Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העוקץ החדש של גנבי המכוניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שודר היום בחדשות 13. והטיפול של המשטרה מרגיז.

https://13tv.co.il/item/news/domestic/crime-and-justice/v8wiz-903431639/?pid=62&cid=902992464

"הודיעו שהרכב לא שלי": העוקץ החדש של גנבי המכוניות.

כבר לא צריך לגנוב רכב בשיטות הישנות. עבריינים גונבים רכב אחד, מאתרים מספר רישוי תקני של רכב אחר מאותו הסוג, ואז בדרך מתוחכמת וככל הנראה בעזרת גורמים ממשרד הרישוי - מעבירים את הרכב על שמם. "הפקידה הודיעה לי שהרכב נמכר ולא בחזקתי", מספרת נורית שגילתה שהבעלות על רכבה נגנבה.

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)

איך זה אפשרי?

בהעברת בעלות צריך שבעל הרכב יהיה נוכח

או 

יפוי כוח + תעודת הזהות של בעל הרכב.

גנבו את לוחית הרישוי וגם את תעודת הזהות?

עריכה אחרונה על ידי om2

.

פורסם

בא נאמר שסניפים שמכירים אותך עושים את זה בלי כל זה. 

אני קניתי רכב מטרייד אין של יבואן כיון שאני מכיר את אחד המנהלים והוא סמך עלי.

שלחו אותי לסניף דואר לעשות העברת בעלות לעצמי בלי ת"ז לא שלי ולא של המוכר. 

פורסם

אם מכירים אותך, אני מבין שמעגלים פינות (לא תקין, אבל קיים)

אני מניח שהקונים של הרכב לא היו הדמות המוכרת בסניף.

ולכן, כנראה מישהו מהדואר עזר לגנבים לממש את העקיצות. 

וכאן זה כבר שת"פ עם עבירה.

יכול להסביר איך עקפו את עניין הת.ז. (שנועדה בול בשביל למנוע מצבים כאלה)

.

פורסם
לפני 7 שעות, yuvk כתב:

אני מניח: הוא מוכר רכב גנוב במחיר מלא, כולל העברת בעלות לקונה. קשה להאמין שהגנב מעביר בעלות על שמו.

אבל הרכב בפועל נשאר אצל הבעלים החוקים שלו..

לא מובן לי מה בעצם המטרה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אולי שעבוד הרכב בתמורה להלוואה.

1. תעודת זהות גנובה

2. מעביר רכב על שם התעודה הגנובה

3. לוקח הלוואה על סמך הרכב

4. מושך את הכסף

5. goto 1

עריכה אחרונה על ידי גור אדם
פורסם
לפני שעתיים, yulianx כתב:

אבל הרכב בפועל נשאר אצל הבעלים החוקים שלו..

לא מובן לי מה בעצם המטרה.

הרכב המקורי נשאר אצל הבעלים המקורי, אבל הרכב המשוכפל נמכר לבעלים החדש, כאשר הוא בטוח שהוא זה הבעלים החוקי.

נניח גנבתי סיטרואן קקטוס דומה לזאת של יוליאן. אני מוצא את הפרטים של הרכב ושל יוליאן, מוכר את הרכב למר משה כהן מנתיבות, מזייף תעודה מזהה עם הפרטים של יוליאן, מציג אותה למשה כהן, שבטוח שאני לא ודים אלא יוליאן, דורש ממשה כהן תשלום במזומן כי סיבות, מעבירים בעלות, משה הוא הבעלים המאושר של הקקטוס, ודים משלשל לכיס את הסכום של כמה שזה היה שווה, הבעלים של הרכב הגנוב מגיש תביעה לביטוח, ומי שנדפק פה זה יוליאן שמגלה שהרכב שלו עכשיו רשום על משה כהן, וכמובן משה כהן שמגלה שבעצם קנה רכב משוכפל.

• מעניין 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

משה כהן מגלה את הזיוף כשהוא מגיע לטסט ומספר השלדה ומספר המנוע לא תואמים למספר הרשום ברשיון.

כל כך קל לעלות על הזיוף, אם רק בודקים את פרטי הזיהוי. אלא אם הגנבים טורחים לזייף גם את מספרי הזיהו י, מה שבעצמו מצריך תחכום.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

משה כהן מגלה את הזיוף כשהוא מגיע לטסט ומספר השלדה ומספר המנוע לא תואמים למספר הרשום ברשיון.

עד שהוא מגיע לטסט ומזהה, הגנבים כבר נעלמו עם הכסף.

לחילופין - משה כהן פתאום מתחיל לקבל דו"חות ממקומות מוזרים כשהרכב נראה דומה לשלו, אבל לא בדיוק. עדיין - כשזה יקרה, הגנבים כבר נעלמו עם הכסף.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם לקונה יש אחריות. לבדוק מספר שלדה קל מאוד - הוא נמצא בחלון הקדמי, וכדי לזייף אותו צריך לפרק את החלון. נראה מעבר להשקעה של הנוכל המצוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איך השוטרים שולחים אותו לבית משפט בטענה שזה בעיה אזרחית? תעשו את העבודה שלכם, לכו לדואר קחו צילומים, תאתרו את הרכב המשוכפל (לא קשה) ותחקרו את הנוהגים. שוטרים כאלה עצלנים צריך לפטר.

מי שצריך לקחת את המוכרים לבית משפט זה מי שקנה מהם, לא מי שגנבו ממנו.

• אהבתי 6

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

הכתבה הזאת היא גיבוב של שטויות.

לא מדוב ר ב"עוקץ חדש" אלא בעוקף ישן מאד שאני מכיר לפחות חצי יובל.

בוקר אחד דודה שלי שגרה במרכז תל-אביב מקבלת מכתב מהעיריה שתו החניה שלה בוטל כי הרכב (דייהטסו שרייד משנת 1993) נמכר.

היא הרימה טלפון לעיריה ואמרה להם שהרכב לא נמכר ועומד ליד הבית. בתושבה נתנה לה הפקידה את הכתובת של ב"בעלים החדש" של הרכב.

היא נסעה לשם ואכן ראתה רכב זהה לשלה עד אותו  מס'  רישוי.

היא הגישה תלונה במשטרה עם פרטי ה"בעלים" החדש. הרכב המשוכפל נלקח למשטרה עוד באותו היום,  ונמצא שנגנב כמה שבועות קודם לכן.

עוד באותו שבוע הוגשה בקשה לבית המשפט שמחקה את היד השניה ממשר הרישוי, והבעלות חזרה לדודה שלי.

כל המעשיה קרתה לפני יותר מחצי יובל.

אגב קל מאד לאתר איפה נמצא הרכב המשוכפל כי פרטי הבעלים קיימים במשרד הרישוי.

היום אגב הקומינה הזאת הרבה יותר פשוטה לביצוע, ולא אפרט מסיבות מובנות.

• אהבתי 3
  • מעניין 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...