Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

junk to gold מסחר ברכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גילוי נאות: כנראה, לכאורה, ט.ל.ח, המציג לא סיים את "קורס סוחרי רכב" או כל קורס סוחרי רכב אחר.\

בוא אני אתמצת לך את כל מה שתקבל מקורס כזה:

"

אז ככה אחים שלי.

מתחיל בטלפון. לפי ה"הלו" של המוכר תמבין אם אשכנזי או מבין עניין. אם אשכנזי, אתה ישר אומר לו שלאוטו אין שוק אבל אחותך בדיוק מחפשת כזה אז אתה זורם על להביא לו עשר אלף פחות ממחירון ואתה לארג'. כי אם לא, אולי אולי יהיה לו מזל ויביאו לו על האוטו שלו 20 אלף פחות. אם לא אשכנזי, אומר לו בדיוק אותו דבר, אבל עם יותר "אחשלי" ככה בין המילים.
אז ככה אחים שלי. ראיתם אוטו? יש שריטה על הטמבון? מפחיד אחי!!@! תבא למוכר אומר לו "מה זה?!?!?! איך האוטו נוסע ככה?!?!? את זה חייבים לתקן!!! זה לפחות 5 אלף. אבל יש לי חבר פחח שיעשה לי ב-3 אלף, אז אני יוריד לך רק אלפיים"

יש לאוטו צמיגים? אש. מהמם!!!! תאומר למוכר "אחיייייי.... באסה אבל הצמיגים גמורים.... זה לפחות עוד 2400 שקל."

"

במילים אחרות - אני מניח שאתה מבין שמדובר בקורס "איך לערבב אנשים ולנסות לעקוץ אותם"

להמשיך?

• מצחיק 4

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

סך הכל הבנאדם לא רצה להיות שליח בוולט והוא פעם קנה אוטו, למה אתה ככה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

את הגלגל הוא לא המציא, תקנה בזול תמכור ביוקר, זה שיעור ראשון בכל מסחר. 

עכשיו אם נשאר רגע במסחר, אין חיה כזאת להרוויח כל הזמן, וצריך לתת כאפת מציאות למי שרוצה להרשם, שיבין שגם מפסידים לפעמים, כמו שאי אפשר לחזות את שוק המניות, לא ניתן לחזות שהרכב לא יתפגר, או שייהרס רכיב שיהרוס את שורת הרווח. 

דבר אחד בטוח במאה אחוז, שהוא את עלות הקורס גורף לכיס. (כמובן עם שיטת השיווק העתיקה בספר "מבצע רק להיום, במקום 50,000 ש"ח רק היום לנרשמים 1,800 ש"ח", איך אנחנו מתים על מבצעים)

צריך להבין שבכמות גדולה של רכבים, הפסד ברכב אחד בטל בשישים, אבל אם זה כתחביב פה ושם לקנות ולמכור... הסיכויים פחותים משמעותית והעסק יכול להפוך ממשתלם מאוד, לחור בכיס מהר מאוד.

נוסף על כך, לא יודע אם בקורס שלו מדובר על זה, אבל יש עלויות פרסום אם אתה רוצה להגיע לקהל יעד ולמכור מהר, יש לרכבים ירידת ערך חודשית, העיריות היום פחות סבלניות לרכבים שעומדים ברחוב עם שלט למכירה, אלגוריתם של פייסבוק מהר מאוד יעלים את המודעות שלך מהפרונט אם לא תשלם שהם יהיו מוקפצות, יד2 יזהה מהר מאוד שאתה סוחר ויחסום אותך למודעות חינמיות ואז תחויב לרכוש חבילה, ואיפה תו סחר + ביטוח סחר? (כי נראה אותך מוכר וקונה רכבים כל יומיים על שמך הפרטי בלי לקבל טלפון מרשות המיסים) ואיפה נגמר לרכב טסט ופתאום נופל עלייך עלות האגרה והרכב פתאום לא עובר ויש ליקויים? 

כמובן שאם אין לך קשרים בחנויות חלפים, זוג ידיים טובות, ואולי איזה חבר במכון רישוי, ועוד איזה דוד פחח...  אז בכלל העסק בסיכון גבוה מאוד. 

נשמע חלומי, עושה את מה שפבל תיאר, מרוויח ערימות של כסף!... NOT.

מי שבטוח מרוויח בלי סיכון, זה הוא. לך יש רווח על הכף עם הרבה סיכון ובירוקרטיה, כמו כמעט כל עסק. 

