Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי חוסר אויר בגלגל מהסתכלות פשוטה ראיתי שיש בורג 

(הבעיה)?? שהוא נמצא בדופן של הגלגל 

ובפנצריה אמרו לי שא"א לתקן רק להחליף צמיג האם זה נכון?

וא"כ האם להחליף שניים או רק אחד?

האמת שהתאריך שמופיע הוא 2019

עד היום היה לי קלבר ב4 גלגלים 

מדובר על טויוטה ורסו 2015

פורסם

דופן אכן לא ניתנת לתיקון וצמיג מ2019 יש להחליף זוג.

ממילא כנראה עוד שנה +- היית מחליף אז הקדמת קצת . לא נורא

גם אני נחמתי כך את עצמי כשלפני חודשיים זוגתי שתחיה נכנסה במדרכה וקרעה צמיג מ2019. 

פורסם

אם כל ארבעת הצמיגים שנת 19 הייתי שוקל כבר להחליף את כולם כסט ולא רק את הזוג הקדמי. 

לא רק האחוריים הקדמיים חדשים יחסית שנה שעברה החלפתי
השאלה האם משמעות /יתרון שכל הצמיגים מאותו מותג?
פורסם (נערך)

(רצוי לשים נקודה / פסיק במשפט, אבל חושב שבכ"ז הבנתי... 😀)

בהנחה וברשותך רכב עם הנעה "רגילה" (ז"א לא 4 על 4) - אז במקרה שלך - מספיק שעל כל סרן יהיו זוג צמיגים זהים. 

עריכה אחרונה על ידי חולגי
איות

alfa 156 2.5.

פורסם

אם הצמיג אינו בר תיקון - קודם כל החלף זוג על אותו סרן (קדמי או אחורי). לעולם לא להחליף אחד בלבד.

כמו שאמרו פה, צמיגים מ- 2019 כבר מתחילים להתיישן, וכן כדאי להחליף את כל הארבעה. וכמובן לאיכותיים ככל האפשר. 

אני יודע שזו הוצאה לא קטנה, לכן מה שאני עשיתי לאחרונה זה שהחלפתי זוג, חיכיתי כמה חודשים עד הורדת התשלומים ואז החלפתי זוג נוסף 

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
לפני 13 שעות, יוניני כתב:
השאלה האם משמעות /יתרון שכל הצמיגים מאותו מותג?

כן, יש משמעות. לא רק המותג אלא גם הדגם.

כשאתה עובד עם צמיגים מאותו הדגם ועם שחיקה דומה, אתה שומר על האיזון "הטבעי" שתכנן יצרן הרכב.

אם תחליף לצמיגים אחרים, האיזון הזה יופר. האם זה יהיה חמור או בהכרח רע? לא. אבל גם עשוי להתגלות יותר במצבי קיצון, שזה לא בדיוק הזמן לגלות את זה.

• תוכן חדש...