Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, כן. אני עדיין מחפש מקרר בעל מידות ספציפיות שיצליח להיכנס למקום ספציפי.
בלית ברירה אני פוזל גם לעבר המותג הזה (המותג קיים לדעתי רק בארץ). מישהו יודע מי מייצר אותו? היכן?
אשמח לשמוע מבעלי ניסיון איך המקררים שלהם.

פורסם (נערך)

קיבלת תשובות טובות בשרשור ההוא. אין סיבה לפתוח חדש.

אתה מחפש חד קרן ורוד שהופך אבנים לזהב, בעלות של חתול משומש.

אין כזה.

נורמנדה הוא מותג מדבקה עלום שם, כל סדרה תגיע לך מיצרן אחר.

כלים לבנים הם הימור ותו לא, לא משנה מה המחיר. יכול להחזיק 12 שנה, יכול להחזיק שנתיים.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לסבתא שלי היה נורמנדה שהחזיק 30 שנה עד שעברה דירה, ואז המשיך לעבוד במחסן. אבל כמו שכתבו לך, זה לא אותו אחד, סתם מדבקה סינית. אם היבואן שלו סביר, הייתי לוקח את הסיכון בהינתן האילוצים שלך, אחרת לא. 

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הוא כנראה אמין כמו הפרזנטורית שלו...

וכמו כל מותג סיני אחר 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

אתה קונה מותג מדבקה, מה זה משנה שהוא מסין ולא טורקיה?

בהצלחה בחיפושים\בזבוז הזמן

עריכה אחרונה על ידי shake
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...