אם אתה רוצה ללמוד את המקצוע ולעבוד בראש שקט, נציגי מכירות בתחום הרכב דרושים כל הזמן, תקבל הכשרה אמיתית בשטח ולא מסרטון יוטוב והסיכון הכספי לא עלייך.

*הכותב מתעסק בענף הטרייד-אין בעשור האחרון. 

עריכה אחרונה על ידי dj_dani
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 39 דקות, פבל כתב:

גילוי נאות: כנראה, לכאורה, ט.ל.ח, המציג לא סיים את "קורס סוחרי רכב" או כל קורס סוחרי רכב אחר.\

בוא אני אתמצת לך את כל מה שתקבל מקורס כזה:

"

אז ככה אחים שלי.

מתחיל בטלפון. לפי ה"הלו" של המוכר תמבין אם אשכנזי או מבין עניין. אם אשכנזי, אתה ישר אומר לו שלאוטו אין שוק אבל אחותך בדיוק מחפשת כזה אז אתה זורם על להביא לו עשר אלף פחות ממחירון ואתה לארג'. כי אם לא, אולי אולי יהיה לו מזל ויביאו לו על האוטו שלו 20 אלף פחות. אם לא אשכנזי, אומר לו בדיוק אותו דבר, אבל עם יותר "אחשלי" ככה בין המילים.
אז ככה אחים שלי. ראיתם אוטו? יש שריטה על הטמבון? מפחיד אחי!!@! תבא למוכר אומר לו "מה זה?!?!?! איך האוטו נוסע ככה?!?!? את זה חייבים לתקן!!! זה לפחות 5 אלף. אבל יש לי חבר פחח שיעשה לי ב-3 אלף, אז אני יוריד לך רק אלפיים"

יש לאוטו צמיגים? אש. מהמם!!!! תאומר למוכר "אחיייייי.... באסה אבל הצמיגים גמורים.... זה לפחות עוד 2400 שקל."

"

במילים אחרות - אני מניח שאתה מבין שמדובר בקורס "איך לערבב אנשים ולנסות לעקוץ אותם"

להמשיך?

בואאאאאאנה טוב אתה! 

אני מבין שאתה בטח מבין עניין.. 

אשמח (אבל רק אם לא קשה לך) אם תוכל להמשיך..

בדגש על מה קורה בשטח באמת

לפני 5 דקות, dj_dani כתב:

את הגלגל הוא לא המציא, תקנה בזול תמכור ביוקר, זה שיעור ראשון בכל מסחר. 

עכשיו אם נשאר רגע במסחר, אין חיה כזאת להרוויח כל הזמן, וצריך לתת כאפת מציאות למי שרוצה להרשם, שיבין שגם מפסידים לפעמים, כמו שאי אפשר לחזות את שוק המניות, לא ניתן לחזות שהרכב לא יתפגר, או שייהרס רכיב שיהרוס את שורת הרווח. 

דבר אחד בטוח במאה אחוז, שהוא את עלות הקורס גורף לכיס. (כמובן עם שיטת השיווק העתיקה בספר "מבצע רק להיום, במקום 50,000 ש"ח רק היום לנרשמים 1,800 ש"ח", איך אנחנו מתים על מבצעים)

צריך להבין שבכמות גדולה של רכבים, הפסד ברכב אחד בטל בשישים, אבל אם זה כתחביב פה ושם לקנות ולמכור... הסיכויים פחותים משמעותית והעסק יכול להפוך ממשתלם מאוד, לחור בכיס מהר מאוד.

נוסף על כך, לא יודע אם בקורס שלו מדובר על זה, אבל יש עלויות פרסום אם אתה רוצה להגיע לקהל יעד ולמכור מהר, יש לרכבים ירידת ערך חודשית, העיריות היום פחות סבלניות לרכבים שעומדים ברחוב עם שלט למכירה, אלגוריתם של פייסבוק מהר מאוד יעלים את המודעות שלך מהפרונט אם לא תשלם שהם יהיו מוקפצות, יד2 יזהה מהר מאוד שאתה סוחר ויחסום אותך למודעות חינמיות ואז תחויב לרכוש חבילה, ואיפה תו סחר + ביטוח סחר? (כי נראה אותך מוכר וקונה רכבים כל יומיים על שמך הפרטי בלי לקבל טלפון מרשות המיסים) ואיפה נגמר לרכב טסט ופתאום נופל עלייך עלות האגרה והרכב פתאום לא עובר ויש ליקויים? 

נשמע חלומי, עושה את מה שפבל תיאר, מרוויח ערימות של כסף!... NOT.

