Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי וניו 2020

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אנחנו זוג+3 (קטנים), מחפשים רכב משפחתי. התקציב הוא בין 90K-100K.

מה שחשוב לנו הוא אמינות, בטיחות וחיסכון בדלק. כל מה שנוגע לביצועים ושכלולים הרבה פחות רלוונטי.

חשבנו על האופציה של יונדאי וניו - גם זול יחסית (לשנת 2020), מערכות בטיחות מתקדמות ולא זולל דלק.

האם הוא שווה את המחיר? יש אופציות דומות אחרות?

תודה רבה!

פורסם

לזוג + 3 לקנות וניו זה התעללות בעיני. זה יותר רכב לזוג + 1 או זוגות שכבר הילדים עזבו את הבית. אני עם סיאט ארונה בגודל דומה עם תינוק בקושי מצליח להסתדר. עגלה ותיק קטן סוגרים את תא המטען וזהו. 

בכסף הזה אני לגמרי הייתי מסתכל לכיוון של יונדאי טוסון / קיה ספורטאז עם מנוע 2000. אפשר ב100 אלף למצוא כאלה מיד 1 פרטית ברמה שמורה מאוד. אומנם לא מצטיינות בצריכת דלק (סביב 1/10) אבל הוניו לא רחוק בצורה משמעותית בצריכה (ועזוב מה שכותב היבואן, תכלס אנשים מדווחים על 1/12) בגלל מנוע 1.6 עתיק שהם טוחנים כבר שנים ברכבים שלהם.

לפחות תהנה מרכב מרווח ומפנק בלי לשבור את הראש בכל פעם שתרצה לצאת לנסיעה משפחתית.

• אהבתי 1

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תודה רבה לכם.

האמת שאנחנו פחות מחבבים רכבים גדולים כמו טוסון/ספורטאז'/נירו. לכן מחפשים משהו קצת קומפקטי. חוץ מהוניו חשבנו על קיה סטוניק או סיאט ארונה.

הילדים שלנו קטנים אז מאמינים שיהיה בסדר המרווח מאחורה, מה גם שאנחנו בקושי נוסעים נסיעות ארוכות כולם ביחד (מקסימום פעם-פעמיים בשבוע).

כמו שכתבתי, ממש לא רלוונטי לנו שכלולים/פינוקים/מראה, רק שיהיה אמין, בטיחותי וחסכוני.

פורסם

לדעתי האישית, כאחד שגם לו כמה ילדונים, זה פחות רלוונטי מה אתה מחבב.

אם אתה מחבב את ילדיך הקטנים, והם צריכים כסאות בטיחות, אתה צריך רכב מתאים.

הכנסת פעם 3 כסאות לרכב? כנראה שלא. 3 כסאות לא נכנסים בחלק גדול מהרכבים.

אז תתחיל ממה צריך, מה חייבים. אחכ מה רוצים ומעדיפים.

פורסם

+1

במה אתם מתניידים כעת?

1-2 נסיעות משפחתיות\שבוע זה לא מעט, 

מעבר למרווח בספסל האחורי צריך להבין מה יכנס בתא המטען.

בנסיעות שלנו, בתא המטען תמיד יש עגלה (ואמבטיה) ולפחות עוד ציוד שלי של העבודה, שלא לדבר על תיקים אם יוצאים לטיול\פיקניק.

למיטב זכרוני, ב-וניו בקושי תכנס עגלה.

פורסם

רכשתי וניו להורי אז נסעתי וקראתי אליו לאחרונה,ההתרשמות  שלי:

הוא הכי קצר וגבוה בקטגוריה.

מרגיש הכי "ג'יפון" מבחינת כניסה\יציאה\תנוחת נהיגה\מראה אז למי שמחפש קטן וגבוה בהחלט מתאים.

אבל הכן הגודל פחות מתאים למשפחה גדולה, המתחרות כמו אורונה וסטוניק יתנו מרווח עדיף מאחורה ובתא המטען.

המושב האחורי צפוף מבחינת מרווח רגליים אבל יש מרווח ראש טוב,תא המטען דיי קצר אבל ניתן להעמיק אותו ולהוציא את המגש העליון ואז יש נפח כללי לא רע.

זה לא המנוע 1.6 ה"עתיק", אלה אחד חדיש שתוכנן ב2019 אאל"ט אבל כן אטמוספרי בלי טורבו.

מעדויות ברשת נראה שבנסיעה משולבת רגועה מאוד אפשר להגיע ל1 ל14\15 אבל בנסיעה באופן רגילה יצא 1ל12\13

התיבה הרציפה עובדת חלק ונעים אבל מרעישה בעומס וגם היא חדשה יחסית ככה שאמינות לאורך שנים עדיין לא ידועה.

הביצועים מספיקים לנסיעה מנהלתית וזהו.

איכות חומרים ואיבזור סביר למחיר לא יותר מזה.

התנהגות כביש לא רעה יחסית לקטגוריה והמחיר.

על הצד הפחות טוב בידוד רעשים לא משהו ושילוב צמיגים\בולמים שגורם להרגשה מוגברת של שיבושי כביש  וקופצנות בפסי האטה.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...