Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור ל12v בבקשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי סט נורות (סופר לד) קטנות מחו"ל והם מציינים שצריך לחבר את זה לרכב ל12v.

השאלה שלי מאיפה אני יכול לקחת 12 וולט ולא מהמצת. כלומר אולי מהסוויטש? או מהאורות(שידלוק רק בלילה) ? או מהמצבר?

תנו בבקשה פתרון והסבר קצר איך ולאיזה חוט....

תודה רבה.

פורסם

אפשר לשאול למה לא מהמצת?

בכל מקרה ניתן לקחת ישירות מהמצבר (ושידלק תמיד) פשוט ע"י להעביר חוט ממנו, או להעביר מאחרי הסוויטצ' כדי שידלק רק כשהרכב מונע, או להעביר מהחוט של האורות כך שידלק כאשר האורות דלוקים.

בכל מקרה מדובר בעומס קטן יחסית אז הוא לא צריך לגרום לשום בעיות מבחינת צריכת ההספק...

תסביר איזה רכב ומה אתה רוצה לעשות איתם בדיוק ונוכל לעזור יותר...

...Carpe Diem

פורסם

יש לי אלפאוז. הסט כולל נורות (סופר לד- צריכת זרם 70 מיליאמפר) יש 2 כאלו. מסופק עם כמה נגדים ומייצב מתח ל5 וולט. רוצה לחבר את זה לאורות של רכב כי עדיף להדליק אותם כשיש חושך ולא סתם.

* אני פוחד במידה אם יהיה קצר שלא ינתק או יהרוס את מערכת החשמל של האוטו.

פורסם

תעבוד בצורה זהירה ותנתק את הפיוז של המערכת שאתה עובד עליו כך שלא תקצר בטעות בזמן העבודה.

אם חיברת כמו שצריך ובידדת את החוטים/מגעים היטב לא צריך להיות לך ממה לחשוש, כי יש לך פיוז שמגן מפני קצר (אין פיוז אם אתה מחבר ישירות למצבר - אז עדיף ישירות למצת/אורות)

אם אתה מבין קצת בחשמל - תעשה לבד, אם לא תחפש חבר שמבין או לך לחשמלאי.

...Carpe Diem

פורסם

הצרכן הזה לא גדול, אי לכך:

קח חשמל מקופסאת פיוזים, חבר חוט לאחד הפיוזים היותר גדולים במערכת, בדוק עם וולט מטר שעם סוייץ יש מתח ובלי סויץ אין מתח לכבל + חבר פיוז (בית פיוז קונים) והרי לך פלוס ממותג כשר למהדרין, - מינוס אתה לוקח מאחד הברזלים מתחת להגה או מאחורי הטייפ יש כמה ברגים לחיבורי מינוס, מתג ואיך למקם את האורות- כל אלה לשיקולך

יום טוב

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

• תוכן חדש...