מי שבטוח מרוויח בלי סיכון, זה הוא. לך יש רווח על הכף עם הרבה סיכון ובירוקרטיה, כמו כמעט כל עסק. 

אם אתה רוצה ללמוד את המקצוע ולעבוד בראש שקט, נציגי מכירות בתחום הרכב דרושים כל הזמן, תקבל הכשרה אמיתית בשטח ולא מסרטון יוטוב והסיכון הכספי לא עלייך.

*הכותב מתעסק בענף הטרייד-אין בעשור האחרון. 

Ok

חזק אתה! 

אשמח אם תואיל בטובך לתת דוגמא למשרה בענף.. לנציג מכירות בתחום הרכב? 

אופי העבודה, שעות, שכר וכד'

פורסם
לפני 26 דקות, M125 כתב:

אני מבין שאתה בטח מבין עניין.. 

אשמח (אבל רק אם לא קשה לך) אם תוכל להמשיך..

בדגש על מה קורה בשטח באמת

לא יודע אם אני "מבין עניין", אני חי את התחום הזה רק איזה 15 שנה בערך, ועובד בענף הרכב קצת פחות מעשור.
בשטח קורה מה שכתב @dj_dani - אתה לפעמים תרוויח, ולפעמים תמצא את עצמך נתקע עם רכב במשך חודשים ארוכים ובסוף יורק דם כדי לסיים בלי הפסד. בסוף - אם אין לך קומבינות או שאתה עושה את זה 5 ימים בשבוע במשך 9 שעות ביום, אתה אולי תרוויח קצת דמי כיס, ורוב הסיכויים שתמצא את עצמך מפסיד. 
כל זה כמובן במידה ואתה לא מתכנן להונות ולעקוץ ע"י קניה של רכבים שבורים אחרי תאונות מהותיות ומכירתן כ"יד ראשונה מרופא לא ראה שטח נסע רק לסופר".

אבל היי, תעשה את הקורס ותחזור לספר עוד שנה כמה כסף עשית.

לגבי משרות:
הנה 1: https://www.colmobil.co.il/career-in-colmobil/jobs/?area=0&prof=5
הנה 2: https://career.mct.co.il/?s=מכירות+באולם+תצוגה&job_location=all_locations

הנה 3: https://jobs.carasso.co.il/index.php?subjects=1100&areas=0
בגדול: חפש בגוגל "דרושים {שם יבואן}/{שם מותג}" לקח לי 42 שניות בערך למצוא את הלינקים האלה.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם (נערך)

קורס פיתוי כבר עשית? אולי תמצא בת זוג עשירה? מספיק אחת, לא צריך לפתות קונים תמימים כל הקריירה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אנגלית זה לא בעיה בשבילך אז להלן כמה ערוצים נחמדים:

https://www.youtube.com/c/BuddysDIY

https://www.youtube.com/c/WatchJRGo

אני פשוט חיפשתי how to flip cars ביוטיוב ועלו לי הרבה תוצאות.

לעניינים יותר ספציפיים, עדיף לבוא ולשאול בפורום.

לגבי תו סחר, תבדוק טוב טוב לגבי אישור כזה. ממה שאני הבנתי צריך להיות עוסק מורשה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 13 דקות, sperial כתב:

קורס פיתוי כבר עשית? אולי תמצא בת זוג עשירה? 

אתה קורא יותר מידי הודעות של טרנספורטר

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

התבלבלת. בנצי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, M125 כתב:

Ok

חזק אתה! 

אשמח אם תואיל בטובך לתת דוגמא למשרה בענף.. לנציג מכירות בתחום הרכב? 

אופי העבודה, שעות, שכר וכד'

תגיד לי אתה בוט?!
מה זה השאלות הגנריות האלה, איזה דוגמא אתה רוצה? מה קשור מכירת רכבים כשכיר ללהפוך לסוחר רכב חובב?
רוצה מידע על 'מכירות רכב' כשכיר תריץ חיפוש בפורום, טחנו ובחנו את זה דק דק, יש בפורום כמה וכמה אנשים שזה המקצוע/היה המקצוע שלהם.

