Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תהיה על תחזוקת אוטו ישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, דובצע כתב:

אגיד לך אני מחזיק אוטו לנפש שאני יודע שיש לי מקום שלי. אני מאובחן במאניה דיפרסיה+סוג של דתלש אז פחות מחובר למישפחה ככה שאני לא יציב והיו תקופות של לגור ברחוב או שוכר אבל פתאום לא מתפקד

ובלחץ לאיפה ללכת. ברגע שיש אוטו מעבר לתחושה גם יכול לשים בו דברים ואפילו לגור בו-אבל אם הוא עולה מעל הראש אני ירד ממנו וינסה להסתדר אחרת

שורה תחתונה אני עושה אקספרמנט-ניסוי.  יזרום טוב. לא יזרום נעשה משו אחר

סליחה, לא רציתי להכנס לפינות כאובות.

התכוונתי לשאול מבחינת צרכים טכניים, לא התכוונתי נפשיים, למרות שבמחשבה שניה הם חשובים לא פחות וכנראה אף יותר.

גם אני הייתי ממליץ לך להכנס ל @מוסך גבע לקבלת חוו"ד מקיפה לגבי הבלאי ברכב.

ואולי גם להיעזר בחברים שיודעים לרכוש חלפים לסיטרואן במחירים טובים וגם מחו"ל, כמו למשל @מלטבשי

תרגיש טוב, חבר

ואם צריך משהו פנה בפרטי

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דובצע - אי אפשר לדעת.

כל מה שעשית בינתיים זה יישור קו טוב לרכב ישן.

עכשיו תצטרך לשים לב האם יש לך בור ללא תחתית או פשוט רכב סביר וקצת ישן.  אם כל מה שתעשה זה טיפולים שוטפים ועוד קצת תחזוקה - אחלה.  אם אתה רואה שכל הזמן יש השקעות גדולות - חפש רכב אחר לדגם.

אישית, קניתי בזמנו סאאב 99 (מוזנח ואחרי תאונה קשה שלא ידעתי עליה.  טוב, הייתי עוד צעיר ותמים).  היו עליו הוצאות ובניגוד לרכב שלך כבר לא היה יבואן בארץ אפילו ובקושי מוסכים.

קניתי אותו בגיל 12 (קצת צעיר משלך).  החזקתי אותו עד שהיה בן 32 ונמכר לא בגלל ההוצאות אלא בגלל בטיחות.

כשהיה בן 21 הרגשתי מספיק בטוח ליסוע איתו לאירופה.  עשינו בכמעט חודשיים כ 12,000 ק'מ - אשתי, ילדה בת 5, אני וציוד קמפינג מלא.

אז ישן לא אומר דבר.  מה שחשוב זה מצבו וההשקעות הנדרשות.

• רעיון טוב! 3
פורסם
לפני 29 דקות, avargel כתב:

סליחה, לא רציתי להכנס לפינות כאובות.

התכוונתי לשאול מבחינת צרכים טכניים, לא התכוונתי נפשיים, למרות שבמחשבה שניה הם חשובים לא פחות וכנראה אף יותר.

גם אני הייתי ממליץ לך להכנס ל @מוסך גבע לקבלת חוו"ד מקיפה לגבי הבלאי ברכב.

ואולי גם להיעזר בחברים שיודעים לרכוש חלפים לסיטרואן במחירים טובים וגם מחו"ל, כמו למשל @מלטבשי

תרגיש טוב, חבר

ואם צריך משהו פנה בפרטי

תודה-כתבתי בקטע חיובי. יש לי 2 מוסכים ורוצה להגיע לגבע בתור מוסך שלישי שכול אחד יתן את הדעה והמחיר בניפרד 

לגבי חלקים מחול זה בהחלט מעניין

ובסך הכול כיום אני בסדר גמור מטופל והכול ותודה על הדאגה

• רעיון טוב! 1
פורסם

טוב, לעומת סאאב, ג'מפי זה אוטו שסה"כ מוסכים מכירים. לא איזה חייזר אקזוטי.

בירושלים יש את 'ירון שירותי רכב' שדי חזק בפיג'ו-סיטרואן. הוא עצמו מתנייד ב-xm..

• רעיון טוב! 1

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...