Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוכרים אותם במחיר נחמד יחסית לשנתון עם עבר ליסינג פרטי

איך הרכב מבחינת עמידות, אמינות? 

האם הנסיעה מרגישה קופצנית ולא נעימה כמו שמתואר בכמה מקומות?

מה חסר לו באבזור הבטיחותי בשנתונים 19/20?

האם המולטימדיה מיושנת ובעייתית? 

מבחינת צפיפות, להבנתי מאחור הוא כמו משפחתומטית סטנדרטית, לא?

פורסם

נסעתי נסיעת מבחן בדגם 2020 ודי נחמד

לחיצה קלה והוא מרים מהר את מחוג המהירות, הגה מרגיש מעט קשה מהמכוניות המלאכותיות המודרניות של היום, לא בדקתי בסיבובים מהירים.

מעבר לזה כל השאר בסדר, מרחב פנים מעט יותר גדול מפורד פוקוס דורות קודמים(זה הפרופורציה שלי)

תא מטען יותר גדול עם גישה נוחה.

זה רכב אמין? המנוע והטורבו מאריכים חיים?

פורסם

הביצועים טובים והרכב זריז, זה בערך הדבר הטוב היחיד שיש לי להגיד עליו.

תא הנוסעים שלו לא עומד בסטנדרט של אף אחד מהמתחרים, זול ופשוט מאוד, בידוד רעשים בסיסי, הרכב קופצני וגם האבזור דל, בעיקר אבזור הבטיחות. בשלב מסוים הגיעו רכבים עם בלימה אוטונומית ובקרת שיוט אדפטיבית בסיסית ללא תמיכה בעצירה מלאה. אין בקרת סטיה מנתיב ולכן מותקן מובילאיי.

המושב האחורי לא מרווח במיוחד אבל תנוחת הישיבה הזקופה משפרת במעט את המצב.

המולטימדיה בהתקנה מקומית מאוד לא מרשימה, מרבה להיתקע ולהשאיר מסך שחור או קפוא.

פורסם
לפני שעתיים, Mike808 כתב:

הביצועים טובים והרכב זריז, זה בערך הדבר הטוב היחיד שיש לי להגיד עליו.

תא הנוסעים שלו לא עומד בסטנדרט של אף אחד מהמתחרים, זול ופשוט מאוד, בידוד רעשים בסיסי, הרכב קופצני וגם האבזור דל, בעיקר אבזור הבטיחות. בשלב מסוים הגיעו רכבים עם בלימה אוטונומית ובקרת שיוט אדפטיבית בסיסית ללא תמיכה בעצירה מלאה. אין בקרת סטיה מנתיב ולכן מותקן מובילאיי.

המושב האחורי לא מרווח במיוחד אבל תנוחת הישיבה הזקופה משפרת במעט את המצב.

המולטימדיה בהתקנה מקומית מאוד לא מרשימה, מרבה להיתקע ולהשאיר מסך שחור או קפוא.

לגבי המולטימדיה ניתן להחליף לדגם יותר טוב

לגבי השאר, מניח שאתה משלם עליו יחסית נמוך לשנתון ויחסית למרחב שנותן לו די להיות בקטגוריה של המשפחתיות, בגלל המחסור באמצעי בטיחות שאתה מקבל כסטנדרט ברוב רכבי 2020.

האמת שלא שמתי לב שתא הנוסעים שלו מיושן ביחס למשל ליונדאי איוניק, מבחינת איכות חומרים אני מתכוון.

מבחינת מחיר, ההבדל בינו לבין סובארו XV 2020 מנוע 2000 בנתוני קילומטראז דומים הוא בהפרש של 20-30 אלף שקל. למי שלא צריך מעבר לשבילים, לא יודע אם זה הפרש ששווה להתאבד עליו

בהנחה ששני הרכבים יגלו שרידות טובה ל5 שנים נוספות

פורסם

אני לא חושב שהוא בר השוואה לסובארו XV. לסובארו יתרון משמעותי עבור מי שרוצה לרדת לשטח בדמות הנעה כפולה. הוא נוח מאוד ביחס לסוזוקי, אבל בשאר הפרמטרים גם הוא לא מצטיין.

