Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 21 שעות, לירון .ה. כתב:

זה מה שהכי מפריע לי, הגמישות.

מי שאין לו בכלל חניה בטאבו או גר בבניין ישן שיותר קשה לעשות עמדה, מה הוא עושה?

איך הוא מארגן 2 מטענים זמינים?

ויש לו 3 ילדים שצריכים פיזור בבוקר, ויש כל הזמן הקפצות, ילדים חולים, לא חסר.

הוא חייב רכב טעון.

זה מה שמפריע לי, זה צריך להיות ברמה של אסטרטגיה מדינית.

שהיה ברחובות עמדות טעינה לא מהירות לרווחת האנשים.

1. אתמול בערב הרכב של אישתי היה בחניה ליד הבית. חיברתי למטען, ואחרי 40 דק' היה מלא. 

הוצאתי אות ו ושמתי את הרכב שלי. שעתיים היה מלא. 

הפעם הבאה שיפגשו מטען יהיה אחרי יום שלישי. הרכב שלי ספציפית יעמוד במרבית השבוע, ולכן לא יראה טעינה עד יום שישי, שבו יש לי נסיעה  לצפון, שגם אותה הוא עושה בלי צורך להטעין. 

2. לגבי המשימות שתיארת, יש לי שלושה ילדים, פיזורים, להקפיץ לחבר או לחוג, סופרפארם, קניות, קפיצה לקניון וכד'. זה טווחים של 10-15 ק"מ במקסימום. לא משנה שום דבר בשיגרה היומיומית. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אוקי.

יש לך חניה ליד הבית, ואני מניח שגם הרכב השני חונה בצמוד?

זה עדיין לא עונה על השאלה שלי, שמי שאין לו.

מה יעשה?

נוח זה לא 

2 מכוניות שצריכות טעינה, וחונות בחניה אקראית ברחוב, כי אין חניה צמודה לבית או חניה בטאבו בבניין חדש יחסית.

או אנשים שגרים בשכירות ועוברים כל כמה שנים.

בוא נראה קודם מי יהיה שר התחבורה ואיך הוא מנגיש את זה לאוכלוסיה שיש לה פחות אמצעיים.

כי גם ככה חלום התחבורה הציבורית בשבת יורד מהפרק סופית.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

יש ליד הבית חניה. זו אינה חניה פרטית אלא ציבורית. 

הסיכוי שכשאני חוזר מהעבודה תהיה לי חניה ליד הבית הוא לא גדול. 

נדיר ששתי המכוניות חונות יחד ליד הבית. וזה כבר קרה.

אם אין אפשרות להטעין ליד הבית, ואין עמדת טעינה ציבורית איטית במרחק הליכה קצר - אזי רכישת רכב חשמלי אינה רלוונטית בשלב זה. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני שעתיים, discoTD5 כתב:

1. אתמול בערב הרכב של אישתי היה בחניה ליד הבית. חיברתי למטען, ואחרי 40 דק' היה מלא. 

הוצאתי אות ו ושמתי את הרכב שלי. שעתיים היה מלא. 

הפעם הבאה שיפגשו מטען יהיה אחרי יום שלישי. הרכב שלי ספציפית יעמוד במרבית השבוע, ולכן לא יראה טעינה עד יום שישי, שבו יש לי נסיעה  לצפון, שגם אותה הוא עושה בלי צורך להטעין. 

2. לגבי המשימות שתיארת, יש לי שלושה ילדים, פיזורים, להקפיץ לחבר או לחוג, סופרפארם, קניות, קפיצה לקניון וכד'. זה טווחים של 10-15 ק"מ במקסימום. לא משנה שום דבר בשיגרה היומיומית. 

אתה מטעין ל- 100% או פחות?

• תוכן חדש...