Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני תקופה פתחתי פוסט בפורום לגבי רכישת רכב ולאחר המלצות הוצע לי מיצובישי ספייס סטאר שבסוף לא נקנה...

בכל התקופה הנ"ל חיפשתי עדיין רכב רק שלא מצאתי את עצמי...ואשמח לעזרה חוזרת מה כן עדיף...

מה כן חשוב לי בעיקר: צריכת דלק ונוחות

בפוסט הקודם דנו ברכבים כגון יונדאי I20 ספייס סטאר סיאט איבזה ולאון וגם קיה ועוד כמה אחרים רובם סופר מיני...

בכל מקרה עדיין לא קניתי רכב וראיתי ששוק ההיברידי מתחיל לרדת אל העם במחירים סבירים אני מדבר על יד 2

בכל אופן חקרתי במשך חודש שלם את הפורום על שלל המלצותיו ופחות ראיתי על יונדאי איוניק המלצות

השאלה איזה רכב עדיף כי כרגע מבחינת מחירים:

מיצובישי ספייס סטאר שנתון 2019-2020 עולה סביב 45-50 אלף אפשר גם להוריד קצת

יונדאי I20 שנתון 2019-2020 עולה סביב 65-75 אלף אפשר גם להוריד שם קצת

יונדאי איוניק 2019-2020 עולה סביב 95-110 אלף שקל גם שם גמישים

הבנתי שספייס סטאר זה פחית שעושה רעש וזה כמו לנסוע באוטובוס רק בלי שאר הנוסעים חח

לגבי היונדאי הוא רכב אמין אני יודע ועולה קצת מעל הספייס סטאר שקט ויותר יפה פנימית וחיצונית

לגבי יונדאי איוניק השאלה עד כמה באמת שווה להוסיף בערך 40 אלף שקל בשביל היברידי והאם החיסכון הזה בתכלס משתלם למי שנוסע 2-3 פעמים בשבוע עירוני, ופעם ב....בין עירוני נסועה נגיד שבועית של 140 ק"מ בלחץ...

פשוט על סיאט הבנתי שיש להם בעיות גיר וכל תקלה אחרי זה עולה לא מעט אז פחות מעדיף להתעסק איתם...

בסופו של דבר מה אומרים חכמי הפורום על איזה רכב רצוי ללכת???

בנוסף קראתי פה בפורום אתמול שמישהו קנה רכב עם 140ק"מ לאחר בדיקה הסתבר 240ק"מ ורימו אותו לכן אני שוקל לקנות יד 2 מהיבואן עצמו ככה הסיכוי ליפול יותר נמוך ואבקש לקחת את הרכב שאקנה כמובן לבדיקה שאין מכות תאונות רמאות...

פורסם

מה הנסועה השנתית שלך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

העניין זה שאני שוקל האם משתלם לקנות היברידי כי אם יבוא לי לנסוע פעם בחודש לצפון או אילת או אפילו למקום אחר רחוק אוכל לעשות את זה בלי בעיה, יצא לי לנסוע פעם אחת על יונדאי איוניק חדשה עם 5K ק"מ שנת 2022 ואני יכול להגיד שאני זוכר שנסעתי עליה קרוב ל10 שעות עם הפסקה של שעה באמצע הרכב אכל משהו כמו 30-40 שקל בלחץ כל הנסיעה הייתי בשוק שנסיעה כזו באוטו אחר הייתה עולה לא פחות מ400 שקל דלק במקרה הטוב...

ולכן אני שואל מה באמת עדיף מבחינת המצב, כי הנסיעות הארוכות האלה לא יהיו כל שני וחמישי אולי פעם פעמיים בחודש לעשות טיול למקום רחוק אני לא חושב על חשמלי לגמרי כי לא יהיה לי עמדת טעינה וזה יורד מהפרק, אבל היברידי הבנתי שהסוללה מגיעה עם 5-7 שנים אחריות ואפשר לעשות הארכת אחריות עליה בתשלום מסויים, אבל שוב השאלה מה עדיף במצב הזה....

גם הבנתי שקיה נירו ויונדאי איוניק דומות ממה שדפדפתי בפורום

פורסם

אל תשכח שלרכב יקר יש ירידת ערך גדולה מאסר לרכב ב 40 אלף.

נכון היברידי חסכוני, אם תיקח בחשבון עלות ביטוח וטסט, ותשווה לרכב כמו הספייס סטאר, המיצובישי תהיה גם חסכונית וגם זולה לאחזקה.

כיוום שהנסועה שלך נמוכה מאוד, א9שר לשקול גם יונדאי i10 1.2, פחות חסכונית אך נוחה ושקטה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעתיים, maor12 כתב:

גם אם אסע נגיד ברכב זה יהיה 3-4 ימים נגיד שבועית משהו כמו 140 ק"מ לערך...

בשביל 7000 ק"מ בשנה צריכת דלק לא אמורה להוות שיקול. נשארנו עם הנוחות. לדעתי מאזדה 6 בשנתון שנכנס לך בתקציב שתחליט. אם הרכב גדול מידי 3 ואם עדיין גדול - 2.

פורסם

גם היום עם כל הרמאויות לקנות מאדם פרטי מאוד מסוכן יותר מלקנות אצל חברה שלפחות יש למי לפנות והם לא נעלמים זה חתיכת סרט לקנות היום אוטו בלי שירמו אותך או ימכרו לך רכב דפוק שיקח לך זמן לגלות...

יש מציאות ביד שניה 0 קילומטר לדעתכם?

או שכדאי לקנות מהיבואן רכב יד 2(לא ליסינג)?

• תוכן חדש...