Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע, זה נשמע טיפשי קצת, אבל זה עלה לי לראש.

מי לא מכיר את ההרגשה שאחרי שניקית את הרכב, אתה חוזר בוקר למחרת ומגלה לשלשת ציפורים על רכבך.

לי זה קורה המון, הרכב לא חונה בחניה פרטית ומקורה, יש לי בבגאז' הרכב ג'ילדה סינטטית רטובה תמיד, אבל להוריד איתה לשלשת זה ממש קשה ולא תמיד מצליח.

לאחרונה הצטיידתי במגבונים לחים, ואתמול כאשר הייתה לשלשת על הרכב, לקחתי מגבון והורדתי אותה.

שאלתי היא כזו:

על המגבונים כתוב שהם ללא אלכוהול, ואינם מריחים כך גם כן, אך עדיין כתוב עליהם שהם חומציים במקצת PH 5.5 האם הם יכולים לעשות נזק לצבע הרכב או לווקס שלו ?

אני רציני לגבי השאלה שלי ואשמח לתשובה רצינית.

איתי.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
שאלתי שאלה כ"כ קשה ? :roll:

כן.

מי מנגב אוטו עם מגבונים ? אתה מוזמן להשתתף בניסוי :D

עקרונית, אינני סבור שזה גורם לנזק.

מה שאתה כן יכול לעשות הוא להחזיק בקבוק מים בתא המטען. במידה וקיימת לשלשת ציפורים, שפוך מעט מים על האיזור והמתן שהדרעק יתרכך ואז נגב עם מטלית יבשה שאפשר לזרוק לפח.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, מי אמר שלא ניסיתי את זה כבר ?

לגבי הניסוי, אני אשאיר את התענוג והקרדיט למישהו אחר, או שאני אהיה עשיר ויהיה לי צי רכב.

פשוט כלום לא עוזר, צריך לעמוד ולשפשף את זה עד שזה יורד.

צביקה, מדובר במגבונים לחים לתינוק, קשה לי להאמין שהם מכילים מסרי שומנים, אני מדבר מבחינת רמת החומציות שלהם (אמממ... שמר..) האם הם לא מזיקים לצבע.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
איציק, מי אמר שלא ניסיתי את זה כבר ?

לגבי הניסוי, אני אשאיר את התענוג והקרדיט למישהו אחר, או שאני אהיה עשיר ויהיה לי צי רכב.

פשוט כלום לא עוזר, צריך לעמוד ולשפשף את זה עד שזה יורד.

צביקה, מדובר במגבונים לחים לתינוק, קשה לי להאמין שהם מכילים מסרי שומנים, אני מדבר מבחינת רמת החומציות שלהם (אמממ... שמר..) האם הם לא מזיקים לצבע.

אסור לשפשף את זה.

צריך להרטיב את זה עד שזה מתרכך (לפעמים כמה פעמים) ואז לנגב. שיפשוף רק יגרום לנזק לצבע.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...