Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, Shmelov כתב:

ולפי התמונה בסמלון שלך אתה הכי אובייקטיבי בעולם, בכלל לא משוחד 😉🫢

המשפט שכתבת היה נחשב למוגזם גם לפני 50 שנה כשהושק הרכב הזה,

מאז קרו הרבה דברים, המלחמה הקרה, נפילת חומת ברלין, ביבי היה ראש ממשלה (אהה רגע הוא עדיין...)

נכון שמראה ועיצוב הם עניין של טעם אישי, ועדיין אפילו לכלל הנכון עקרונית הזה ישנם חריגים, בודדים אמנם, אבל ישנם. בתחום הרכב עיצוב ה DS הוא מהבולטים, אם לא ה...

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 6 שעות, Shmelov כתב:

המשפט שכתבת היה נחשב למוגזם גם לפני 50 שנה כשהושק הרכב הזה

ממש לא מוגזם - ה DS היתה פורצת דרך מהרבה מאוד בחינות, ועיצובית היא היתה חדשנית מאוד לתקופתה, בעיני (ואני לא חסיד של סיטרואן) היא רכב יפהפה גם היום.

• אהבתי 4
פורסם

לסיטרואן כמעט תמיד היו עיצובים יחודיים, יותר יוצאי דופן מאשר פורצי דרך.

מתלים מתקדמים.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

ניראה לי הסינים חטפו את כל המעצבים הטובים :-)

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

מיצטער, לדעתי הרכב מכוער מבחוץ ועוד יותר מבפנים!

החשמליות זה הזמן של הסינים וטסלה... בהצלחה לכל השאר (בקטגוריה של ההמכוניות המשפחיות, לא מדבר על היוקרה).

לשם המחשה:

BYD 

BYD סיל

יונדאי: מי לעזעזל חשב לשלב חתיכת פלסטיק מכופף על הדשבורד כאילו זה היה חתיכת פרספקס שעיקמנו בשיעור מלאכה בבית ספר?

יונדאי איוניק 6

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • אהבתי 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

ואני סבור שה BYD , שאני מניח הבאת כדוגמה שלך לעיצוב פנים מוצלח של הסינים, מביאה עיצוב מקושקש, עמוס מאוד, על סף הגרוטסקי, בעוד ביונדאי מדובר בעיצוב שהוא נקי ואלגנטי. לא אומר בזה שחוש הטעם שלי יותר מוצלח משלך, הוא פשוט שונה, קורה ואפילו טבעי. 

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם

הפלסטיק המכופף מהווה תשתית להתקנת מסך lcd לתצוגת תמונת מראות הצד ברמות הגימור ששם יש מצלמה במקום מראת צד (לא ראיתי שזה אופציה בישראל, אבל קיים בחו"ל)

פורסם

המצלמות שמחליפות את מראות הצד עשויות להגיע כאביזר אופציונלי בהמשך.

לדעתי חיצונית התמונות עושות לאיוניק 6 עוול, במציאות היא ממש מכונית שקשה להתעלם ממנה, משאיר את עניין היפה או לא יפה לטעמו של כל אחד אבל על הכביש אף אחד לא נשאר אדיש אליה.

תא הנוסעים באמת קצת פחות מלהיב וגם איכות החומרים לא מבריקה ועדיין הוא מאוד נעים ואוורירי, הנדסת האנוש טובה ומרווח הרגליים במושב האחורי מצויין.

• תוכן חדש...