כבר עדיף להשקיע בקורס של 'סטס אמן פתוי'.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 4 שעות, פבל כתב:

לא יודע אם אני "מבין עניין", אני חי את התחום הזה רק איזה 15 שנה בערך, ועובד בענף הרכב קצת פחות מעשור.
בשטח קורה מה שכתב @dj_dani - אתה לפעמים תרוויח, ולפעמים תמצא את עצמך נתקע עם רכב במשך חודשים ארוכים ובסוף יורק דם כדי לסיים בלי הפסד. בסוף - אם אין לך קומבינות או שאתה עושה את זה 5 ימים בשבוע במשך 9 שעות ביום, אתה אולי תרוויח קצת דמי כיס, ורוב הסיכויים שתמצא את עצמך מפסיד. 
כל זה כמובן במידה ואתה לא מתכנן להונות ולעקוץ ע"י קניה של רכבים שבורים אחרי תאונות מהותיות ומכירתן כ"יד ראשונה מרופא לא ראה שטח נסע רק לסופר".

אבל היי, תעשה את הקורס ותחזור לספר עוד שנה כמה כסף עשית.

לגבי משרות:
הנה 1: https://www.colmobil.co.il/career-in-colmobil/jobs/?area=0&prof=5
הנה 2: https://career.mct.co.il/?s=מכירות+באולם+תצוגה&job_location=all_locations

הנה 3: https://jobs.carasso.co.il/index.php?subjects=1100&areas=0
בגדול: חפש בגוגל "דרושים {שם יבואן}/{שם מותג}" לקח לי 42 שניות בערך למצוא את הלינקים האלה.

תודה

ולצורך העניין בתור אחד מנוסה בתחום מה דעתך על להיות סוחר רכב? (באופן רשמי כחוק) 

או 

מדוע אתה לא התקדמת לכיוון הזה?

או שכן אתה סוחר 

פורסם

"סוחר" זאת תכונה מולדת קשה מאד עד בלתי אפשרי ללמוד להיות סוחר. או שיש לך את זה או שלא.

את העבודה לא לומדים בקורס אלא רק דרך הרגליים ודרך הכיס. קונים ונופלים מסיקים מסקנות וממשיכים הלאה. מכירים בעלי מקצוע טובים ואמינים לביצוע תיקונים, והכי טוב אם יש לך ידיים ו/או הסמכה בתחום ויכולת לתקן דברים לבד.

צריך גם כסף ולא מעט אם רוצים להרוויח טוב. כי מלסחור בכלי רכב שערכם אלפי שקלים בודדים, לא תגיע רחוק.

ואם אתה חושב שזה כסף קל - אתה טועה.

מהקורס המוצע ירוויח רק אדם אחד - זה שמארגן אותו...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני כשעה, zvit כתב:

"סוחר" זאת תכונה מולדת קשה מאד עד בלתי אפשרי ללמוד להיות סוחר. או שיש לך את זה או שלא.

את העבודה לא לומדים בקורס אלא רק דרך הרגליים ודרך הכיס. קונים ונופלים מסיקים מסקנות וממשיכים הלאה. מכירים בעלי מקצוע טובים ואמינים לביצוע תיקונים, והכי טוב אם יש לך ידיים ו/או הסמכה בתחום ויכולת לתקן דברים לבד.

צריך גם כסף ולא מעט אם רוצים להרוויח טוב. כי מלסחור בכלי רכב שערכם אלפי שקלים בודדים, לא תגיע רחוק.

ואם אתה חושב שזה כסף קל - אתה טועה.

מהקורס המוצע ירוויח רק אדם אחד - זה שמארגן אותו...

Ok.. 

האם ידוע לך אופי העבודה של נציגי מכירות במגרשי חברות הליסינג

שכר וכד'

פורסם
לפני 2 דקות, M125 כתב:

Ok.. 

האם ידוע לך אופי העבודה של נציגי מכירות במגרשי חברות הליסינג

שכר וכד'

איך יראה היום שלך
ביצוע תהליך מכירה מקצה לקצה של רכבים חדשים כולל טרייד-אין, מימון וביטוח
פרואקטיביות: יצירת קשר באופן יזום עם לקוחות פוטנציאליים לצורך הגדלת המכירות באולם
עמידה ביעדי מכירה כמותיים ואיכותיים של אולם התצוגה
יצירת פגישות על בסיס יומי
קבלת כל לקוח שנכנס לאולם בצורה אדיבה ובאירוח ביתי
ניהול קשר עם לקוח דרך כל שלבי המכירה גם בפורמט הדיגיטלי ולאחריה

פרטי המשרה:

מכירת רכבים. טיפול בלידים ואיתור לקוחות חדשים. ניהול מו"מ מורכב וחתימת הסכמים מול לקוחות. עמידה ביעדי מכירה. העבודה במשרה מלאה כולל ימי שישי.

עזוב שטויות תקשיב לשלומי (;

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...