Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים, קיבלתי את מודל ה- Y דגם LR ביום חמישי האחרון, ואם לומר את האמת, אני מאוד מאוכזב מהסאונד שאמור להיות משודרג לעומת מודל 3 SR שהיה לי קודם. נהניתי הרבה יותר מהסאונד במודל 3 SR!. מרגיש שהסאונד ב- YLR רדוד ושטחי. ניסיתי לכוונן את האקולייזר, לא הצלחתי. מה יכולה להיות הסיבה לדעתכם? האם משהו בהגדרות שאני לא מודע אליו?

פורסם
לפני 6 שעות, Daniel555 כתב:

הי חברים, קיבלתי את מודל ה- Y דגם LR ביום חמישי האחרון, ואם לומר את האמת, אני מאוד מאוכזב מהסאונד שאמור להיות משודרג לעומת מודל 3 SR שהיה לי קודם. נהניתי הרבה יותר מהסאונד במודל 3 SR!. מרגיש שהסאונד ב- YLR רדוד ושטחי. ניסיתי לכוונן את האקולייזר, לא הצלחתי. מה יכולה להיות הסיבה לדעתכם? האם משהו בהגדרות שאני לא מודע אליו?

יש בעיה עם שדרוג המערכות של הטסלה החדשות בגלל שינוי במתח ל16 וולט כמעט השינוי שצריך לעשות במערכת החשמל יקר מאוד 

גילוי נאות אני עובד בתחום האודיו לרכב . 
בעל עסק להתקנה ומכירת ציוד אודיו לרכב סאונד קלאב 

https://www.facebook.com/Soundclubgarage

פורסם (נערך)

מגברים של הליקס למשל, תומכים עד 16V.

אני מניח שיש עוד חברות כאלו (למשל גם JBL Club A754 מוצהר ככזה).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

אינני מבין כ"כ אבל אני רק יודע שבדגמים יותר פשוטים יש לך פחות רמקולים (שאגב אםשר להפעיל אותם עם צמה מאלי אקספרס שמתחברת שקע תקע) אולי לכן אתה מרגיש הבדלים בגלל שהתת דגם הקודם היה יותר מפואר מהדגם הנ"ל

• תוכן חדש...