומטי וזול - כי כרגע אני לא נוסע הרבה ולא רוצה להשקיע מעל 30 אלף ש"ח. (כרגע יש לי סוזוקי אלטו ידנית, שאני די מרוצה ממנה חוץ מהקטע שהיא ידנית)

הספייס סטאר והאטראז' ניראות מתאימות בשבילי.

אני מבין שמיצובישי אטראז' זהו בעצם אותו כמו ה ספייס סטאר רק בגירסת סאדן.

אבל עד שנה 2020 יש עוד הבדל, שבדגם של הספייס סטאר יש Ds שזה מצב ספורט ("הילוך\מצב" שמעלה תורים ומגדיל כוח מנוע) - דבר שאין ב אטראז' עד שנת 2020

שמעתי שבשני הדגמים המנוע חלש,

השאלה היא לאלה שנהגו באחת הדגמים האלה,

האם אתם מרגישים שהמנוע באמת חלש מידי?

האם עליות לירושליים ונסיעות בחיפה מספיקות למנוע הזה או ששווה לקנות את הספייס סטאר בגלל מצב ספורט?

תודה לעונים.

עריכה אחרונה על ידי MaximB
פורסם

האטרג מעט מרווחת יותר מאחור ובעלת תא מטען גדול יותר.

בעליות זה מורגש, בעיר ו בנסיעה מישורית היא סבירה, אבל רועשת בתאוצה.

אין בעיה לשייט במהירות גבוהות.

מסוף 2014 קיבלה הרבה תוספות אבזור.

זה לא באמת מצב ספורט אנחנו לא משתמשים בו למעט ירידות ארוכות.

אם רוב הנסיעות הם בעליות, קח חשבון שהיא תהיה רועשת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היי,

תודה על התגובה

למה לא משתמשים ב Ds למעט ירידות?

זה לא עוזר בעליות ותאוצה? (נגיד עקיפות במהירות)

פורסם

בעליות זה יעשה אותך חרש
לגבי עקיפה, במיוחד במנוע חלש מצב DS מאוד יכול לעזור, היות והוא חוסך את זמן ההשתהות שלה ומעלה את נצילות המנוע לנקודת עבודה עדיפה כבר לפני שהחלה העקיפה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 39 דקות, MaximB כתב:

היי,

תודה על התגובה

למה לא משתמשים ב Ds למעט ירידות?

זה לא עוזר בעליות ותאוצה? (נגיד עקיפות במהירות)

כשיש צורך בעקיפה מהירה אני לוחץ חזק על הגז ועוקף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא כתבתי שבלי זה אי אפשר לעקוף
וגם בלי ללחוץ חזק לא יקרה כלום... זה גם נכון

בתיבה דומה אך שונה של ה ASX/אוטלנדר שללא ספק לא מרגישות חלושות
ועדיין... לפני עקיפה, מכה קטנה הצידה, הגיר משנה יחס ומעלה את סיבובי המנוע ואין השתהות או דרמות בעקיפה.
אני דווקא מוצא את הפונקציה הזאת מאוד שימושית, קל וחומר כשהמנוע חלש כמו בספייס סטאר

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...