Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב תצוגה לחתונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים יקרים, בעזרת ה' ביום ראשון הקרוב 30.10.22 החתונה שלי, אני בחור ישיבה חרדי, ואני מאד חובב מכוניות.

והייתי רוצה מאד שיהיה בחצר האולם איפה שנמצא הבר והבופה איזה רכב מגניב כזה ליופי, משהו כמו e30 או כל רכב מגניב.

את האמת?! שאין בתקציבי בכלל לשלם על דבר כזה.

אם משהו יכול לעזור לי בזה, זה ישמח אותי מאד מאד!

החתונה תיהיה בעזרת ה' במרכז.

טל' 0527644948

בתודה מראש לכולם ולקארספורום על המקום לבקש עזרה!

תודה רבה רבה!

פורסם

אני יודע שאני הולך לנפץ פה אשליה מסוימת אבל המחיר שתצטרך לשלם במידה וישבר משהו ברכב שיתרמו לך לאירוע, יהיה יותר גדול מאשר ללכת ולשכור 

screenshot-rent.eldan_co.il-2022_10.26-01_14_42.thumb.png.d90c56695416d24c26a34badbc706a87.png

בכל אופן מזל טוב לכבוד החתונה

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

וואלה תודה רבה אח יקר 

אני רק עכשיו רואה את התגובה שלך כי ההייתי 

בישיבה לא הייתה לי גישה לאתר 

אבל לא נורא כנראה שבסוף זה לא יצא מחר החתונה ולא יהיה לי זמן להתעסק עם זה.

ברוך ה' הכל משמים.

לא יצא לא נורא

בכל זאת תודה רבה רבה😊

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

מתוך ניסיון עם שתי חתונות בשנתיים האחרונות (+שלי לפני 30 שנה פלוס) - אף אחד לא שם לב לדברים האלה ובודאי שאף אחד לא זוכר אותם, הם לא מעלים ולא מורידים. או שהחתונה שמחה או שלא. אני מאחל לך שתכנס לקטגוריה השמחה.

אז שיהיה בהרבה מזל טוב, ואל תתבעס מהפרט הקטן הזה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...