Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישיון ל-TOMCAR

B0Xer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה יש לי TOMCAR כבר איזה שלוש שנים בערך ועכשיו אני מעוניין להוציא עליו רישיון.

אז ככה הלכתי למורים לנהיגה באיזור מגורים שלי (באר שבע) עברתי בערך 4-5 מורים ולאף אחד אין מושג איזה רישיון צריך להוציא על TOMCAR רק אחד אמר לי שזה רישיון לטרקטור...

אז הייתי רוצה לדעת אם זה באמת רישיון לטרקטור כי אני בן 15 וחצי עוד מעט 16 ואני מאוד רוצה לעשות את הרישיון הזה!

תודה לעוזרים.!

ודרך אגב אני חדש פה :)

פורסם

זה רשיון על טרקטור ועוד מעט (נראה לי ביולי) עובר חוק שאז יהיה גם רשיון רכב יתפוס על זה ואז בשביל שיהיה לך רשיון לזה תצטרך לעשות רשיון טרקטור + לנהוג חודשיים בטרקטור (בשביל נסיון) ואז לסוע לירושלים לעשות טסט על מיול ואז יהיה לך רשיון

הבנת?

פורסם

אממ עכשיו קראתי וכתוב שבגיל 16 אתה מקבל את הרישיון אפשר להתחיל אותו מגיל 15...

ונכון לגבי החוק החדש הזה אבל זה ייכנס רק עוד איזה חודש לדעתי ועד אז אני מקווה להתחיל כבר.

פורסם

קיבינימט זה השרשור הרביעי החודש הזה, על אותו נושא בדיוק.:evil:

"איך מוציאים רשיון לריינג'ר/תומקר/מיול ובמה זה כרוך?"

למה לא להשתמש באופציית החיפוש?!

כן.... תומקר זה רשיון טרקטור.

עכשיו אולי המנהלים יעשו חסד וינעלו את השרשור הזה.

נ.ב.

אני מתבייש להודות שאני נמנה על הקבוצה הנוראית הזו שבנהגי ישראל, בגיל 16 חושבים שיודעים יותר טוב מכולם, וזה כולל את הילדי 50 סמ"ק ואלו בעלי הריינג'רים/תומקרים/מיולים.

למה לא מדי פעם להפתיע את הנהגים על הכביש ותהיו הוגנים ולא מתפרעים (עושים טוטל לוס ונותנים לי חלקי חילוף בזול).

- הוצאת אגרסיות תמימה, אבל עדיין תיקחו לתשומת ליבכם על תרבות הנהיגה שלכם.

אגב, אלו בעלי הרשיון הנ"ל, לרוב ישאלו אותך אח"כ ברמזור: "כמה סוגר? אתה בא פתיחות?"

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

אפשר להתחיל את השיעורים על הטרקטור כבר מגיל 15.

אתה פשוט פורס את זה לשיעור פעם בהרבה זמן..

תחפש מורי נהיגה על טרקטורים סה"כ כל הקורס הזה אמור לעלות בערך 1200 שקל ככה

אני יודע שבנתניה יש מורה אחד הוא נמצא ליד היציאה מהתחנת רכבת של נתניה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...