אם אתה רוצה לקבל ייעוץ לגבי הרכב המתאים לך כדאי שתציין תקציב ודרישות ויהיה קל יותר לכוון אותך. יכול להיות שתסיים עם סוזוקי קרוסאובר, אבל כרגע אתה כנראה מפספס דגמים עדיפים שיתאימו לך יותר.

פורסם

-Vfm 

-משפחתי ל4 נפשות

-אמינות מעל הכל, צורך ברכב שיכול לשרוד יפה ועמיד לטווח ארוך כי הרכב נרכש בהלוואות ובלתמים מאוד לא יהיו נסלחים

- אחזקה לא יקרה

בונוס:

עם זה בא עם תכונות מיוחדות שגורמות לקצת חיוך כמו הנאה מנהיגה, ביצועים, נוחות נסיעה, או יכולת שבילים 

יכול להיות אחד מהדברים. 

בונוס אישי מטומטם:

יש לי חולשה לאורות כחולים בדשבורד😆

פורסם

עד 100 אלף

לפני 18 דקות, noknok כתב:

הייתי איתו לתקופה לא קצרה ועשיתי סקירה דיי מפורטת:

לא הרגשתי רכינה קיצונית, הרגיש נוח ויותר לכיוון הרך

אבל נסעתי קצת

המנוע הרגיש מאוד חזק ונמרץ אבל לא נסעתי בגולף

פורסם

באופן כללי אני מציע תמיד ברכישת רכב משומש להשאיר בצד סכום עבור יישור קו. זה יכול להיות סט צמיגים שזקוק להחלפה, תיקון קוסמטי, תקלה קטנה או אבזור שחסר לך ברכב.

בסכום שהקצבת אני ממליץ לך לבדוק קיה נירו הייבריד שיהיה חסכוני ומציע אבזור בטיחות מלא. אם רכב יוצא ליסינג בא בחשבון אולי תצליח לרכוש אחד אחרי מתיחת הפנים שיגיע עם מערכת מולטימדיה עדיפה ואבזור נוחות ובטיחות משודרג.

סיאט אטקה יהיה זריז ומרווח יותר, נוחות הנסיעה שלו טובה וגם התנהגות הכביש לא רעה. בתקציב שלך יכנס אחד מ-2018, רצוי מרמת גימור סטייל פלוס עם המסך הגדול ועם בקרת שיוט אדפטיבית.

אם לא חובה ג'יפון ואתה חובב הגה בדוק מאזדה 3 מהדגם הנוכחי. היא כייפית ולא מענישה בנוחות, אמנם לא טורבו או היברידית אבל לא מאוד מענישה בצריכת דלק.

פורסם
לפני 52 דקות, Mike808 כתב:

באופן כללי אני מציע תמיד ברכישת רכב משומש להשאיר בצד סכום עבור יישור קו. זה יכול להיות סט צמיגים שזקוק להחלפה, תיקון קוסמטי, תקלה קטנה או אבזור שחסר לך ברכב.

בסכום שהקצבת אני ממליץ לך לבדוק קיה נירו הייבריד שיהיה חסכוני ומציע אבזור בטיחות מלא. אם רכב יוצא ליסינג בא בחשבון אולי תצליח לרכוש אחד אחרי מתיחת הפנים שיגיע עם מערכת מולטימדיה עדיפה ואבזור נוחות ובטיחות משודרג.

סיאט אטקה יהיה זריז ומרווח יותר, נוחות הנסיעה שלו טובה וגם התנהגות הכביש לא רעה. בתקציב שלך יכנס אחד מ-2018, רצוי מרמת גימור סטייל פלוס עם המסך הגדול ועם בקרת שיוט אדפטיבית.

אם לא חובה ג'יפון ואתה חובב הגה בדוק מאזדה 3 מהדגם הנוכחי. היא כייפית ולא מענישה בנוחות, אמנם לא טורבו או היברידית אבל לא מאוד מענישה בצריכת דלק.

עד כמה הם עומדים במבחן האמינות למספר שנים(כמשומשים בני 3-4 עד גיל 8-9) שאלה

חוץ מהמאזדה כמובן ששקלתי ועדיין שוקל. אני חושב שגם ואפילו מולה הקרוסאובר(סוזוקי) ירגיש יותר זריז וזול יותר לאחזקה

פורסם

בתור מי שעבד בעבר בחברת הליסינג של מכשירי תנועה,יכול לומר מניסיון שהרכב אמין בצורה יוצאת דופן,מכיר אקזמפלרים של הדגם הנ״ל שנסעו אצל לקוחות ליסינג מסויימים אפילו 240,000 ק״מ ללא שום תקלות.

יחד עם זאת הרכב מרגיש מיושן ביחס לדגמים המתחרים, בדגש על איכות החומרים,אך יותר חשוב מבחינת מערכות הבטיחות האקטיביות.

בסופו של דבר זה עניין של מה יותר חשוב לך, אם הדגש הוא אמינות, אז זו אופציה מעניינת.

פורסם

הקרוסאובר באמת נהנה מתדמית של רכב זול לאחזקה, אני חייב לציין שבכמה בדיקות שביצעתי במסגרת העבודה שלי עלות הטיפולים ובעיקר עלות החלפים בסוזוקי התגלתה כגבוהה מיצרנים מתחרים כגון מאזדה, יונדאי, קיה, טויוטה וגם הוואגיות למניהן.

בקיה אני לא מכיר בעיות מיוחדות, זכור לי שלא מזמן אחד מאתרי הרכב עשה על הנירו סקירה בתור משומש, ממליץ לחפש.

את האטקה אני מכיר מקרוב. יש אחת במשפחה מסוף 2018 שכבר עברה 100,000 ק"מ, עד כה לא היו תקלות מיוחדות. בוואגיות משאבת המים מתעייפת ומתחילה לטפט, לקראת 100-120 אלף קילומטר, אני לא סגור על המחיר ומומלץ לבדוק מול מוסך של צ'מפיון או אחד מהמוסכים המתמחים שמציעים לרוב חלפים איכותיים בעלות נמוכה יותר מהיבואן. הבלאי למצמדים תלוי באופי השימוש וסגנון הנהיגה של הבעלים הקודמים.

פורסם
לפני 10 שעות, Mike808 כתב:

הקרוסאובר באמת נהנה מתדמית של רכב זול לאחזקה, אני חייב לציין שבכמה בדיקות שביצעתי במסגרת העבודה שלי עלות הטיפולים ובעיקר עלות החלפים בסוזוקי התגלתה כגבוהה מיצרנים מתחרים כגון מאזדה, יונדאי, קיה, טויוטה וגם הוואגיות למניהן.

בקיה אני לא מכיר בעיות מיוחדות, זכור לי שלא מזמן אחד מאתרי הרכב עשה על הנירו סקירה בתור משומש, ממליץ לחפש.

את האטקה אני מכיר מקרוב. יש אחת במשפחה מסוף 2018 שכבר עברה 100,000 ק"מ, עד כה לא היו תקלות מיוחדות. בוואגיות משאבת המים מתעייפת ומתחילה לטפט, לקראת 100-120 אלף קילומטר, אני לא סגור על המחיר ומומלץ לבדוק מול מוסך של צ'מפיון או אחד מהמוסכים המתמחים שמציעים לרוב חלפים איכותיים בעלות נמוכה יותר מהיבואן. הבלאי למצמדים תלוי באופי השימוש וסגנון הנהיגה של הבעלים הקודמים.

אתה בטוח לגבי זה?(עלות טיפולים וחלפים יקרה יותר מאלו?)

זה חלק מהשם שלו ולסיבה שמוכנים לנסוע בספרטניות היחסית הזו אל מול השאר מהמובילות. 

הבנתי שבגלל מבנה המנוע והמיקומים, יותר קל לטפל בו

פורסם

אלה היו מחירי טיפולים וחלפים שנמסרו על ידי היבואן, וכן, גם אני הופתעתי לרעה. צריך לקחת בחשבון שמחירי הטיפולים לא סטטיים ומשתנים מדי פעם כך שגם השוואת מחירים בעת הקנייה לא תמיד תישאר רלוונטית.

• תוכן חדש...